Boyzilians @ Covent Garden Salon

Boyzilians @ Covent Garden Salon

Boyzilians @ The Covent Garden Salon

Sijainti-kuvake

59 Shelton Street, Covent Garden, Lontoo, WC2H 9HE, Iso-Britannia, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, WC2H 9HE

"Boyzilian" tai miespuolisen brasilialaisen vahan (alias BS&C - pakarat, säkki ja halkeama) asiantuntija. Yksityisten osien siivoamisen lisäksi salonki tarjoaa täyden valikoiman miesten hoitopalveluita, mukaan lukien kasvohoidot, hiustenleikkaukset, "man-icure" kynsihoidot, rusketuksen ja hieronnan.


Arkisin: 10-00

Viikonloppu: 10-00

Ominaisuudet:
Viestikenttä
show
karvanpoisto
hinta Boyzilians @ Covent Garden Salon
3.6
Yleisön ikäraja

Perustuu 42 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

A
Andrew

10-Nov-2022

Erinomaiset vahapalvelut ja hieronta

Olen käynyt muutaman kerran boyzililaisissa, palvelu on aina johdonmukaista, hyvät terapeutit ja erinomainen asiakaspalvelu
G
George

28-Jan-2019

Erittäin hyvä kokemus

Se oli paras vaha, palvelu oli nopeaa ja kivutonta. Upea kosmetologi ja ystävällinen henkilökunta.
T
Tom

30-Dec-2018

Ammattimainen hieronta ja kasvohoito

Loistava palvelu ja superystävällinen paikka. Voin suositella syväkudoshierontaa ja olen kokeillut myös tunnin kasvohoitoja, molemmat erinomaisia!!
P
Phil

12-Dec-2018

Hyvää palvelua

Mukava paikka ja kaiken kaikkiaan erittäin hyvä palvelu, vahaterapeutti oli lempeä. Kävin hieronnassa kaksi päivää sen jälkeen, ja se oli paras selkähieronta pitkään aikaan.
P
Phil

17-Nov-2018

Kivuton vaha

Erinomaista työtä, mukava paikka ja ympäristö, henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja vahaus oli kivutonta. Tarpeetonta sanoa, että olen varannut seuraavan istuntoni uudelleen.
m
martin

13-Nov-2018

Upea löytö... loistava miesvaha

Hän oli niin perusteellinen, ettei siitä jäänyt yhtään hiusta. Minulle on tehty paljon vahausta eri paikoissa, mutta minun on pakko kirjoittaa tämä arvostelu, koska se oli niin hyvä.
A
Andrew

11-Nov-2018

Paras vaha ikinä

Minulla oli erittäin miellyttävä kokemus The London Salonista. Huomasin Boyzilian-verkkosivuston suosituimmat kysymykset hyödyllisiksi, päätin kokeilla sitä. Minusta henkilökunta oli erittäin kohtelias ja paikka ja tunnelma loistava. Miesterapeutti oli erittäin asiantunteva ja vahaus oli kaikkien aikojen paras ja vähiten tuskallinen muista kokemuksistani. Hyvin suositeltavaa!
A
Andrew

11-Nov-2018

Paras vahaus ikinä

Minulla oli erittäin miellyttävä kokemus The London Salonista. Huomasin, että boyzilian suosituimmat kysymykset olivat hyödyllisiä, päätin kokeilla sitä. Minusta henkilökunta oli erittäin kohteliasta ja paikka ja tunnelma loistava. Miesterapeutti oli erittäin asiantunteva ja vahaus oli kaikkien aikojen parasta! ja vähiten tuskallisia kokemuksia, joita minulla on ollut. Hyvin suositeltavaa!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.