Kaktusklubi

  Kaktusklubi

  Gay Cruise Club Wroclawissa, jossa on pimiö, elokuvateatteri, baari jne.

  Cactus Club

  Sijainti-kuvake

  Aleksandra Zelwerowicza 18A, Wroclaw, Puola

  Wroclawin tärkein homoristeilyklubi. 450 m²:n kokoisessa salissa on paljon yllätyksiä, salaperäisiä huonekaluja ja nurkkia, silmää ilahduttavia esityksiä 40" näytöillä ja elokuvateatterisali.

  Cactuksessa on kauniisti järjestetty baari, mukavat tuolit, joissa voit istua ja keskustella uusien ystävien kanssa, tupakointialue ja monia pimeitä huoneita, jos haluat pelata.


  Säännöllisiin teemailtoihin kuuluu Naked/Alusvaatteet Party.

  Ominaisuudet:
  Vain aikuisille
  bar
  tanssi
  Pimeä huone
  Musiikki
  hinta Kaktusklubi
  3.6
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 55 ääntä

  2019 Yleisöpalkinnot
  2019 Yleisöpalkinnot

  4 Tähtien Voittaja

  2020 Yleisöpalkinnot
  2020 Yleisöpalkinnot

  4 Tähtien Voittaja

  w
  wyruchany69 w dupeczke

  Keskiviikkona 01

  wyruchany

  Suosittelen sitä kaikille.

  T
  Tamerlan

  Keskiviikkona 18

  Tamerlan

  Ich persönlich habe einen Dieb erwischt, der im Club gejagt hat!!! Anstatt den Dieb rauszuschmeißen, griffen mich die Clubangestellten mit ihren Fäusten an und schlugen mich!! der Dieb wurde freigelassen!!! 158 euroa sind von meinem Konto verschwunden, es ist nicht klar warum! Die Besitzer des Clubs vermeiden jeden Contact, um die Situation zu lösen!!!
  T
  Tomasz

  Tiistaina 26. maaliskuuta 2019

  Erittäin hyvä klubi

  Yksi Euroopan parhaista risteilyseuroista. Se ei ole disko, vain risteilyklubi. Seka-ikäinen. Puhdas. Hyvä tunnelma. Paljon hyttejä, pimeitä huoneita, kulmia, hinnat ok 2.5e iso olut, viski cc 3e. Jos vierailet Puolassa, se on yksi tärkeimmistä kohteista, joissa sinun on vierailla. Yleensä Wroclaw on erittäin mukava ja avoin kaupunki.
  R
  Robert

  lauantaina 17. maaliskuuta 2018

  Uudistettu ja vieraanvarainen.

  Cactus Club on hiljattain uusittu kokonaan. Se on nyt tilava ja erittäin puhdas. Henkilökunta on vieraanvaraista ja kohteliasta. Siinä on suuri viihtyisä baarialue, jossa voit istua ja nauttia drinkin joko baarissa tai jollain heidän mukavista istuimistaan ​​erinomaisen musiikin (ei Europop) kanssa. Oven kautta pääset suurelle risteily-/labyrinttialueelle, joka johtaa myös Puolan ylellisimmälle tupakointihuoneelle ja jossa on erittäin hyvä ilmanvaihto. Kun astut sisään klubiin, kävelet kutsuvaan alueeseen, jossa maksat sisäänpääsymaksusi ja luovutat takkisi jne. Käänny oikealle ovesta ja tulet baari- ja palvelualueelle. Loput on sinun päätettävissäsi... Mielestäni tämä klubi on ylivoimaisesti paras klubi laatuaan Puolassa ja suosittelen sitä kaikille "risteilymatkoille".
  J
  Jiří

  lauantaina 14. tammikuuta 2017

  Vierailija "tekee" paikan - täydelliseksi katastrofiksi

  Tämä on tuhoisin risteilyklubi, jossa olen koskaan käynyt. Kun noin minun ikäiseni (29) kaverit menevät sinne ja kertovat, että he eivät etsi mitään, he eivät halua keskustella, he eivät halua katsoa, ​​he eivät halua, että heitä katsotaan ja ainoa hauska on jota kutsutaan alkoholiksi, se ei ole paikka avoimesti homoille Länsi-Euroopan maista. Klubin yhdistävä sana on "epäystävälliset" vieraat, olivatpa sitten nuoria tai vanhoja, ei väliä etsivätkö toimintaa vai eivät. Jos pidät humalaisista "suoreista" tyypeistä (enimmäkseen työtä he ajattelevat edelleen 20-30-vuotiaina), mene sinne. Älä muuten tuhlaa aikaasi. Ymmärrän kauhean tilanteen ja se on suuri sääli, koska omistajat saattavat haluta tehdä jotain hyvää yhteisöllemme, mutta Puolan kaltaisessa maassa on todella vaikea olla avoin itsevarma homomies, joka etsii risteilyä...
  J
  Jiří

  Ti, 04. huhtikuuta 2017

  Täydellinen arvostelu

  Kiitos Jiří! Olen saman ikäinen kuin sinä ja samassa maassa - Tšekin tasavalta. Matkustaminen muihin maihin tekee jokaisen järkeväksi kodin asioille. Olin klubilla syyskuussa ja kokemukseni oli täysin sama! Kaverit olivat epäystävällisiä, ylimielisiä - sekä tarkkailu että huomiotta jättäminen oli sama! Pienet keskustelut ja kemialliset signaalit päättyivät täysin mihinkään. Yleisön ikä ei ollut niin tärkeä, 20 tai 60 vuotta, tämä näytteleminen oli ainoa yhtenäinen asia. Puolassa on vaikeaa olla homo, mutta käyttäytyä niin kuin sanotaan, että alkoholin juominen tekee niistä tyypeistä täysin nollia. Tunnelma oli erittäin kylmä, enkä suosittele kenellekään käymään paikassa. Olen todella pahoillani omistajien puolesta, koska he haluavat tehdä jotain yhteisön hyväksi, mutta he eivät voi muuttaa miesten näyttelemistä, mikä tekee seurasta tuhoisan paikan.
  A
  Anton

  su 24. heinäkuuta 2016

  ei suositella

  Paikka on yleensä tyhjä, väkeä joko nuoria ja vastenmielisiä tai vanhoja ja töykeitä. Ihmiset eivät yleensä ole ystävällisiä, ja jos päädyt sinne, ole varovainen baarin kanssa, koska he tarjoavat erilaisia ​​juomien hintoja riippuen siitä, oletko paikallinen vai et.
  T
  Tom

  Su 24. huhtikuuta 2016

  Mukava ja puhdas

  Erittäin mukava, puhdas paikka, paljon tilaa, erittäin suositeltavaa. Yksi miinus ei tiedosta, että sisäänkäynti on takapihalta (oikealla näkymällä on logo ja klubi on 1. kerroksessa), ei suoraan Zelwerowicza-kadulta.
  T
  Tall

  su 06. joulukuuta 2015

  Risteilyyn - suosittelen

  Yleensä ei monta kaveria - mutta aina joku, joka saa sinut pois. Pimeät huoneet, loistoaukkoja, silmukat jne. Täysi baari, ilmainen internet, risteily elokuvateatteri - iso näyttö, mukavat istuimet

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.