Cagaloglu Hamam

Cagaloglu Hamam

Cagaloglu Hamam

Sijainti-kuvake

Prof. Kazim Ismail Gurkan Cd. 24, Cagaloglu, Istanbul, Turkki

Cagaloglu Hamam

Tätä 300 vuotta vanhaa turkkilaista saunaa, jonka pinta-ala on noin 2,800 XNUMX m², pidetään viimeisenä ottomaanien valtakunnassa rakennettuna turkkilaisena saunana.

Tässä paikassa on vieraillut monet julkkikset, ja se tarjoaa erilaisia ​​palveluja, kuten turkkilaisen hieronnan, kuorinnan, täydellisen kylpypalvelun ja itämaisen luksuspalvelun.

Arkisin: 09-00

Viikonloppu: 09-00

Ominaisuudet:
Poreallas / kuuma allas
Viestikenttä
Sauna
Kylpylä
Höyrysauna
hinta Cagaloglu Hamam
3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 101 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

C
Chris Peterson

31-Dec-2023

Perinteinen hamam

Hyvä ja erittäin perinteinen hamam miehille ja naisille. Sain öljyhieronnan, muta- ja vaahtohoitoa. Puhdas paikka ja erittäin järjestetty. Upea vanha paikka, jossa voit tuntea, miltä se oli vanhoina hyvinä aikoina.
J
Jimmy

20-Mar-2022

Aasian homomatkustaja

Se ei ole homo, mutta toimintaa on paljon, jos halutaan. Paljon katsekontaktia ja miehet seuraavat sinua ja etsivät ongelmia, jotta sinun ei tarvitse tehdä mitään työtä ja antaa kehon kielen puhua puolestasi. Sain sen tehtyä tapasin todella mukavan nuoren turkkilaisen lääkärin, joka teki minulle mukavan kokeen.
M
Mike

2-Oct-2018

HÄMMÄSTYTTÄVÄ!!!

Tämä oli matkamme kohokohta. Se ei ole homojen paikka, mutta hämmästyttävän kaunis, puhdas, hyvin hinnoiteltu. Teimme paketin 4 (79 euroa) ja se kannatti erilaisia ​​hierontoja ja hemmottelua. Heillä oli kuvia aiemmista julkkisvieraista (Oprah, John Travolta, Cameron Diaz). Toivon, että meillä olisi aikaa palata takaisin. 5 tähteä koko matkan!
M
Meher

2-Apr-2018

Suljettu remontin vuoksi

Soitin heille hotellin vastaanotosta, he eivät koskaan vastanneet, joten otin taksin ja yllätyksekseni se oli suljettuna 2 viikkoa remontin vuoksi... joten aina kun menet mihin tahansa hamamiin, on parempi soittaa etukäteen ja varata tapaaminen.
D
Daniel

5-Aug-2017

Ei ollenkaan homo

En tiedä kuinka tämä saunapaikka voi olla homo. Uima-altaassa oli noin 8 lasta, jotka huusivat ja hyppivät kuin allasjuhlat lapsille, jotka tekivät liikaa melua isänsä kanssa.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.