Charles Street Tap

Charles Street Tap

Charles Street Tap

Sijainti-kuvake

8-9 Merikulkue, Brighton, Yhdistynyt kuningaskunta, BN2 1TA

Charles Street Tap
Huomenna: Kaksi pinttiä lageria, tietokilpailu ja merkittävä lasagne - Joka tiistai
Nyt avattu uudelleen. Tämä kuuluisa homobaari ja yökerho on yksi Brightonin parhaista. Pohjakerroksessa on merenrantabaari ja ravintola, jossa on kaunis ulkoterassi.

Illalla Charles Street Tapista tulee vilkas baari, jossa on hauskoja kabareeesityksiä, live-DJ ja säännöllisiä juomatarjouksia. Happy hour perjantaina tarjoaa puoleen hintaan juomat ja se on aina pakattu. Hyvä paikka aloittaa homoiltasi Brightonissa.

Arkisin: 10-00

Viikonloppu: 10-00 / 02

Ominaisuudet:
bar
Kabaree-esitys
tanssi
Musiikki
ravintola
hinta Charles Street Tap
3.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 7 ääntä

N
Nigel

26-Feb-2022

Juomat tänään

Vieraillut tänään juomassa. Vähän kiireinen. Palvelee Bradley ja Daniel. Erinomainen. Erittäin ahkera baarihenkilöstö. Freindly ja vieraanvarainen. Erinomainen palvelu. Kiitos.
S
Sam

30-Mar-2019

Sam

Rakastan tätä paikkaa, suurta henkilökunnan tarkkaavaisuutta, hämmästyttävän viikonlopun energistä tunnelmaa (DJ:t, CABARET), jossa on hitaampi rennompi ja intiimimpi tunne arkipäivisin. Tarjolla hyvää vastinetta rahalle ruokaa, jota ei voi voittaa LGBT+-skenissä!
D
David

8-Apr-2018

Charles St on nyt Charles Street Tap

Vuoden 2018 päivitys: Brightonin suurin ja luultavasti paras homobaari on avattu uudelleen suuren remontin jälkeen. Tila on nyt suurempi ja sinne mahtuu enemmän ruokailijoita ja juojia. He tarjoavat nyt käsityöoluita hyvän hinta-laatusuhteen ruokalistan lisäksi. Se on vilkas ja ystävällinen baari, joka houkuttelee kaiken ikäisiä, ja jossa on sekoitus homomiehiä ja naisia ​​sekä joitakin heteroita. Pieni tanssilattia iltatanssia varten on säilytetty. Takana oleva korotettu istuinalue toimii näyttämönä viikoittaisille drag-iltoille tai muille tapahtumille, kuten bingo-iltoille. On hienoa nähdä tämä suosittu paikka takaisin raiteilleen ja edelleen hyvin homoseksuaalina.
R
Robbie

3-Apr-2017

Söpö henkilökunta, hidas palvelu

Baarin takana olevat kaverit ovat söpöjä, mutta he tarvitsevat lisää. Neljän hengen ryhmämme käveli sisään drinkille perjantai-iltana noin klo 4. Luovuimme odottamasta baarissa noin 9 minuutin kuluttua, kävelimme Legendsiin (jolla oli tosin vähemmän asiakkaita) ja saimme heti palveluksen.
J
James

17-Mar-2014

Mene sunnuntaina!

Erittäin leiribaari. Sunnuntain kabaree ihanan Imeldan kanssa on herkkua - musiikki on upeaa ja juomat ovat edullisia, joten sinulla on varmasti hauskaa. Houkuttelee erilaisia ​​tyyppejä, nuoria ja vanhoja, sekä Brightonin hienoimpia kuningattareita. Tulee kiireiseksi hyvin nopeasti, joten varmista, että saavut paikalle ajoissa (6/7) varmistaaksesi paikka!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.