Quebecin kaupunki

Quebecin kaupunki

City of Quebec

Sijainti-kuvake

12 Old Quebec St, Marble Arch, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, W1H 7AF

Quebecin kaupunki
Huomenna: Karaoke keskiviikkoisin - Joka keskiviikko

Historiallinen homobaari, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi. Alakerrassa tunnelma on hieman eri DJ joka ilta soittamassa omaa yhdistelmäään klassikoista ja nykysävelistä.

Quebecin kaupungissa järjestetään säännöllisesti viihdettä, karaokea ja erityisiä tapahtumia. Ja myöhäinen lisenssi tarkoittaa, että asiakkaat voivat nauttia edullisesta myöhäisillan ulkoilusta. Sekalaista porukkaa. Ilmainen WiFi käytettävissä.

Arkipäivä: 12–2 maanantaista keskiviikkoon. 12–3 torstaista perjantaihin

Viikonloppu: 12 - 3 lauantai. Sunnuntaina klo 12-1

Lähin asema: Marmorikaari (keskiviiva)

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Karaoke
Musiikki
hinta Quebecin kaupunki
2.8
Yleisön ikäraja

Perustuu 24 ääntä

R
Rob

14-Sep-2019

Uudet omistajat (Greene King's) ovat tuhonneet tämän paikan

Ennen rakasti tätä paikkaa, sitten he sulkivat diskon alas portaita (teivät siitä suoran paniobaarin) Kunnostustyöt, joita he tekivät tälle paikalle, (rahan tuhlausta se näytti jälkeenpäin kamalalta) juomat ovat erittäin kalliita !!!!! Tunnelma on nyt kauhea, monet ihmiset eivät käy siellä enää, Greene Kingin omistajilla ei ole aavistustakaan mitä he tekevät, sanoivat pitävänsä sen homoseksuaalina (sulkee sitten homodisko alakerrassa LOL) Olen ollut portaita alas pari kertaa sen jälkeen, kun se muuttui pianobaariksi (normaali vain käsi täynnä ihmisiä siellä kaikki suoraan), mennyt tai vanhat hyvät ajat, jolloin tämä paikka oli ennen täynnä. En usko, että tämä paikka on avoinna pitkään gay-paikkana, kaverit. Älä tuhlaa rahojasi, sillä se on nyt paskaa..
A
Antony

26-Nov-2018

ylihinnoiteltu

No ilmeisesti se on taas homoa, vaikka eilen illalla oli pääosin suoraa porukkaa, eikä todellakaan mitään vanhojen hyvien aikojen kaltaista, jolloin piti puristaa väkijoukon läpi päästäkseen löylyyn! Kuitenkin, yli 5 puntaa pintiltä, ​​tämä ei ole paikka, johon minulla olisi enää varaa mennä. Voimme syyttää olutveroa, yrityshintoja, korkeita vuokria jne., mutta jos joku Greene Kingin kilpailijoista Lontoossa onnistuu myymään tuopin noin puolella tästä hinnasta, se näyttää vain ahneelta. Ehkä heidän pitäisi luopua 2 for 1 -tarjouksistaan ​​tehdäkseen tavallisesta tuopista hieman edullisemman. Opiskelijoilla tai vaatimattomilla tuloilla ei vain ole varaa mennä ulos näillä hinnoilla.
D
Domokos

22-Jan-2019

Upea paikka mennä ulos

Quebec on uusittu sekä pääbaarissa että kellaribaarissa, nyt se näyttää todella valoisalta, tyylikkäältä ja silti viileältä. Ajan sitten rakennettu näyttämö tarjoaa paremman kuvan esityksistä... ah kyllä, Quebecissä tapahtuu paljon. Sunnuntaisin siis kabaree/elävää musiikkia. Keskiviikosta lauantaihin musiikin ystävät voivat nauttia alakerran trendikkäästä ja hienosta pianobaarista, joka on tällä hetkellä Lontoon ainoa singalong-paikka. Torstait ovat karaokepäiviä, joten voin sanoa, että he todella työskentelevät kovasti vuosien huonon onnen jälkeen edellisen johdon kanssa ja baari palaa taas homoelämään!
B
Billy

17-Dec-2017

Ei enää homobaari

Niin monen vuoden jälkeen se ei ole enää homobaari, älä vaivaudu tuhlaamaan aikaasi tai rahojasi.
P
P

4-Sep-2018

P Langking

Se on taas homobaari! Jep, vuoden tai kahden "suoraan" menemisen jälkeen se on taas yhtä homo kuin Oz. Liput kaikkialla ja takaisin homobaarimiehiin. Rakastan sitä.
M
Mick

6-May-2017

Todella kiva paikka

Ensimmäisellä vierailulla olin vaikuttunut, mutta iloisesti yllättynyt nähdessäni yhdistelmän homoista ja lesboista. Hyvät baarihinnat West Endissä, puhdas mukava. Toivon, että olisin jäänyt pidempään diskoon. Mutta veti ja oli pois jonkin verran läheisyyttä.
P
Peter

15-Jul-2017

EI vastinetta rahalle

2.48 £ Vesipullo on NIIN ylihinnoiteltu.
A
Antonio

3-Aug-2016

Aggressiivinen manageri

Kamalan aggressiivinen johtaja, huonotapainen pääasiassa vanhempien ihmisten kanssa. Kovaa musiikkia, joka ei pysty kommunikoimaan baarimiehien kanssa kohteliaalla ja asianmukaisella tavalla juomien ostamiseksi. Sitä ei suositella.
D
David

18-Jun-2016

Uusi hallinta.

Käyn Quebecin kaupungissa muutaman kuukauden välein. Johtaja ja henkilökunta eivät olleet huonoja ja yleisesti ottaen tervetulleita ja yöt olivat nautinnollisia. Viimeinen vierailuni oli kuitenkin erilainen. Uusi manageri oli suunnannut vanhemmat vakituiset asiakkaat ja erotti parin ilman havaittavaa syytä. Etkö tiedä, haluaako hän muuttaa sen lesbopaikaksi? Varmasti on jotain agendaa.
O
Otto

19-Apr-2016

Gerontophilia (re: Jackin arvostelu)

Vuokrapoikien tai hustlereiden ei ole mitään järkeä olla täällä yritystä etsimässä. Paikka on alias "Elephant's Graveyard" (google it), koska vanhemmat asiakkaat nauttivat nuorten gerontofiilien seurasta, jotka ovat yksinkertaisesti vanhoja miehiä. Ei liity kauppaan. Ja se on ollut sama vuosikymmeniä, mielestäni pubi on kuin 200 vuotta vanha. Ja siksi näkemäsi nuoret ovat joko vuokrapoikia, jotka eivät tule takaisin, tai tavallista nuorta joukkoa, jota ei tarvitse valvoa henkilökunnan toimesta.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.