City Steam Sauna (CS1) Derby - SULJETTU

City Steam Sauna (CS1) Derby - SULJETTU

City Steam Sauna (CS1) Derby - CLOSED

Sijainti-kuvake

8-9 St Marys Gate, Derby, Yhdistynyt kuningaskunta, DE1 3JZ

City Steam Sauna (CS1) Derby - SULJETTU
raportoitu SULJETTU.

Sisar sauna CS2 Nottingham, City Steam Sauna (CS1) sijaitsee Derbyssä, joka on Nottinghamista seuraava kaupunki. Moderneihin ja siisteihin tiloihin kuuluu suuri kylpytynnyri, sauna, höyrysauna ja märkähuone.

Ensimmäisessä kerroksessa on myös oma tupakointihuone ja yksityiset rentoutumishuoneet, joihin kannattaa tutustua. Suosittu päiväsaikaan kaupungin työntekijöiden ja ostajien keskuudessa.

Pääsymaksu £12. Jäsenmaksua ei vaadita.
hinta City Steam Sauna (CS1) Derby - SULJETTU
3.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 33 ääntä

M
Mick

27-Jan-2016

suljetaan?

Sauna on suunnattu nuoremmille markkinoille, joten varoita, jos pidät lihastasi hieman vanhemmasta ja myös se näyttää sulkeutuvan aivan lähitulevaisuudessa myytävänä olevat kyltit näkyvissä..
A
Arran

3-Apr-2015

Hyvä paikka

Kävin siellä torstaina 2. huhtikuuta. Maksoin rahani ja riisuin, menin ensin saunaan, jossa kaverit kävelivät vähän istumaan ja lähtivät sitten. Yksi kaveri tuli sisään ja seisoi aivan edessäni..... Se oli vasta alkua. Menin sitten sokkeloon katsomaan kaverin leikkivän kahden miehen kanssa ja jostain syystä minusta tuli hauskaa 2 miehen kanssa kerralla. pieni labyrintti ihmisten seisoessa siellä. Varmasti menee uudestaan.
M
Mick

15-Mar-2015

Ok niille, jotka jahtaavat nuorempia miehiä

Mukava paikka kunnollisilla mukavuuksilla ja täydellinen, jos pidät ammatistasi nuori, laiha ja hieman leiri. Valitettavasti se ei ole hyvä paikka löytää kypsempi paksu mies, mikä on sääli, koska mikään ei näytä palvelevan enää meitä kypsiä missä tahansa.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.