Coco Beach (yleinen ranta)

Coco Beach (yleinen ranta)

Coco Beach (public beach)

Sijainti-kuvake

2, Avenue Jean Lorrain, Kiva, Ranska

Coco Beach (yleinen ranta)
Kivinen mutta kaunis Coco Beach on suosittu ajanviettopaikka homonudistiauringonottajille.

Ranta sijaitsee Nizzan satamasta itään ja vaatii hieman kävelyä päästäkseen. Coco Beach -ravintolasta seuraa polkua itään noin 10 minuuttia.
Ominaisuudet:
Ranta
hinta Coco Beach (yleinen ranta)
2.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 34 ääntä

D
Darragh

16-Jul-2022

EI NUDISTIRANTA / PAS NUDISTE!!

Kävin siellä viime kuussa ja näin yhden toisen miehen ottamassa aurinkoa alasti hieman alempana Plateaulla/Cape de Nicella. Minulla oli housut jalassa vain 10 minuuttia ennen kuin poliisi tuli kertomaan minulle. Ei hieno ensimmäinen kokemus auringonotosta alasti.. belle plage, mais gardez votre pantalon !
E
Ed

30-Jul-2017

Suoraviivaisempi kuin homo

Coco Beach on 15 minuutin kävelymatkan päässä Le Portista. Rantaviiva on upea, mutta kun pääset "rannalle" palaneen Coco-ravintolan alla, löydät parvia vanhuksia suoria ja heidän lapsenlapsiaan etsimässä mitä tahansa kiveä mukavasti istuakseen. Pysyi vain tunnin ja suuntasi takaisin Castel Plageen (yleinen ranta), joka oli seinästä seinään homoja lauantai-iltapäivänä.
L
Leon

29-Jul-2017

Älä vaivaudu

Kauhea kokemus käveli 2/3 mailia päästäkseen tälle "homorannalle", joka ei ole homo eikä se ole uhmakkaasti ranta. Vain muutama kivi ja vain yksi sisäänkäynti, joka ei sovellu vanhemmille tai raskaammille ihmisille. Noin 40/50 ihmistä sekoitti ei yhtään alastomia, enimmäkseen pareja. Älä tuhlaa aikaasi.
A
Adam

31-Jul-2015

Coco "alaston ranta"

Vieraillut tällä alueella aiemmin heinäkuussa (2015) Tämä alue ei ole sallittu alastonkylpyyn tai uimiseen. Vaikka tämä on kaunis paikka, se on epämiellyttävä alue betonin ja kivien takia. Homomiehet ovat täällä, jotkut alasti - varoitetaan, POLIISI vakoilee uimareita veneestään kiikarin avulla ja sain 13 euron sakon alastonkylvystä, joka on maksettava, mikä oli sekä noloa että ärsyttävää!
D
D

3-Jul-2015

Ei vaelluksen arvoinen

Kävelimme noin 15 minuuttia Coco Beachin ohi emmekä koskaan tulleet nudisteille. Näytti siltä, ​​että ainoa paikka päästä veteen oli suuri betonilaatta, jota asuttivat pukeutuneita teini-ikäisiä.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.