Coming Out

Coming Out

Suosittu gay-baari/kahvila Colosseumin vieressä.

Coming Out

Sijainti-kuvake

Via di San Giovanni in Laterano 8, Rooma, Italia, 184

Coming Out

Colosseumin vieressä sijaitseva Coming Out on Rooman homoelämän instituutio. Tämä bistro-kahvilabaari on avoinna koko päivän ja järjestää erilaisia ​​teemailtoja. Tiistai-ilta on karaokea varten, ja drag queens astuu lavalle sunnuntaisin ja satunnaisesti keskiviikkoisin.

Ystävällinen henkilökunta. Suosittu ja kiireinen iltaisin. Yläkerrassa on gay bed & breakfast, joka tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, ilmastoidut huoneet.

Arkisin: 08-00

Viikonloppu: 08-00

Lähin asema: Colosseo

Ominaisuudet:
bar
kahvila
Karaoke
Musiikki
hinta Coming Out
3
Yleisön ikäraja

Perustuu 27 ääntä

L
Lorenzo

11-Sep-2020

Ällöttävä.

Paikka on limainen ja likainen. Ei ystävällinen, ruoka on heikkolaatuista (vaikka parempi kuin vieressä oleva Mybar). Sen huijaus. Kävin siellä, jälleen kerran aktivismista, mutta ei vaivan arvoinen - inhottava paikka. Ruoka on kuitenkin halpaa.
M
Marcus

29-Sep-2019

Kutsuva ympäristö

Söin illallista ja juon sunnuntai-iltana, aluksi se oli hidasta, mutta tuli nopeasti täyteen ulkona ja sisällä. Ruoka ja juomat olivat edullisia hintoja ja henkilökunta oli tarkkaavaista ja ystävällistä.
J
Julian

13-Oct-2018

Homo ja yksin matkustava Roomassa

Vierailin äskettäin Roomassa yksin matkustavana ja pysähdyin Coming Outiin joka päivä pitääkseen tervetuliaistauon sivuston näkemisestä ja huomasin sen olevan hauskaa! Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja komeaa, tapasi muita yksin matkustavia Kiinasta, Pariisista ja Melbournessa...Loistava paikka tavata uusia ystäviä ja lauantai-iltana klo 11 jälkeen koko katu täyttyy kauniista miehistä... Kuumaa , Hot, Hot... Tein todella matkani!!!
T
Tin

30-Apr-2018

Hyvännäköinen

Meni tähän baariin iltapäivällä halusi nauttia viileän juoman. Kun istuin alas, katsoin baarimikkoa, hän vilkutti. Mutta 10 minuutin kuluttua minua ei tarjottu, joten lähdin. Baarimikot ovat kiireisiä itsensä kanssa asiakkaiden sijaan.
D
Dave

28-Sep-2016

Mahtava paikka!

Oli hauskaa nauttia Romasta tästä paikasta. Se sai meidät tuntemaan olonsa tervetulleiksi ja osallisiksi kaupungissa, joka oli täynnä heteroita häämatkalaisia.
H
Happy tourist

3-May-2014

Mukava paikka hengailla

Vain minuutin kävelymatkan päässä Colosseumista. Melko kätevä, jos haluat tauon nähtävyyksien katselun jälkeen. Palvelu oli ystävällistä ja tehokasta, ja pizza oli melko hyvä - vaikkakin vähän tyyris (kuten kaikki muu tällä alueella). Jos meillä olisi ollut enemmän aikaa, olisimme ehkä palanneet illalla - mikä ilmeisesti on silloin, kun baarissa on kiire. Ehdottomasti vierailun arvoinen.
E
Eric

10-Mar-2014

Great location

Pienen ROME-matkailun jälkeen on mukavaa saada paikka istua alas, juoda drinkkejä, katsella ihmisiä ja tutustua muihin homoihin. Palvelu ei ollut huono. Parempi mennä jonkun kanssa, ellet ole kovin ystävällinen.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.