Käkipesä

  Käkipesä

  The Cuckoo's Nest

  Sijainti-kuvake

  Nieuwezijds Kolk 6, Amsterdam, Alankomaat, 1012

  Suosittu homoristeilyklubi aivan WEBin nurkan takana. Vuonna 1984 nahkapalkkina avattu Cuckoo's Nest houkuttelee kaiken ikäisiä miehiä.

  Pohjakerroksessa on tavallinen baari. Kellarissa on erittäin suuri leikkipaikka, jossa on labyrintti ja omat mökit. Toiminta alkaa aikaisin iltapäivällä ja on yleensä kiireistä töiden jälkeen ja myöhään illalla.

  Ma:13:00 - 01:00

  Ti:13:00 - 01:00

  Ke:13:00 - 01:00

  To:13:00 - 01:00

  Pe:13:00 - 02:00

  La:13:00 - 02:00

  aurinko:13:00 - 01:00

  Ominaisuudet:
  Vain aikuisille
  bar
  Risteily / fetissi
  Pimeä huone
  Sokkelo
  hinta Käkipesä
  3.5
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 32 ääntä

  G
  Gilles

  lauantaina 24. maaliskuuta 2018

  Enfume, ei toimintaa

  Après être passé tai Dirty Dicks, me voici tai Känpesä. Du monde en ce vendredi soir, au bar et à la cave. Mais aucune action... Des gens adossés à des portes de cabines pouilleuses qui attendent je ne sais quoi, la moitié de la cave est pour les fumeurs, ça pue partout. Le sol, comme les rues du centre d'Amsterdam d'ailleurs, sont jonchés de détritus et on patauge dans la bière renversée. J'ai fait beaucoup d'endroits comme ça en Europe, c'est le pire que j'aie jamais vu...
  J
  Joe

  Pe 30. kesäkuuta 2017

  Juoma & toiminta

  Vieraili klo 14, joka oli 00 tunti heti sen avaamisen jälkeen ja siellä oli paljon tyyppejä saapunut, oli järkyttynyt ensimmäistä kertaa sellaisessa risteilypaikassa Euroopassa ja vierailu oli sen arvoinen. Osta vain mitä tahansa juomia baarista ja olet edullisimmassa paikassa pitämään hauskaa A'damin sydämessä. Oli siellä viereisen Sauna NZ:n remontin sulkemisen aikana ja nyt sauna on auki, joten ei ole aavistustakaan, tuleeko tämä baari täyteen.
  D
  David

  Ma 26. kesäkuuta 2017

  Ensimmäistä kertaa Euroopassa

  Olin täällä ensimmäistä kertaa. Monipuolista porukkaa. Oli mukava nähdä muutakin kuin pilkkuja (mikä ei ole minun juttuni). Leikkipaikka on vähän nuhjuinen ja liian pimeä, mutta tunnen monia sellaisia ​​kavereita. Tapasin siellä mukavia ihmisiä kuitenkin... todella nauttinut ympärileikkaamattomien kavereiden kokemisesta (ei yleistä Yhdysvalloissa). Ystävällinen henkilökunta, kohtuuhintaiset juomat. He antavat sinun pitää laukkusi mukanasi tai voit maksaa useita euroja, jotta he pitävät sen takkihuoneessa. Suosittelen lämpimästi. Ruuhka-ajat vaihtelevat. Jostain syystä Euroopassa on yleistä, että kiireinen aika on myöhään iltapäivällä myöhään yön sijaan.
  J
  Jean

  ma 13

  Hyvä paikka

  Hyvä paikka. Toimintaa kaiken aikaa. Vanhoja ja nuoria, jotka tietävät miksi ovat täällä. Yhden oluen hinnalla (3 euroa) voi pitää hauskaa.
  M
  Manly

  La 04. huhtikuuta 2015

  Aina tarpeeksi miehiä tyydyttämään!

  Upea baari ja pimeyshuone. Olen käynyt täällä 15 vuoden ajan. Yleisöä on melko vaihtelevaa, mutta se on yleensä vanhempi (30+), eikä se ole paljetetuille ihmisille! Toivon, että se selviää Grindr-sukupolvesta, koska siinä on todella kiimainen sukelluslepakkotunnelma ja kaverit ovat täällä leikkimässä, eivätkä höpöttelemässä...

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

  Esitetyt hotellit