Der Boiler

Der Boiler

Suuri, moderni homosauna keskellä Kreuzbergin aluetta.

Der Boiler

Sijainti-kuvake

Mehringdamm 34, Berlin, Saksa, 10961

Der Boiler
Tänään: Infuusiot arkisin - Joka maanantai

Suuri homosauna (1,500 m²) 3 kerroksessa. Der Boilerissa on höyrysauna, suomalainen sauna, poreallas, kaapit, pimeä huone, yksityisiä hyttejä sekä Apple Mac -asemat, hieronta- ja spa-alue. Ilmaiset kaapit.

Baari & kahvila ulkoterassilla tarjoilee juomia, kevyitä aterioita, salaatteja, voileipiä, kahvia, olutta ja paljon muuta, jotka kaikki ovat kohtuuhintaisia. Henkilökunta on erittäin ystävällistä, vieraanvaraista ja hyvää työssään pitää paikka puhtaana.

Der Boiler houkuttelee hyvin monipuolista asiakaskuntaa kaikenikäisille ja -vartalotyypeille. Rento ympäristö mahdollistaa vierailun vain seurustelemaan ystävien kanssa.

Alennukset opiskelijoille, varhaislintuille ja yökyöpeleille. Saatat joutua jonottamaan juhlien tai festivaaliviikonloppujen aikana.

Arkisin: 12-00

Viikonloppu: 24 tuntia

Lähin asema: U: Mehringdamm

Ominaisuudet:
bar
Internet-yhteys
Poreallas / kuuma allas
Viestikenttä
Rentouttavat mökit
ravintola
Sauna
Kylpylä
Höyrysauna
hinta Der Boiler
3.6
Yleisön ikäraja

Perustuu 216 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

D
Denis Tomić

18-Jun-2024

Yksi parhaista

Olin saunassa kolme kertaa kahdessa päivässä. Joten pidin siitä. Tämä ei ole ensimmäinen saunani. Olen jo käynyt saunassa Wienissä, Budapestissa, Barcelonassa, Prahassa, Gran Canarialla, Teneriffalla, Zagrebissa, Belgradissa, Frankfurtissa, ja voin sanoa, että se ei ehkä ole paras tai suurin, missä olen käynyt (Barcelona ja Budapest on suuria kilpailijoita), mutta silti erittäin hyvä iso, mutta hygienia on erittäin korkealla tasolla, työntekijät ovat uskomattoman avuliaita. Erityiset tupakointipaikat sekä omat wc:t ja hygienianurkkaukset. Tavaroiden kaapit ovat suuria, ja siellä on myös matkapuhelimien ja muiden laitteiden latauspaikkoja. Yleisö on hyvin sekalaista. tulen uudestaan!
M
Michael Riez

29-Aug-2023

Myös ICH-fanien tietulli...

Insgesamt war es SEHR nett und SEHR sauber... Die Kasse war ERSTKLASSIG UND LUSTIG....
J
Jan

17-Nov-2022

Der Boiler

Erittäin siisti, erittäin ystävällinen henkilökunta ja ystävälliset vierailijat.
M
Martin

26-Feb-2022

Martinsen

Hieno paikka!! Erittäin puhdas ja raikas ja moderni, ystävällinen ja avulias henkilökunta! ! Olen käynyt saunoissa monissa maailman kaupungeissa, niin hyvissä kuin pahoissa ja kauheissa, Boiler on siellä listan kärjessä. Lisäksi mahtavaa porukkaa! Täällä ei ole ikäeroa, jopa minä yli 50-vuotiaana ja muutama kilo liikaa sain huomiota kaiken ikäisiltä miehiltä
A
Angelo

2-Nov-2020

Huonoin kokemus saunassa! ! ! YKSILTÄVÄTÖNTÄ!!!

Eilen illalla kävin saunassa, kello 21.27 ei päästetty sisään koska sulkeutuvat, kysyin miksi heidän nettisivuillaan ei ole missään kirjoitettu viimeisestä sisäänpääsyajasta. Vastaanottovirkailija sanoi, että on tunti ennen sulkemista, ja kerroin hänelle, että olemme joka tapauksessa puolitoista tuntia ennen sulkemista, hän yritti kompensoida sitä sanomalla, että sauna oli joka tapauksessa täynnä ja Covid-rajoituksilla he eivät voi antaa sisään enää 100 henkilöä, ja juuri sillä hetkellä 3 henkilöä lähti ulos, mutta sauna oli silti täynnä. Vastaanottovirkailija pyytäessäni yhteyshenkilöä valitukseni lähettämiseksi saunan johtoon kieltäytyi täysin ottamasta yhteyttä, ainoa mitä hän osasi sanoa, oli anteeksi anteeksi. Lisäksi taloudellisesta näkökulmasta katsottuna pitäisi yrittää kerätä ja rahallistaa mahdollisimman paljon tällä ajanjaksolla, koska keräilyt ja sulkemiset vähenivät Covid-19:n vuoksi, sen sijaan työntekijä etsi vain tapaa sulkea niin nopeasti kuin mahdollista. mahdollista mennä kotiin. Jos oli tiettyjä sääntöjä, ne tulisi kirjoittaa selkeästi verkkosivustolle ja sisäänkäynnille. Sitten hän kertoi minulle myös, että ei kannata maksaa sisäänpääsyä puolentoista tunnin ajalta, mutta vastaukseeni, että rahat ovat minun ja käytän ne haluamallani tavalla, hän ei voinut vastata millään muulla tavalla ja hän sanoi vain anteeksi. Anteeksi, kun ilmaisin selvästi pettymykseni ja taloudellisen vahingon, joka johtuu taksilla maksetusta edestakaisesta matkasta, ja sen lisäksi, että ajanhukkaa ei kukaan voi koskaan palauttaa minulle. En tiedä ovatko nämä saunan vai työntekijän sääntöjä, mutta ne ovat todella epäystävällisiä, jos sen pitäisi olla rentoutumispaikka, se näyttää joltain muulta.
F
Falkn

28-Jan-2020

Schrecklichste Sauna die wir jemals betreten haben

Wir waren am 27.01.20 zu dritt in der Sauna. Schon am Eingang erwartete uns schrecklich unfreundliches Personal... ein lockerer Spruch wurde so persönlich genommen als hätten wir die Unschuld einer holden Meidt geraubt... In der Sauna erwarteten uns NUR alte und nicht nicht wirklichliches... einem Friedhof glich und wir es in unserer Gruppe wagten etwas zu lachen und Spass zu haben wurde uns erklärt wir sollten entweder ähnliche Friedhofsstimmung wie der Rest an den Tag legen oder gehen... Ein in der Folge geführtes und Volge geführtes so gingen wir nach etwa 30Minuten freiwillig. Fazit: Junge und attraktive Typen sind hier kaum zu finden, alles eher 50plus und wohl recht verzweifelt... Personal eine Zumutung... unfreundlich, inkompetent und geschäftsschädigend (unattraktiv sei hier aufgrund mangelnder Relevanz unerwähnt - obgleich man sich fragt, wer für die Personalauswahl in einer schwulen Sauna verantwortlich ist... junges und zugleich attraktives Personal wäre sicherlich dem jetzigen vorzuziehen). Spass ist hier gänzlich unerwünscht... Niemals wieder würde einer von uns drien diesen Horrorladen abermals betreten. Bestes Beispiel für den Umstand, weshalb diese Art von Geschäftsmodell seit Jahren rückläufig ist... Nicht zu empfehlen.
E
Enrique Cambronero

28-Nov-2019

Hieno sauna

Olen käynyt DER BOILERissa monta kertaa BERLIN-matkoillani, eikä minulla ole valittamista paikasta. Itse yritän jatkossa välttää sunnuntaita. Se on liian tungosta minulle, sisäänpääsymaksu 21 € 6 h ja sen jälkeen 2 € jokaiselta ylimääräiseltä tunnilta. Minulla ei ole koskaan ollut huonoja kokemuksia henkilökunnasta. He näyttävät aina kohteliailta. Väkijoukko Minusta se on kuin mikä tahansa väkijoukko missä tahansa saunassa, jossa olen käynyt hyvin nuoresta erittäin vanhaan. Joka kerta kun olen ollut siellä, mökit ovat aina kiireisiä kaverien kanssa, jotka pitävät hauskaa. Siellä on miehiä eri puolilta maailmaa. Omasta mielestäni olen nähnyt, että pojat seurustelevat useimmiten oman ikäistensä kanssa, eivätkä tule huijatuksi pitkistä, komeista miehistä, joista monet ovat peppuja. Mökit ovat ilmaisia ​​ja ruuhkaisina päivinä näet miehiä etsimässä tyhjää hyttiä siellä täällä ja jos pidät vain tauon jossakin noista tyhjistä mökeistä, jotkut tulevat ja pyytävät sinua poistumaan, jotta pariskunnat voivat käyttää sitä. pitää hauskaa. En puhu saksaa, mutta jotkut kaverit puhuvat englantia, mikä tekee joskus vaikeaksi ymmärtää, mitä he haluavat. Kuten missä tahansa saunassa, näet kavereita kävelemässä ympyröissä, luulisin etsivän jotakuta, josta he pitävät. Asiakaskunnan asenne on kuin mikä tahansa asenne sellaisessa paikassa, jotkut ovat mukavia, jotkut eivät, mutta se on tällaisten paikkojen luonne. Kiinnityskerroin vaihtelee päivästä, kellonajasta jne. riippuen. Tietysti on oltava realistinen kytkentä, joka riippuu paljon iästäsi, vartalotyypistäsi, rodustasi, sillä meillä kaikilla on mieltymyksiä. Baarissa myydään olutta, viiniä ja erilaisia ​​välipaloja. Jos menet BERLINiin ja pidät saunoista, mene DER BOILERiin, et tule pettymään (useimmissa tapauksissa).
A
Alex Alex

21-Sep-2019

Todella hauska paikka

Kävin tässä saunassa kahdesti Berliinin matkani aikana ja yksi niistä, joita muistan hyvin pitkään. Se on loistava paikka - moderni, puhdas ja runsaasti tilaa leikkiä pimeässä
A
Alex Alex

21-Sep-2019

Hauska paikka

A:lla oli 2 erinomaista matkaa Boilerille, joista yhden muistan hyvin pitkään. Se on tilava ja moderni, helppo päästä ja melko puhdas. Menisin ehdottomasti takaisin sinne!
J
Jonas

16-Aug-2019

Matkalaukkujen säilytys

Tiedätkö, voinko tulla matkatavaroideni kanssa? En puhu pienestä repustani. Kiitos!
L
Louis

17-Jul-2019

Paras sauna missä olen koskaan käynyt

Upea moderni iso sauna, en ole koskaan ollut näin pettynyt miehiin, joista pidän tässä paikassa, paljon toimintaa myös. Hyvä sekoitus ihmisiä - kaiken ikäisiä. Hyvää vastinetta rahalle (mutta ehkä kalliita berliinistandardeihin nähden), muissa saunoissa vierailen samanlaisilla hinnoilla.
m
moscardini

27-May-2019

Ei hyväksyttävää: liikaa vanhoja miehiä

Valitettavasti meidän on korjattava edellinen arvostelu. Olemme poikaystäväni kanssa arvostaneet Boiler-saunaa (yksi Euroopan kauneimmista rakennuksista); olimme jo huomanneet vanhojen miesten huolestuttavan lisääntymisen, mutta nyt tilanne ei ole hallinnassa. Tulimme lauantaiksi ja sunnuntaiksi (25. ja 26. toukokuuta 2019), ja yli 65-vuotiaita miehiä oli vähintään 80%. Jos tilanne ei parane, joudumme menemään laboratorioon, jossa, kuten käytännössä kaikkialla Berliinissä, sisäänkäynnillä on valinta (kuten pitääkin). Anteeksi, mutta pääsymaksu on liian korkea saattohoitoon.. Olemme erittäin pettyneitä, mutta toivomme, että voimme kirjoittaa positiivisen arvion uudelleen.
M
Moh'd M

19-Aug-2023

Korjaa asenteesi

Mitä vikaa siinä on, että vanhemmat kaverit menevät sinne? Olen 30-vuotias ja minua kiinnostavat vanhemmat miehet ja karhut. Myös erilaisten asiakkaiden saaminen on hyväksi yrityksen omistajalle ja minun kaltaisilleni asiakkaille, jotka pitävät eri ikäryhmistä ja -muodoista. Lopuksi he maksavat päästäkseen sisään omilla rahoillaan, eivät sinun, joten kunnioita. Mene paikkoihin, joissa syrjitään iän perusteella, ja jonain päivänä kun tulet vanhaksi, itket sitä, mitä haluat.
J
Justin

10-Apr-2023

halveksittava

Tämä arvostelu on vastenmielistä ikääntymistä. Travelgay pitäisi poistaa tämä arvostelu, koska se on selvästi kiihkoilijoiden julkaisema.
K
Kile

12-Nov-2021

WOW, toivottavasti et vanhene

Kuten useimmat leikkimiseen liittyvät asiat, tämä paikka ei palvele vain purkamista haluavia. Jotkut ihmiset käyvät näissä laitoksissa syömässä vain ollakseen muiden ihmisten lähellä ja ollakseen alueella, jossa he viihtyvät ja voivat olla oma itsensä.
L
Ludovic

1-Nov-2021

Vous avez la critique facile moscardini

J'ai lu votre commentaire sur le sauna de sitges maintenant sur celui du boiler Berlin . J'ai bien peur que vous soyez un frustré alors un conseil : Restez chez vous au lieu de démolir des commerçants gratuitement sur les réseaux sociaux . Bien à vous
E
Evan

31-Oct-2021

Moscardini für deine Einstellung sollst du hausverbot bekommen

MOSCARDINI deine Einstellung ist dämlich und diskriminierend. Du sollst dich schämen so zu denken. Du wirst auch alt. Mehr Respekt vor der alten Generation, die für unsere Rechte gekämpft haben.
a
arthur

24-Aug-2021

Jeesus kuinka iäkäs Moscardin on, mitä väliä auringonpaiste vanhemmat miehet eivät saa enää pitää hauskaa, älä unohda, että tulet jossain vaiheessa siihen ikään ja toivon, että saat enemmän kunnioitusta nuoremmalta sukupolvelta, jota näytät nyt

Jessus kuinka iäkäs Moscardin on, mitä hätää auringonpaiste vanhemmat miehet eivät saa enää pitää hauskaa, älä unohda, että tulet jossain vaiheessa siihen ikään ja toivon, että saat enemmän kunnioitusta nuoremmalta sukupolvelta, jota näytät nyt. Ja jos se ei olisi vanhempi homo, joka pakenee homojen oikeuksista, sinulla ei olisi etuoikeutta käyttää homosaunaa nyt, joten mieti ennen kuin avaat suusi.
G
George

29-Jun-2021

vastata

Ja saunaan pääsy pitäisi kieltää. Olet agisti etkä LGBTQ+-yhteisömme todellinen jäsen.
J
Joe

3-Aug-2020

Jatka elämää

Sinulla ei ole hermoja, sinulla on helvetin hermo valittaa vanhemmista miehistä (65+), jatka elämääsi, sinäkin pääset sinne, mutta tietäen asenteesi et ehkä selviä. Olen 59 ja jatkan 60-vuotiaana ja tunnen siitä erittäin hyvää. Kunnioita vanhuksia!!!!
A
Angel

15-Aug-2019

Mikä idiootti arvostelu

Tämä on todiste siitä, että nuorten ja vanhojen miesten lisäksi saunassa käy myös kusipäitä.
B
Ben

31-Jul-2019

Ei sijaa ikääntymiselle...

Järkyttävää puhua noin vanhemmista homomiehistä. Jokaisella on oikeus pitää hauskaa iästä, muodosta tai väristä riippumatta! Kunnioita omaa yhteisöäsi.
J
John

15-Jun-2019

Tyypillinen homo asenne!!

Jos olet onnekas, elät yli 65-vuotiaaksi ja käyt edelleen kylpylöissä. Nämä vanhemmat miehet taistelivat sen puolesta, että pääset näihin paikkoihin. Lakkaa olemaan perse ja ala kunnioittaa heitä!!
G
George

31-Dec-2018

Euroopan paras sauna

Tämä on epäilemättä Euroopan paras sauna. Viikonloppuisin se toimii 24 tuntia ja se on täysin täynnä. Minulla oli niin hauskaa niin monien komeiden miesten kanssa siellä.
G
Globetrotter

24-Nov-2018

Erinomainen, maailman parhaiden joukossa

Amsterdamin Nieuwezijds-saunan ohella Berliinin Der Boiler on hienoin, mitä olen koskaan kokenut. Superhieno - enemmän kuin päiväkylpylä kuin räikeä seksisukellus. Tilat ovat kauniita, puhtaita ja moitteettomasti huollettuja. Perjantaina klo 5 porukkaa oli monenlaista, kaiken tyyppistä - yleisesti ottaen ystävällistä. Mutta tämä on Saksa, joten on varauksia. Ainoa valitukseni on, että heidän kuivasaunansa, paikka, jossa nautin aina flirttailusta, on liian avoin yleisölle (lasiseinät), joten se on vähän liian ilmeistä ja tappaa tunnelman. Kaiken kaikkiaan palaisin sydämen sykeissä...Itse asiassa, ehkä menen uudestaan ​​tänään. Hieman tyyris verrattuna Espanjan saunoihin, plus sandaaleista veloitetaan lisämaksu, mutta paikan laadulle se ei ole ongelma.
L
Lee

24-Aug-2018

Ainoa on nro 1

Yllätyin kuullessani, että Der Boiler on ainoa homosauna Berliinissä, kun valmistelin kesämatkaani Eurooppaan. Vaikea uskoa, mutta se on fakta, ja itse asiassa olen iloinen siitä, koska se tarkoittaa, että minun ei tarvitse juosta helvetisti eri saunojen välillä melko lyhyen Berliini-vierailuni aikana. Ja odotin tapaavani siellä tonnia kuumia miehiä, koska joku täällä sanoi odottavansa 20 minuuttia pitkässä jonossa päästäkseen sisään. Joten vierailin Der Boilerissa kahtena peräkkäisenä päivänä heinäkuussa, yhtenä sunnuntaina ja yhtenä maanantaina. Pettymykseksi en nähnyt pitkää jonoa ennen sisäänkäyntiä. En ollut liian myöhässä, en myöskään liian aikaisin. Ensimmäisenä päivänä (sunnuntai) saavuin klo 2, toisena päivänä (maanantaina) saavuin klo 19 ja olin siellä joka kerta 00 tuntia. Tapasin enintään 17 miestä jokaisen vierailuni aikana. Se on Berliini! Kuitenkin minulla oli silti tarpeeksi hauskaa joidenkin kaverien kanssa, koska makuni on keski-ikäisiä. Kyllä, suurin osa asiakkaista on yli 00-vuotiaita, jotkut ovat kuumia ja jotkut ovat huonokuntoisia. Pystyin helposti poimimaan tyyppini, vaikka vierailuni aikana olisi ollut enintään 2 kaveria. Paikka on iso ja siinä on tarpeeksi hyvät ja siistit tilat: iso poreallas, 20 kuivaa saunahuonetta, höyrylabyrintti ja pimeä huone, ilmaiset yksityiset huoneet. Berliinin miehet ovat avoimia ja ystävällisiä uusille kasvoille, erityisesti minun kaltaiselleni nuorelle ja eksoottiselle aasialaiselle kasvolle. Tunsin ihailua monien miesten vuoksi, jotka osoittivat kiinnostusta minua kohtaan. Myöhemmin vierailin Prahassa, Münchenissä, Wienissä, Budapestissa, Krakovassa, Varsovassa. Useiden käyntien jälkeen paikallisessa saunassa jokaisessa kaupungissa, Der Boiler on edelleen valintani nro 40.
H
Henrik

24-Feb-2018

Niin kiireinen

Saavuin helmikuussa sunnuntaina klo 18 ja jouduin odottamaan 20 minuuttia päästäkseni sisään. Pitkä jono tyyppejä, pääasiassa 20-luvun alusta 40-luvun puoliväliin. Olen puolivälissä 40. Sisällä tonnia miehiä ja varsinkin höyrysauna oli erittäin kiireinen.
s
steve

14-Feb-2018

Mahtava paikka

Koska olin melko uusi paikalla ja vain väärällä puolella 50:tä, olin hieman hermostunut saapuessani paikalle. Huomasin kaikkien olevan erittäin ystävällisiä. Sauna oli erittäin puhdas ja turvallinen kauttaaltaan. Hauskaa olla saunassa, porealtaassa, yksityishuoneissa, labyrintissa ja elokuvateatterissa Ensimmäisenä yönä saavuin noin klo 1 ja lähdin noin klo 3 aamulla. Aikani aikana nautin lukuisten kaverien seurasta ja sain monia uusia kokemuksia. Toinen yöni olin siellä klo 11.30-3.30 ja sain monia uusia ystäviä. Jos haluat sen, löydät sen makusi tai mieltymyksesi mukaan riippumatta siitä, haluatko pelata tai katsella. Kokeile, et tule katumaan sitä. Vierailen jälleen ensi viikolla enkä malta odottaa.
I
Ioannis

4-Feb-2018

Upea paikka - puhdas - hauskaa

Olen todella kiinnostunut saunoista ja valitsen matkakohteen aina kunkin kaupungin homosaunojen mukaan. Yllättäen sain tietää, että Berliinissä on vain yksi todellinen homosauna. Ainakin se on puhdas ja lähes koko päivän auki, mutta erittäin kallis, koska se on monopoli Berliinissä. Jos viivyt yli 5 päivää, voit saada kortin halvemmalla sisäänpääsymaksulla. Joka tapauksessa, jos pidät saunoista, se on ainoa valintasi. ERITTÄIN KIRKISTÄ SUNNUNTAIN ILTALTA!!
M
Maximo

23-Jan-2018

Enemmän samaa

Kuormia ja kuormia ihmisiä - Kävin työpäivänä, arkipäivänä ja paikka oli täynnä ihmisiä, erilaisia ​​​​muotoja, rotuja ja vartalotyyppejä. Silti tekoja ei tapahtunut juurikaan, lukuun ottamatta joitain töykeitä ihmisiä. Rehellisesti sanottuna, jos sinulla on valtava saunahimo, niin mene ja pidä hauskaa, et tule pettymään. Silti, jos ajattelet saunaa muun muassa baarien, seksiklubien ja niin edelleen, niin ehkä tämä on ikävä. Se on yksi siisteimmistä ja järjestäytyneimmistä saunoista, joissa olen koskaan käynyt, mutta se ei ole mitään ihmeellistä. Ehkä arvo on myös hieman huonompi, mutta kuten joku muu sanoi: "jos olet kaupungin ainoa sauna, miksi et hyödyntäisi sitä?"
E
Edward

22-Jan-2018

Kallis ja ihan ok

Tästä saunasta ei puutu mitään, mutta ei myöskään mitään erikoista. Olin hyvin kiireinen, kun menin myöhään sunnuntai-iltapäivänä, mutta ymmärsin, että se on nyt ainoa Berliinissä (kuka tiesi, ajat ovat varmasti muuttumassa). 21€ on paljon sisäänpääsyltä, mutta jos sinulla on monopoli, miksi et hyödyntäisi sitä?
L
Luis

5-Jan-2018

MAHTAVA

Paras homosauna, jossa olen koskaan käynyt ympäri Eurooppaa. Upeita miehiä ympärillä koko ajan.
M
Marcel

14-Nov-2017

Kattilan uusi käytäntö

Koska tämä on Berliinin ainoa homosauna, he ovat nyt ottaneet käyttöön politiikan, jonka mukaan sisäänpääsymaksu (21 euroa) on voimassa vain 5 tuntia. Jos haluat jäädä pidempään, joudut maksamaan 2 euroa jokaisesta ylimääräisestä tunnista, jonka vietät siellä. Kaikki nämä rajoitukset ja määräykset vain lisäävät yleistä tunnetta siitä, että Berliini ei ole kovin ystävällinen matkailukohde.
A
Al

1-Nov-2017

Wow!

Tunsin oloni tervetulleeksi heti ovesta astuessani! Valtava paikka, hyvän kokoiset kaapit, paljon suihkuja, lämpimät kivialueet rentoutumiseen, hyvän kokoinen uima-allas/kylpytynnyri lasisivulla, josta näkyy höyrysaunasta. Kaksi isoa lasiseinäistä saunaa, toinen 60 astetta väriä vaihtavalla valaistuksella, toinen 90 astetta. Mukava nähdä, kuka on mukana ja ovatko kaverit istuneet, makaamassa vai leikkimässä ennen kuin liität heihin! Erittäin tumma höyrylabyrintti, lähinnä seisomiseen ja kävelyyn, vähän istuimia! Hyvä paikka rentoutua ja nauttia. Mene ennen klo 2 ja se on paljon halvempaa!
W
Wilfredo

2-Dec-2017

Wow

Pyydän eroamaan sinusta: 1.- "Hyvät sivukaapit". Ei sellaista. Se on tavallinen, kapea kaappi, jota löydät kaikkialta. Kuntosalikaappini ovat suurempia kuin nämä. 2.- "Erittäin tumma höyry..." Se venyttää tosiasiaa...paljon. Ei ole edes pimeää. Näet kaikkien kasvot, heidän aasinsa ja... Näyttää siltä, ​​että Anchorage kello 02:00 kesäaikana. 3.- "Mene ennen klo 2..." maanantaista perjantaihin ennen klo 14:00 on 15 euroa ja 5 tunnin ajan. Lisätunnit ovat 2 euroa/kpl. Tilat ovat hyvät, siisteys erittäin hyvä - kuten missä tahansa Saksassa, palvelu hyvää. Arvo on 4, koska uusi politiikka vain 5 tuntia 21 euroa. Älä venytä faktoja.
H
Hermes

30-Oct-2017

Diversión en estado puro.

Impera la limpieza y la amabilidad del personal, lo mejor es la mezcla de edades, turistas y lugareños. La arquitectura de interiores no ahorró a la hora de crear un sitio que se puede comer con los ojos. No me quedan palabras para hablar del brasileño de la recepción, un gustazo solo de verlo por su educación. ......ya ves, siempre que yo vuelva a Berlín tengo que visitar este sitio.
Y
Yaron

15-Feb-2021

kuka hän oli

Onko hän vielä töissä siellä?
G
Greg

19-Aug-2017

Yksi Euroopan parhaista homosaunoista!

Rakastin sitä ehdottomasti! Paljon tilaa, paljon miehiä eri ikäisiä ja tyyppejä. Rakastin höyrysaunaa ja pimeän huoneen labiryntteja (vaikka voisi olla suurempi). Tule aikaisemmin viikonloppuisin - ensimmäistä kertaa jouduin seisomaan valtavassa jonossa sunnuntaina.
L
Lil Kim

16-Aug-2017

Vain yksi homosauna Berliinissä!

Joten miksi Berliinin kaltaisessa valtavassa (ja jatkuvasti laajentuvassa) kaupungissa on VAIN YKSI homosauna? Tämän paikan omistajan täytyy olla siitä erittäin iloinen.
J
John

10-Aug-2017

Suuri

Ensimmäinen kerta saunassa, mutta hieno kokemus. Super puhdas ja iso, mukava. Kävin kumppanini kanssa ja kaikki olivat leikkisiä ja kunnioittavia. Arkisin klo 6 riitti porukkaa, suurin osa yli 45-vuotiaita, mutta suurin osa hyvännäköisiä, myös nuorempia. Meillä oli kolmikko ja hauskaa oli.
G
Gabriel

29-Jul-2017

Mahtava

Ei ihme, että siitä on vain hyviä kommentteja. Ylivoimaisesti paras ja siistein sauna, jossa olen koskaan käynyt. Hyvin rakennetut tilat. Ystävällinen henkilökunta (etenkin brasilialainen kaveri vastaanotossa). Yleisö on myös hyvä sekoitus, nuorista vanhoihin ja paikallisista kansainvälisiin. Monet hyvännäköiset. Sillä ei ole väliä mihin aikaan mennään, tämä paikka ei ole tyhjä. Se on varmasti hintansa arvoinen.
t
tamir

15-Jul-2017

Todellakin hieno paikka

Meni sinne sunnuntaina noin klo 6 ja lähti keskiyöllä. Puhdas, mukava ilmapiiri, kaikenlaisia ​​kuumia miehiä. Paikalliset olivat vieraanvaraisia ​​ja mukavia, vaikka he eivät pitäneet seksistä. Siellä oli erittäin miellyttävä patio auki (kesällä). Yksi asia - seuraavan kerran otan omat kondomit mukaan, koska ilmaiset kondomit ovat erittäin paksuja. Voitelu ilmaiseksi - kysy baarista.
G
Gaz

11-Jul-2017

Upea sauna

Vierailen aina kun olen Berliinissä. Suuret ja modernit siistit tilat ja aina kiireinen. Höyrysaunassa tapahtuu aina paljon. Viimeksi kun olin siellä, olin ollut siellä vain muutaman minuutin ja tapasin ensimmäisen kerran. Mieleenpainuva kokemus kolmen miehen palvelemista samanaikaisesti. Odotan innolla seuraavaa vierailuani.
J
J

14-Feb-2017

Paras Euroopassa

Paras aika lähteä on sunnuntaina klo 2 alkaen - lähtöaika on silloin, kun energia loppuu, koska kuumat kaverit vain tulevat - varmista, että käyt kuntosalilla ennen ja olet todella hyvä, muuten, kuten jotkut muut arvostelut sanovat kuumat kaverit haluavat poseerata - se ei ole totta - he ovat siellä pitääkseen hauskaa, mutta he menevät vain jonkun kuuman kanssa, joten odota suurta kilpailua, mutta se tekee siitä entistä hauskempaa.
r
russell

7-Feb-2017

TARKISTA HÄTÄULKAISUT

Kun 3 ihmistä kuoli Splash/Steamworksissa... ole tietoinen hätäuloskäynneistä. Myös kaapin avaimet voivat helposti kadota, koska johto ei ole pystynyt ottamaan käyttöön kunnollista rannenauhaa.
I
Ian

3-Jan-2017

Yksinkertaisesti poikkeuksellista. Mikä kokemus.

Harkittu arkkitehtoninen suunnittelu ja tiukat rakennusstandardit yhdistettynä loistavaan henkilökuntaan = mahtava kokemus. Laatu on rakennettu tämän tilan jokaiseen neliösenttimetriin aina kylpylä-altaan ja viereisten alueiden ympärillä oleviin lämmitettyihin, kaakeloituihin istuinsokkeleihin asti. Hiljainen chillout-musiikki ei kilpaile keskusteluäänestä. Kyllä, ystävät käyvät täällä seurustelemassa. Sinä tiedät? Puhua toisilleen? Ilman matkapuhelimia? Muista se? Kyllä, muotoilu soveltuu seurustelemiseen ja tietysti alkoholijuomat ja ruoka ovat saatavilla aivan kuten sivistynyt yhteiskunta sen sallii. Voisin raivota. Kyllä, muotoilu on hiottu, mutta virtaus on loistava. Lisää tähän kymmeniä kuumia, leikkisä miehiä ja viisi tähteä minulta. Yksi hieman hämmentävä huomautus. Kondomit ovat vapaasti saatavilla, mutta ei liukastetta. Ota siis omasi.
D
Dude

18-Dec-2016

Ihana sauna!

Olen ollut täällä useita kertoja ja pidä sitä suosikkisaunani maailmassa. Se ei ole vain erittäin kauniisti rakennettu ja pidetty, vaan se houkuttelee myös suurenmoisen valikoiman miehiä.
J
Julius

18-Dec-2016

Rasisti vapaa!

Aasialaisena huoleni on rotuni. Mutta tämä paikka toivottaa minut tervetulleeksi paitsi lämpimiin, myös kuumiin kokemuksiin, jotka nostavat egoni maksimirajoihin, ja se on myös erittäin puhdas. Babylon Aasiassa, Der Boiler Euroopassa... Kaikille aasialaisille, erityisesti kababayalaisille lukijoilleni, tämä paikka on erittäin suositeltavaa!
D
David

4-Nov-2016

Hämmästyttävä ja puhdas

16. kesäkuuta vierailu - upea sauna - erittäin siisti hyvillä mukavuuksilla! tuntui enemmän kuntoklubilta osissa ja sitten alaspäin erittäin puhtaalle sauna-alueelle. Huoneet ovat suuria ja siistejä, ja niissä on erinomaiset saunat käytössä! Jotkut kuumat kaverit käyvät täällä, mutta huomasin, että he tulevat yleensä kavereiden kanssa ja napsauttavat yhdessä, näyttivät olevan enemmän kiinnostuneita toisistaan ​​kuin huvin vuoksi. Sanoen, että onnistuin pelaamaan todella upeiden kaverien kanssa, mutta useimmat haluavat vain nauttia siitä, että minua katsotaan.
5
5P

25-Oct-2016

Paras sauna ikinä

Olemme olleet siellä sunnuntai-iltapäivänä ja voimme sanoa, että se oli aivan mahtavaa. Suuri yleisö, siisti, sauna on layoutltaan täydellisesti järjestetty. Pelkkää positiivista!!!
a
alex

16-Sep-2016

LOISTAVA

Aivan mahtava kokemus tästä saunasta! Hyvin nuoria tyyppejä (noin 20-vuotiaita) ja sauna erittäin iso: 3 kerrosta, iso poreallas, erittäin iso höyrysauna (pidin kovasti tavata kaltaisiani nuoria miehiä). Paras puhdas sauna, jonka olen koskaan nähnyt! Henkilökunta erittäin kohtelias! Mielestäni tämä on maailman paras sauna (matkustelen paljon). Kiitos Der Boilerin henkilökunnalle!
A
Alex

11-Jul-2016

Loistava

Helposti puhtain ja älykkäin sauna, jossa olen käynyt. Ystävällinen ja täynnä kunnossa olevia miehiä, enimmäkseen 25-vuotiaita ja vanhempia. Jos käyt vain yhdessä homosaunassa, tee siitä tämä. Ei uhkaavaa ja siinä on erinomaiset tilat. Nautin erityisesti höyrysaunasta / sokkelosta ja erittäin suuresta porealtasta. Koukussa unkarilaisen, italialaisen ja afrikkalaisen kanssa; kaikki mahtavia tyyppejä. Arkuus samoin kuin ryyppy.
S
Sebastián

3-Jul-2016

Hyvä paikka

Tilat ovat loistavat. 2 erilaista saunaa, höyrysauna ja poreallas ovat mahtavia. Se on hyvin risteilyä, vaikka minulla ei ollutkaan niin hauskaa, kuin muissa eurooppalaisissa saunoissa; Vieraillessani oli niin monia miehiä, ja huomasin, että he eivät olleet niin halukkaita risteilyyn. Niin monta kertaa ajattelen, että vähemmän on enemmän.
h
hemant

27-Jun-2016

Hyvä Sauna

Kävin tässä paikassa ja se on erittäin puhdas ja hyvin hoidettu. Maksut ovat hieman korkeat, mutta sen arvoisia. Tärkeää on vain se, että he tarjoavat tossut suojamaksujen kanssa.... lepää hyvin...
R
Rob

19-Jun-2016

Sekalainen joukko, ystävällinen henkilökunta

Hienoa on, että väkijoukko on hyvin sekalaista: nuori, vanha, tyhmä, laiha. Tämä vahvistaa ajatusta, että kaikki ovat tervetulleita. Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja tarjoaa hyvää palvelua. Tämä sauna on puhdas. Baariosassa on tarjolla laaja valikoima aterioita, välipaloja ja juomia
P
P

14-May-2016

Hieno, iso perinteinen sauna.

Tämän kaltaiset deluxe-vanhan tyyliset kylpylät katoavat matkapuhelimiemme kytkentäsovellusten takia. Harmi, koska nämä voivat silti olla hauskoja. Siellä oli muutama tusina kaveria, jotkut melko söpöjä, kun pysähdyin perjantaina puolenyön aikoihin (suosittelen menemään aikaisemmin), mutta tämä paikka on niin suuri, että se tuntui hieman tyhjältä. Kuten useimmat Euroopan saunat, et voi vuokrata omaa huonetta, mutta voit lainata mitä tahansa, joka on saatavilla. Turvallinen, puhdas ja turvallinen. Ei yhtään hölmöä.
J
John

20-Apr-2016

Suosikkisaunani Berliinissä

Erittäin siistit tilat, mukaan lukien uima-allas, erittäin suuri höyrysauna, paljon hyttiä (mukaan lukien muutamat hihnoilla), elokuvahuone ja pimeä alue. Niissä on myös suuret suihkutilat ja siivoussuihku. Kunnollinen ravintola paikan päällä. Se on aina ollut melko kiireinen joka kerta kun menin sinne. Eri-ikäiset, nuoremmat ihmiset tulevat yleensä myöhään illalla, kun taas vanhemmat kaverit pitävät iltapäivistä enemmän.
N
Nick

8-Apr-2016

Moderni ja mukava paikka

Vieraillut perjantaina klo 8.00-10.00. Siisti, helppo löytää. Suuri saunapaikka, jossa olen koskaan käynyt. Vierailijat ovat enemmistö yli 27-vuotiaita ja monet eläkeläiset - ei mitään, jos pidät tästä ikäryhmästä on fantastinen.
P
Peter

22-Jul-2015

Paras paikka

Se on iso sauna, jossa on iso poreallas. Todella hieno labyrintti. Ja loistava paikka rentoutua. Olin Berliinissä lentoyhteyden vuoksi, enkä halunnut yöpyä hotellissa. Pysy siellä koko yön, on mahdollista pitää hauskaa, nukkua pari tuntia ja sitten käydä suihkussa ja lähteä lentokentälle. (Heillä on kuin makuuhuoneessa)
L
Liori

2-Jul-2015

Paras sauna ikinä

Paras sauna koskaan koko Euroopassa. Henkilökunta on erittäin ystävällistä. Paikka on aina puhdas. Kuumia tyyppejä. Hintansa arvoinen. Varmasti palaan pian.
K
Kai

18-Mar-2015

YKSINKERTAISESTI PARAS

Sanoisin, että se on tähän mennessä paras sauna, jossa olen koskaan käynyt Euroopassa, olen käynyt monissa saunoissa ja se on yksinkertaisesti paras, erittäin seksikäs kaveri, erittäin puhdas, edullinen, erittäin iso ja siinä on parhaat tilat - parempi aika lähteä sunnuntai-iltapäivänä
E
Ekachai chieochalakom

6-Feb-2015

Tavallinen sunnuntai-iltapäiväni

Olen ollut De Boilerissa enimmäkseen sunnuntai-iltapäivällä klo 3 jälkeen, se on paras aika mennä sinne. Joskus edessä oli jopa jono. Paikka on iso ja puhdas, mutta mielestäni hyttejä on liian vähän.
M
Marc

18-Apr-2014

Jos vain....

Jospa Lontoon saunat olisivat tämän kaltaisia. Iso, puhdas, kohtuuhintainen ja hyvä määrä seksikkäitä miehiä. Anna mennä.
M
Mo

12-Feb-2014

Siisti ja iso

Iso ja puhdas. Yksi parhaista mitä olen koskaan nähnyt. Viikonloppuna oli vähän tyhjää. Muutama kaveri leikkii matkapuhelimellaan (kameran kanssa): kuvaavatko muita kavereita? Henkilökunta voisi olla aktiivisempi tämän estämiseksi.
P
Paulo

6-Jan-2014

Se on täydellinen

Täydellinen, puhdas joukko. Hyvä paikka yöpyä Vietä aikaasi siellä. Euroopan kiinnostavin homosauna.
J
Jeff

30-Dec-2013

Tres beau sauna

Tres belles -asennukset. Sauna plein à craquer un dimanche pendant les fêtes de fin d'année. Clientèle variée, pour tous les goûts. Asennus très propres, nettoyage usein, henkilöstö également sympa. Massage effectué par un vrai hieroja. Super! Conseiller, de preferens un jour avec un peu moins de monde, mais ça!!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.