Drake's Club Praha

Drake's Club Praha

Drake's Club Prague

Sijainti-kuvake

Zborovská 50, Praha, Tšekin tasavalta

Drake's Club Praha

Tämä 24 tuntia avoinna oleva homoristeilyklubi (400 m²) sisältää täyden baarin, pimeän huoneen, valtavan luolaskun labyrinttineen, videokaappeja, XXX-elokuvateatterin, yksityisiä huoneita ja ilmaisen WiFin.

Drake's isännöi säännöllisesti teemailtoja ja esityksiä – tarkista tulevat juhlat verkkosivuilta. Sijaitsee rauhallisella alueella District 5 - viiden minuutin kävelymatkan päässä Kaarlensillalta.

Ma:Avaa 24 tuntia

Ti:Avaa 24 tuntia

Ke:Avaa 24 tuntia

To:Avaa 24 tuntia

Pe:Avaa 24 tuntia

La:Avaa 24 tuntia

aurinko:Avaa 24 tuntia

Lähin asema: raitiovaunu: Újezd

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Ilmainen Wi-Fi
GoGo Show
Sokkelo
Musiikki
Rentouttavat mökit
Kauppa
hinta Drake's Club Praha
3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 78 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

m
mike blue

12-Aug-2020

ei ihmisiä!

En todellakaan uskonut täällä oleviin kommentteihin, että siellä on niin tyhjää. Ihmisillä on tapana liioitella. Valitettavasti perjantai-iltana paikalla oli vain pari 30-60-vuotiasta. Kenelläkään ei todellakaan ollut hauskaa. Ihmiset vain kävelivät ohi ja tuijottivat toisiaan. Ehkä sauna on todellakin parempi paikka pitää hauskaa?
C
Carol

27-Feb-2020

Hieno baari

Parhaat baarimikot. Erittäin mukava Klubi.
S
Simon

24-Nov-2019

Mahtava Dungeon

Ei valitettavasti niin paljon ihmisiä, mutta TODELLA siisti luola. Joko kokeile onneasi tavataksesi jonkun (ei niin paljon valinnanvaraa) tai tuo kaverisi. Dungeon on MAHTAVA!! Helppo löytää raitiovaunulla. Käytä Uberia mennäksesi kotiin myöhään illalla. Palaa varmasti!
r
richard

11-Aug-2019

töykeä henkilökunta

uskomatonta, kuinka itsetietoinen alentuva työntekijä voi kiusata homomiehiä ikään kuin se ei olisi homojen risteilyklubi, vältä hinnalla millä hyvänsä, valitettavasti Prahalla ei ole parempaa vaihtoehtoa, häpeä!
A
Alejandro

29-Jun-2019

Todella paha

Kävin siellä torstai-iltana. Ei ketään yksittäistä henkilöä. Palasin myöhemmin, vain 2 henkilöä. Välttäisin sitä.
A
Andy

26-Jun-2019

Vältä, vältä, VÄLTÄ

Negatiiviset kommentit tästä paikasta eivät ole epätarkkoja Prahassa asuvana henkilönä, en voi nähdä, kuinka tämä paikka on edelleen auki. Aloitetaan baarin henkilökunnasta - todella töykeä, ikään kuin heitä olisi kehotettu olemaan mahdollisimman epäkohtelias. Baarin pääalue on yleensä tyhjä, paitsi ryhmä vanhempia ulkomaalaisia ​​(luulen, että yksi heistä johtaa paikkaa), jotka istuvat ja juoruilevat kuin se olisi jonkinlainen äitien kokous. Nyt risteilyalueille, joilla on todella paljon potentiaalia, jos ne eivät haisi todella pahalle ja siellä olisi ihmisiä. Olen vieraillut hyvin eri aikoina, melko monta kertaa ja olen melko varma, että "nauhanäytöksiä" EI tapahdu KOSKAAN.
M
Michael

16-May-2019

Turvaton vierailla

Suosittelisin ihmisiä olemaan vierailematta tässä klubissa, koska siitä on viime aikoina tullut melko vaarallinen paikka. Klubi on melkein tyhjä suurimman osan ajasta, mutta rosvot, varkaat ja laihtuneet narkkarit käyvät siellä varsinkin iltaisin ja öisin. He etsivät huumeita mieluummin kuin huvin vuoksi; useimmat heistä eivät ole homoja (eivätkä baarimikot) ja he voivat loukata sinua tai jopa hyökätä sinua vastaan, jos he eivät pidä sinusta (kerran minua kutsuttiin "sinä peppu" ilman syytä - homoklubissa! ). Sanallisen pahoinpitelyn sattuessa henkilökunta ei ole halukas auttamaan. Jotkut baarimikot ovat töykeitä ja haluttomia palvelemaan sinua (jotkut ovat kuitenkin kunnossa). Varkaudet ovat rehottavia. Tilat ovat *erittäin* haisevia ja likaisia, roskia on kaikkialla, käytettyjä neuloja kaapeissa, virtsaa lattioissa, joskus jopa ulosteita ja oksennuksia. Draken huippu oli ennen, mutta nykyään sitä on parempi välttää oman turvallisuutensa vuoksi. Prahassa on monia muita klubeja, saunoja jne. ja mikä tahansa niistä on parempi kuin Drakes nyt.
D
Dado

26-Dec-2018

Kamala paikka

Tämä on kauhea paikka, enkä suosittele sinne menemistä. Maksat 200 CZK (voimassa 48 tuntia), mutta ollakseni rehellinen, se näyttää enemmän kodittomien ja huumeidenkäyttäjien turvakodilta. On olemassa paljon parempia ja halvempia klubeja verrattuna tähän. Harmi, että seuralla on paljon potentiaalia.
A
Alon

6-Dec-2018

Ei ihmisiä

Kun tulin, siellä ei ollut ketään, strippausshow oli peruttu.
V
Vinds

19-Aug-2018

Aikani ja rahani hukkaan..

Menin sinne sunnuntaina klo 9. Alue on laaja, mutta ei mitään nähtävää. Vain alle 5 henkilöä on sisällä. Ne ovat kaikki vanhoja ja outoja ja vain normaalitarkkuuden videoita. Tämä on kauhea kokemus. tuhlasin vain aikaani ja rahaa. Älä tule. En todellakaan suosittele tätä. Minun olisi pitänyt nukkua hotellissani.
J
Jonas

13-Nov-2018

Anna minulle tauko

Missä paikoissa on tungosta sunnuntai-iltaisin?
U
Ulrich

10-Nov-2018

Liian myöhäistä

Luulen, että olit liian myöhään sunnuntaina. Heillä on ilmainen sisäänpääsyjuhla (sinun täytyy ostaa vain yksi juoma) klo 2-5. Suurin osa ihmisistä lähtee klo 6-7 välillä.
M
Malaysian

15-Feb-2018

Etsi ja löydät ;)

Tämä paikka on vain upea. Sekalaista väkeä...ei draamaa...kaverit ovat suoraviivaisia... jos pidät, mene siihen...jos ei... istu vain baarissa ja ota drinkki tai kaksi... juttele kuuman baarimiehien kanssa tai ihmiset, jotka ovat vain erittäin ystävällisiä täällä... se ei ole tavallista Prahassa (minua varoitettiin, mutta koin sen itse). Täällä oli kivaa!
j
jeff

28-Jan-2018

Jeff

Kävin lauantai-iltana ja siellä oli vaatimaton määrä ihmisiä. Kävi sunnuntai-iltapäivällä ja oven ulkopuolella tupakoivat asiakkaat, jotka näyttivät paikallisilta. Alle 6 henkilöä baarissa. Harmi, ettei se ole kiireisempi. Hänellä on kaikki mahdollisuudet olla hyvä. Paljon pelialueita, mutta ei montaa kaveria
G
Gay World

26-Mar-2017

Terrible!

Aivan kauhea kokemus! Risteilyalue on todella valtava ja siinä on vähän tunnelmaa, mutta haju on hyvin outo ja yleisesti ottaen se ei näytä kovin puhdistetulta. Siellä oli vain hyvin vähän ihmisiä, vanhoja, pulleita, outoja. Henkilökunta on kaukana ystävällisestä. Baarialueella on vanhoja paikallisia kavereita, jotka ilmeisesti tuntevat henkilökunnan erittäin hyvin ja puhuvat erittäin raaasti siellä oleville ihmisille. Todella huono kokemus. Ei koskaan uudestaan. Mieluummin mennä pimeään huoneeseen missä tahansa Prahan homoklubissa, mutta ei täällä.
J
Jonas

31-Jan-2017

Paras risteilyklubi Prahassa

Tämä on Prahan paras ja suurin risteilyklubi! Tungosta perjantai- ja lauantai-iltana sekä lauantai- ja sunnuntai-iltapäivänä, kun sen ilmainen sisäänpääsy. Lippu (200 kc) on voimassa 48 tuntia. Parasta Drakesissa on, että se ei ole koskaan tyhjä.
S
Sebastián

12-Jul-2016

Siellä ei tapahdu mitään

Olin siellä iltapäivällä ja siellä oli vain 3 kaveria: 2 baarissa ja vain yksi risteilyalueella. Paikka on ruma ja siellä ei ole toimintaa.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.