Uuni

Uuni

El Horno

Sijainti-kuvake

Carrer Joan Tarrida 6, Sitges, Espanja, 8870

Uuni

Viihtyisä tavernatyylinen baari Joan Tarridan homokadulla. El Horno ("Uuni" englanniksi) avautuu aikaisin illalla ja on kiireinen enimmäkseen baarin edessä olevalla kapealla kadulla.

Ystävällinen henkilökunta tarjoilee laajan valikoiman olutta, viinejä ja väkeviä alkoholijuomia. Takana olevan pimeän huoneen pitäisi saada sinut tuntemaan olosi erityisen "hornoiseksi". Ja tutustu suloiseen nallekarhukokoelmaan baarin vieressä.

Saman joukkueen johtama XXL risteilyklubi (suoraan vastapäätä), El Horno on Bears Sitges Clubin päämaja ja yksi huhti-toukokuussa ja syyskuussa pidettävien vuotuisten "Bears Weeks" -tapahtumien tärkeimmistä paikoista.

Ma:17:00 - 03:00

Ti:17:00 - 03:00

Ke:17:00 - 03:00

To:17:00 - 03:00

Pe:17:00 - 03:00

La:17:00 - 03:00

aurinko:17:00 - 03:00

Ominaisuudet:
bar
Pimeä huone
Musiikki
hinta Uuni
3.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 8 ääntä

D
Daniel

23-Feb-2022

Sobre El horno, Sitges

Lo del cuarto oscuro, ei ole olemassa! desde hace tiempo que está cerrado, ya desde antes de la pandemia... Deberían aktualizar la web. Por otro lado el bar está muy bien y es al que acudo cuando voy por ahí. Recomendado
R
Robbie

26-Sep-2015

Vierailun arvoinen nukkejen ja juoman vuoksi

Todella ystävällinen baarihenkilöstö, halukas pelaamaan ryhmämme haasteen kanssa saada mahdollisimman monta käsipainia baarin henkilökunnalta. Kiitos kaverit! Baari itsessään on melko pieni, mutta se ei ole ongelma, koska useimmat ihmiset saavat juomia ja sitten seisovat ulkona juttelemassa. Älä kuitenkaan missaa laajaa nalle- ja miesnukkenäyttelyä, joka on esillä baarin vasemmalla puolella. Myös hyvä hinta-laatusuhde.
E
Eric

3-Jun-2014

Ystävällinen & hauska

Erittäin kiireinen baari, jossa on pimeä huone takana. Ihmiset ovat yleensä ystävällisiä. Suositeltava.
J
Juan

20-Jun-2021

Una mentira

Eine Lüge Nicht Pimeä huone, nichts. Alles geschlossen. Wenn Sie sich dann nähern, sagen sie Ihnen, dass sie die Website nicht erneuert haben. Ein Betrug - Wenn Sie wegen der Cruissing Clubs nach Sitges kommen, ... kommen Sie nicht.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.