Elia Beach Greco Philia Suitesilta

Elia Beach

Mykonoksen tunnetuin homoranta.

Elia Beach

Sijainti-kuvake

Elia, mykonos, Kreikka

Elia Beach Greco Philia Suitesilta

Yksi Mykonoksen suurimmista ja homojen suosituimmista rannoista, Elia Beach on hyvin hoidettu, ja siellä on monia laadukkaita vuokrattavia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Oikeassa päässä (olettaen, että olet merelle päin) on sateenkaarilippu. Vesiurheiluvuokrausosan ja lipun välinen alue kasvaa homojen suosiossa. Hiekan laatu vesirajan ylä- ja alapuolella on parhaimmillaan tällä alueella.

Loppua kohti olevan kivisen paljaston takana (sateenkaarilipun takana) on toinen ranta, joka on lähes kokonaan homoseksuaali ja jossa on hieman nudismia. Takana on paljon pienempi hiekkapoukama, joka on enimmäkseen homojen alastonauringonottajien käytössä.

Aurinkotuoleja ja -varjoja on vuokrattavissa. Asiakkaat voivat odottaa tehokkaita juomia ja ruokapöytäpalvelua. Valikoima voileipiä, pizzoja, pastaa ja salaatteja valmistetaan tilauksesta lähistöllä Arte & Mare Resort ravintolassa sekä alkoholi- ja alkoholittomien juomien kanssa, jotka juoksijat toimittavat sänkyyn.

Ruoan ja juoman ostaminen rantahenkilökunnalta on loistava tapa varmistaa eturivin aurinkotuolivaraukset seuraavalle päivälle. Keskellä päärantaa on myös erinomainen rantaravintola, jossa tarjoillaan erilaisia ​​kala- ja liharuokia.

Istuma- tai ruokailuvaihtoehto ei ole halpa. Joten, tuo oma vesi, tupakka jne. Kuitenkin rantahoitajamme (Erick) oli pronssimainen, sujuvasti puhuva kreikkalainen jätkä, joka sai meidät tilaamaan ruokalistaltaan noin tunnin välein.

Elia Beach on yleensä hiljainen aamuisin, kun ihmiset saapuvat lounasaikaan ja lähtevät illalla. Klo 5 jälkeen kivinen alue rantojen takana muuttuu erittäin risteilyksi. Ainoa yksityisyys on kiviseinien takana, ja silloinkin otat ehdottomasti riskin kallioita peittävien poikkeuksellisen piikkien pensaiden kanssa.

Miten päästä Elia Beachille


a) Vuokraa auto ja aja. Rannalla on parkkipaikka. Voit ajaa asfaltoidun pysäköintialueen läpi ja kääntyä oikealle epäviralliselle pysäköintialueelle, joka kulkee rannan takaosassa. Mielestämme ajaminen on paras vaihtoehto, jos olet porukalla ja aiot vierailla Eliassa useimpina päivinä.
b) Bussilla pohjoiselta linja-autoasemalta (läheltä Vanhan sataman lauttalaituria), bussit lähtevät säännöllisin väliajoin klo 11 alkaen - tarkista asemalta ajantasainen aikataulu.
c) Ota bussi eteläiseltä päälinja-autoasemalta Plato Yailosiin ja ota sitten vesitaksilla Eliaan.

Lue lisää: Vesitaksit Mykonosissa.

Ominaisuudet:
Ranta
ravintola
hinta Elia Beach
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 48 ääntä

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

P
Pieter

6-Jul-2021

Todella paha

Todella paha. Ylimielisiä ja pahimpia juomia koskaan. Ei todellakaan ole rahan arvoinen. Olin järkyttynyt. Ranta on kaunis, mutta palvelu on aivan kauheaa.
R
Roland

26-Jul-2020

Luulitko, että siellä oli vain Mykonos? Hyvä.

Homo-amerikkalaisten tulisi jatkaa yliarvostetuille Mykonoksille, jotta he eivät häiritse homoeuroja, jotka ovat löytäneet muita vaihtoehtoja muilta saarilta...
W
William

21-Aug-2019

Naurettavan kallista

40 € per sänky, joten menimme muualle.
R
Ryan

22-Sep-2018

Upea kokemus ja mahtava ranta!

Vieraili rannalla ja se on noin 20 euroa sänky ja sateenvarjo. Yksin matkustaessa oli melko helppoa saada bussi vanhasta satamasta (noin 2 euroa yhteen suuntaan) ja ottaa aurinkoa alasti ja uida alasti. Mäen polut ovat auki ja näet kaiken, nautit tai osallistut vain kerran. Vesi on kristallinkirkasta ja siinä on vähän tai ei ollenkaan aaltoja. Suosittele ison vesipullon ja tupakan ottamista mukaan ja ruokaa, jos et halua maksaa 14 euroa ateriasta. Mykonosbusschedule.com antaa sinulle hyvän bussiaikataulun ja viimeinen bussi lähtee takaisin Mykonoksen kaupunkiin noin klo 7... myös bussipysäkki on kävelymatkan päässä tieltä. Etsi ihmisiä, jotka kokoontuvat sisäänkäynnin ulkopuolella. Hieronta on saatavilla rannalla noin 30 €/min.
B
Brett

7-Jun-2018

Tuolit ovat 80 euroa, eivät edes lähellä sen arvoisia.

Tuolit maksavat 30 euroa ja lisäksi sinun tulee ostaa pakollinen 50 euroa ruokaa, jolloin tuolit maksavat käytännössä 80 euroa. Halusimme nauttia täällä, mutta hinta on törkeä, joten ohitimme. Tuolit olivat tuolloin vain 15% täynnä, näytti siltä, ​​että myyjä ei välittänyt.
A
Alan

28-Aug-2017

Upea ranta suurella homojoukolla

Mukava ranta Mykonoksen eteläpuolella. Homoalue on äärioikealla, jos olet veteen päin. Vuokraa lepotuoli hintaan 15€ per päivä. Erittäin mukava. Ruoat ja juomat toimitetaan tuolillesi. Tuolit ovat uusia. Kohtuulliset hinnat. Pysäköinti on ilmaista. Voit myös makaamaan hiekalla ilmaiseksi. Vesi on kylmää, mutta voit uida. Ei kalaa, kirkas vesi, hiekkapohjainen. Tuulee välillä. Jotkut vesiaktiviteetit, mutta tämä ei ole suosittua. Huomio: ota mukaan oma pyyhe ja vesi.
V
Viktor

11-Aug-2017

Todellinen eri homoille

Olin ollut Eliassa 7 vuotta sitten ja nyt se on mielenkiintoisempi lomapaikka. Ensin aurinkotuoleista tuli mukavampia, ihmisistä nuorempia ja muodikkaampia. Tietysti maksat 15 euroa solariumista ja kolmessa rivissä meren edessä saat velvollisuuden tilata ruokaa/juomaa ilman mahdollisuutta tuoda omasi (joku jättää sen huomioimatta - ei nähdä taistelua siitä). Mutta näiden sääntöjen ja uusien kalliiden solariumien ansiosta saat ympärillesi mielenkiintoisempia ja valoisia ihmisiä, jotka nauttivat elämästä ilman perheen säästämisrajoituksia. Jos et ole samaa mieltä, voit aina mennä vapaisiin paikkoihin ja katsella vain toisiaan tai tylsiä toisia pareja. Toiseksi on kiviristeilyä tähän asti huolimatta Grinder ym. Näet ihmisen ja ilman tyhjentävää "sekstiä" mennään piilopaikoille tosi hauskanpitoon. Olemme menossa Super Paradisiin monimuotoisuuden vuoksi, mutta päätimme, että se olisi ylimielistä. Suosittelen tätä paikkaa ehdottomasti, mutta aluksi hanki tietoa ruokien/juomien säännöistä kokeneilta henkilöiltä, ​​joita ei pidä sekoittaa...
P
Passeau

10-Jul-2017

On nous prend pour des vaches à lait

Fuyez.... du fric du fric du fric et on vous le fait sentir. 30 euroa pour deux transats sales et on vous harcele sans arret pour consommer.que des vacances reposantes!!!! Je me demandais pourquoi il y avait moins de personnes qu avant mais maintenant je sais pourquoi... Tout mykonos devient comme ca, triste realite
J
John

8-Jul-2017

Ei koskaan uudestaan

Elia ei näe meitä enää koskaan. 30 euroa / 2 aurinkotuolia. Paikkaa johtavat kaverit toimivat ikään kuin se kuuluisi heille ja varaavat kaikki parhaat istuimet jääkauhoineen ystävilleen ja jahtaavat maksavia asiakkaita ja saavat heidät tuntemaan olonsa hölmöiksi, jos he vahingossa istuvat "heidän" lepotuoleineen.
R
Ron

29-Nov-2016

Upea ranta, huono palvelu

Ystäväni ja minä olemme tulleet tälle rannalle 10 vuotta. Ranta on niin kaunis, mutta valitettavasti sen pilaa tuolit ja ruokaa tarjoavan yrityksen huono palvelu. Tarjoilijat ovat kuin "kärpäsiä", jotka yrittävät myydä sinulle ruokaa ja juomaa koko päivän. Kuin olisi markkinoilla Marokon viehätysvoimassa...
A
Alex

29-Sep-2016

Upea ranta, huono palvelu homoravintolassa

Elian ranta on ihana ja kristallinkirkas. Vesi on vähän kylmää, mutta ihanaa. Kivinen alue (oikealla, kun näet meren) on enemmän kuin risteilypaikka vanhemmille kavereille. Homoalueella on huono palvelu, sillä solariumista pyydetään maksamaan 25 euroa plus pakotetaan tilaamaan ruokaa ja juomaa (!) ja niiden laatu ei ole ollenkaan hyvä. Myös tarjoilijat (he ovat albaaneja, eivät kreikkalaisia, kuten joku täällä mainitsi) ovat hieman töykeitä (tapa, jolla he kertoivat meille, että sinun on maksettava, oli hankala) eivätkä halua auttaa sinua... Sanoisin, että he olivat enimmäkseen kiinnostuneita kummastakaan flirttailu tyttöjen kanssa tai vanhojen rikkaiden poikien imeminen (jotka tilaavat paljon ja antavat heille vinkkejä). Suosittelen, että istut pyyhkeelläsi ja otat ehkä sateenvarjon mukaan, säästät ahkerasti tehdyt rahat, jotka voit käyttää parempiin palveluihin! PS: Ei ole wc:tä!
S
Scott

29-May-2016

Homopäässä palvelu ei ole yhtä hyvää

Rannan gay-päässä (oikealla, kun katsot vettä) on valitettavasti huonoin palvelu. Joten sen sijaan, että maksaisit aurinkotuoleista, voit vain istua omalla pyyhkeelläsi (monet ihmiset tekevät). Säästää hoitajat, jotka vaativat sinua jatkamaan tilaamista koko päivän, vaikka olet jo maksanut 25 euroa kahdesta vuodepaikasta! (Meillä oli yksi hoitaja, joka sai tilauksen väärin ja halusi sitten meidän maksavan sen joka tapauksessa?!). Palvelu suoraan ravintolan edustalla tai oikealla puolella olevalla alueella on ystävällisempää. Itse ranta on jumalallinen, joten älä tunne, että sinun tarvitsee pudottaa paljon rahaa nauttiaksesi siitä.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.