Tehdasklubi

Tehdasklubi

Factory Club

Sijainti-kuvake

Vinohradská 63, Praha, Tšekin tasavalta, 11000

Tehdasklubi
Huomenna: Ilmainen sisäänpääsy, klo 5-10 - Joka sunnuntai

Factory Clubilla on yli 400 m² leikkitilaa 3 kerroksessa, ja siinä on laajat tilat, kuten baari, luolasto, yksityiset mökit, pimiö, häkki, kirkkausaukot, hihnat ja suihkut.

Sävyn antavat teollinen tyyli, housemusiikki ja videoprojisoinnit. Tarkista Factoryn verkkosivuilta iltateemat ja erikoistapahtumat.

Klubille pääsee kahdella metroasemalla tai raitiovaunulla nro 11.

Ma:21:00 - 07:00

Ti:21:00 - 07:00

Ke:21:00 - 07:00

To:21:00 - 07:00

Pe:21:00 - 09:00

La:21:00 - 09:00

aurinko:21:00 - 09:00

Lähin asema: Muzeum (linja C) - kävele kohti Floraa; tai Jiřího z Poděbrad (linja A) - kävele kohti Václav Plazaa

Ominaisuudet:
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Ilmainen Wi-Fi
Sokkelo
Musiikki
Rentouttavat mökit
hinta Tehdasklubi
3
Yleisön ikäraja

Perustuu 87 ääntä

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

C
Christos

4-Jul-2021

Sulkee

Kävi sunnuntai-iltapäivällä. Kukaan ei vastannut ovikelloon.
B
Bob

3-May-2021

un bel endroit sex club à Praha !

un vrai beau sex club à Prahan sympa et de belles installaatiot. Frequenter ! Bob
S
Simon

24-Nov-2019

Hyvää toimintaa mutta myöhässä

Viileä paikka. Helppo löytää. Toinen kellaritaso hieman viileä (mutta ok). Mukava baarialue. Hienot risteilyalueet. Oliko siellä lauantai-iltana. Sekalaista porukkaa. Useimmat ihmiset, joilla on vaatteet tai fetissiasut. Paljon toimintaa. Tulee tungosta ja hauskaa kello kahden jälkeen...
C
Chris

7-Sep-2019

Suuri ja hyvin varusteltu!

Yllättävän suuret ja hyvin varustetut yksilölliset leikkihuoneet. Tupakointi kuitenkin sallittu, ei erityispiirteitä kutsuva ja keskellä viikkoa vain muutama asiakas, joista kukaan ei ollut raittiita. Helpompi löytää kuin muut myöhäisillan paikat.
p
picadelly

9-Jun-2019

ole varovainen!

Kävin siellä viime viikon torstaina. Kaveri pukuhuoneessa oli aggressiivinen ja karkea. Paikka oli tyhjä klo 11 (yksi kaveri). Pyydän paluuta. Hän lakkasi puhumasta englantia ja muutaman minuutin kuluttua hän heitti minut ulos. Tunnen itseni enemmän kuin turvattomaksi!
A
Andy

20-Mar-2019

Upea risteilyklubi

Olen vieraillut Prahassa muutaman kerran ja tulen aina Factorylle. Juomat ovat kohtuuhintaisia, ja tila on laaja ja hauska. En puhu tšekkiä, ja silti minulla on aina ollut mukava kokemus ovenvartijan ja baarimikon kanssa. Olen ollut hitaita iltoja, mutta olen aina löytänyt kuumia, seksikkäitä miehiä, joiden kanssa seurustella. Vakuus on nimellinen maksu, ja jos olet todella tyytymätön laitokseen pääsystä maksamiseen, sinun pitäisi ehkä nauttia miljoonasta ilmaisesta tai halvasta tekemistä tässä mahtavassa kaupungissa.
L
Lubomir

16-Aug-2018

Rikas homo

Byl jsem tam a je to velice prijemny a hezky klub. Presne podle mojich predstav.Co se tyka discretnosti,tak super. Hezky kluci ja vsimavy barmani. Doporucuji zajit.Nejlepsi cruising bar v Praze. :) S pozdravem KT
T
Tricky

12-Aug-2018

Se oli hyvä.

Ensimmäinen päiväni Prahassa. Olin epäröinyt tulla arvostelujen takia, mutta sunnuntaina ei ollut kattausta ennen klo 10. Saapui klo 00. Noin 9 henkilöä. Baari tarjous oli ERITTÄIN mukavaa! Puhui kunnollista englantia! Miehelläni ja minulla oli hauskaa. Me palaamme!
D
Dado

29-Mar-2018

Hyvä seura, jossa on paljon toimintaa

Tämä on erittäin hyvä klubi Prahassa. Se on kuitenkin täynnä klo 2–7. Jos saavut ennen kahta yöllä, se on pääosin tyhjä paitsi sunnuntaisin, jolloin sisäänpääsy on ilmainen klo 2 alkaen, joten se on melko täynnä noin klo 5-7. Mutta perjantaisin ja lauantaisin klo 8 alkaen on aina hauskaa
K
Katar

8-Jul-2017

Tupakointi

Paikka on likainen ja tyhjä jopa viikonloppuisin. Siellä tupakoivat kaikki, myös henkilökunta(!), eikä siellä ole ilmanvaihtoa, joten tukehtuu tupakansavuun paitsi että kuolet tylsyyteen. En koskaan mene sinne enää, koska minua kohdeltiin ylimielisesti ja tunsin oloni epätoivotuksi! Ja he perivät sisäänpääsymaksun tästä.
J
Julien

19-May-2017

Ei koskaan uudestaan

Epäystävällinen ja avulias henkilökunta. En osaa puhua sanaakaan englantia.
G
Gay World

26-Mar-2017

Hyödytön

Vältä Prahan risteilyklubeja, se on täysin hyödytöntä, koska tšekkiläiset kaverit eivät todellakaan pidä siitä, joten siellä ei ole ketään. Jokaisella PRG:n homoklubilla on pimeä huone, siellä on kaikki toiminta.
E
Emil

23-Mar-2017

Tylsä

Kävin siellä viime viikolla bf:ni kanssa perjantai-iltana. Se oli todella tylsää klo 12 jälkeen. Vain muutama ihminen. Kaikki käyttävät vaatteita. Välttää.
M
Mishu

20-Feb-2017

Älä odota liikaa...

Minulle oli ensimmäinen kerta kun olin tällaisissa paikoissa. Ensimmäistä kertaa pelkäsin. Mutta se oli ok. Ei kovin tungosta. Siisti paikka.
K
Kyle

27-Jan-2017

Ollut siellä 2 kertaa

Olen ollut siellä 2 kertaa kesäkuussa 2014 ja tammikuussa 14,2017, XNUMX, en saanut opetustani, tylsin paikka koskaan. Tupakointi tappaa minut. astun sisään kanssa. Hyvä versaksen tuoksu ja ulos tullessani haistan tupakkaa. Mainokset paskaa...
F
Francisco

28-Oct-2016

ERITTÄIN HUONO KOKEMUS

Mene sinne poikaystäväni kanssa, painamme kelloa eikä kukaan vastaa. Ulkona oli erittäin ilkeitä ihmisiä, 5 minuuttia myöhemmin he avautuvat menemään sisään ja kun pääsemme baariin, tarjoilija oli erittäin epäystävällinen puhua meille zchechissä. Sanoin hänelle, etten puhu tšekkiä ja hän alkoi huutaa. En ole koskaan tuntenut olonsa epätoivotummaksi baarissa.
R
Rick

21-Nov-2015

Tylsää, tyhjää, ajanhukkaa.

Olin siellä perjantai-iltana klo 23-30 - mikä on tilastojen mukaan parasta aikaa. Näin siellä vain noin 1-30 miestä. He ottavat takkisi vain ovella. Kaikki käyttävät vaatteita kaikkialla. Kellarissa, jossa toiminnan pitäisi tapahtua, kaverit vain seisoivat ympäriinsä tuijottaen seinää ja polttaen. Siellä tupakoidaan kaikkialla, on vaikea hengittää. Se ei ole kovin suuri. Siellä oli yksi hyvännäköinen kaveri, mutta hän seisoi ympärillä eikä koskaan katsonut ketään. Paikka on vain outo. Se on kuin baari, mutta kukaan ei puhu kenellekään, eikä kellarissa ole toimintaa. En vain ymmärtänyt sitä. Kysyin baarimikkolta ja hän sanoi, että se oli melko tyypillistä. Olin nukahtamassa ja kyllästyin kuoliaaksi, joten lähdin. Mitä ajan tuhlausta! Ja he sanovat, että se on Prahan kuumin paikka. Luulin, että Praha olisi täynnä kuumia Bel Ami -poikia - mutta se ei ole.
G
Gilles

12-Oct-2015

Älä luota mainokseen

Kävin siellä viime viikolla. Baarimikko ja pukuhuoneen kaveri ovat karkeita ja epäystävällisiä. Paikka oli tyhjä. Henkilökunta oli enemmän kiinnostunut katsomaan pornoa tietokoneella kuin selittämään paikkaa. Rahan tuhlausta, ajanhukkaa. Älä luota viesteihin, joissa sanotaan, että se on kaupungin kuumin paikka... luultavasti omistajan lähettämä...
S
Saša

29-Jan-2015

Miellyttävät hinnat

Vihdoinkin homoristeilybaari ilman prostituoituja ja normaaleja hintoja. Tämä tekee siitä jo melko suositun kilpailijoiden keskuudessa. Jos äänijärjestelmä olisi parempi, lämpötila hieman korkeampi ja valot hieman himmeämmät, olisi Prahuen paras Club!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.