Ystävällinen yhteiskunta

Ystävällinen yhteiskunta

Friendly Society

Sijainti-kuvake

79 Wardour Street, Soho, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, W1D 6QB

Ystävällinen yhteiskunta

Sijaitsee aivan Wardour Streetin tuntumassa Ann Summersin ja Ann Summersin välisellä kujalla Village Lontoon Sohon homoalueella. Friendly Society on hauska ja ainutlaatuinen kellarissa sijaitseva homobaari, jossa on rento tunnelma.

Hienoa pysähtyä drinkille ja nopeasti ihailemaan upeita baarimiehiä. Katossa roikkuvat Barbie-nuket, eklektiset valot ja mustavalkoiset elokuvat tekevät baarista homomiesten, lesbojen ja heidän heteroystäviensä suosikkipaikka.

Arkipäivä: 4–11.30 maanantaista torstaihin. 4-12 perjantaina

Viikonloppu: 4-12 lauantaisin. Sunnuntaina klo 4-10.30

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Musiikki
hinta Ystävällinen yhteiskunta
2.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 21 ääntä

F
Francoise Jones

25-Feb-2024

Kamala henkilökunta

Kauhea vaihtoehto, jota ympäröivät paljon parempia paikkoja Sohossa. Yksi parrakas baarimikko erityisesti pilasi yömme, koska hän oli vastenmielinen ja likainen. Suosittelemme käyttämään rahasi muualle.
J
James

9-Sep-2018

Sohon parhaiten varjeltu salaisuus!

Olen lontoolainen ja minun on sanottava, että tämä on sohon paras baari. Tunnelman ja tuomitsemattoman joukon suhteen. Täällä käy monenlaisia ​​miehiä, mutta se kallistuu enemmän 30-50-vuotiaille, mutta kaikki sekoittuvat ja vain pitävät hauskaa. Twinksiltä, ​​lihasmiehiltä ja isiltä. Ihmiset yksin ja ihmiset ryhmissä! He soittavat klassikoita Donna Summerilta, Candi Statonilta, ABBA:lta, Michael Jacksonilta jne. Se on vain pieni baari, joten saatat joutua jonottamaan vähän juomaa varten ja baarin henkilökunta ei välttämättä tarjoa parasta palvelua, koska heillä on aina kiire. (myös pieni wc), mutta siinä on upeat istuimet, jos onnistut nappaamaan sellaisen! Täytyy mainita myös kaikkien kattoon jumissa olevien barbien ja toimintamiesten upea sisustus.
J
Jake

3-Dec-2016

Jake

Tämä on loistava paikka; He ovat kuitenkin äskettäin nostaneet cocktailien hintojaan 9 punnasta 10.50 puntaa.....tämä on valtava hintahyppy ja voi nyt olla vain heidän kaaoksensa. Aina kiireinen, mutta juomien hintojen nousu muuttaa sen varmasti.
J
James

13-Dec-2013

Sohossa parhaiten varjeltu salaisuus!

Tämän täytyy olla Sohon parhaiten varjeltu salaisuus, kodikas, edullinen maanalainen baari täynnä nuoria, upeita miehiä, kitsch-sisustus ja viileä, rennosti tunnelma. Katossa on Barbie-nukkeja ja kulmassa olevalla projektorin valkokankaalla leikkivät Bette Davis ja Judy Garland. Loistava paikka tavata ystäviä ennen kuin lähdet homokerhoille. Rakastan Ystävällistä Seuraa!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.