G-A-Y Manchester

G-A-Y Manchester

Manchesterin tärkein homoyökerho Canal Streetillä.

G-A-Y Manchester

Sijainti-kuvake

63 Richmond St, Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta, M1 6JB

G-A-Y Manchester
Tänään: Bingo - Joka maanantai
Huomenna: Arpalippuja jokaisen juoman kera - Joka tiistai

G-A-Y on Manchesterin tärkein homoyökerho Canal Streetillä, jossa on hyvää tanssimusiikkia, live-esityksiä ja erikoisjuomatarjouksia. Seka-/LGBT-joukko.

Yksi Manchesterin suosituimmista homoklubeista. Avoinna joka ilta klo 4 asti. Ei suojamaksua.

Arkisin: 12-00

Viikonloppu: 12-00

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Ilmainen Wi-Fi
Elävää musiikkia
Musiikki
hinta G-A-Y Manchester
2.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 36 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

B
Brendan

15-Jan-2019

Ei turistiystävällinen

Toinen kerta, kun yritän kuudessa kuukaudessa, ei paikka mennä, jos et ole paikallinen
E
Euro

23-Nov-2017

He eivät päästäneet minua sisään

Doorman kysyi minulta, olenko tavallinen, sanoin olevani turisti ja hän sanoi, että tämä paikka on vain tavalliselle yleisölle.
J
Joe

10-Sep-2017

Ulosheittäjä

Olen ollut GAY:ssä muutaman kerran, mutta tällä kertaa he eivät päässeet minua tai ystävääni sisään, koska en vastannut sitä, miltä homomiehen pitäisi näyttää. Älä mene tähän paikkaan, he eivät tue homoja.
S
Stewart

22-May-2017

Ageist

Ovimiehet eivät koskaan päästäneet meitä sisään (olemme molemmat yli 40-vuotiaita) siitä on tullut meille vitsi, onneksi Kylässä on paljon muita paikkoja, jotka iloisesti vievät rahamme.
A
Anne

1-Apr-2017

Erittäin pettynyt

Ei päässyt ulko-oven ohi. Oli pukeutunut tyylikkäästi ja joi vain muutaman drinkin. Oven henkilökunta sanoi, että minun piti tuntea joku sisällä päästäkseni sisään
U
Ugo

25-Sep-2016

Pettynyt

Kaverit, laittakaa käsienkuivaajia wc:henne pleeeaasssee! Sen lisäksi, että uskon olevan ekologisempaa, ja onko se todella ärsyttävää, kun työntekijäsi kysyi minulta (anttuani paperia käsien kuivaamiseksi), miksi en jätä kolikoita. Pitääkö minun todellakin olla tässä tilanteessa, jossa minun täytyy selittää, että minulla ei yleensä ole rahaa mukanani, koska maksan melkein kaiken kortilla/Apple Paylla?? Todella?
G
George

18-Jun-2016

Hyödyttömät ovenvartijat

Aina kun haluan mennä sinne pitämään hauskaa ja nauttimaan illasta, ovimiehet sanovat, anteeksi vain vakituiset. Hyvin pettynyt!!!
J
Jake

8-Aug-2015

Ruma henkilökunta

Tämä paikka tarvitsee todellisuustarkastuksen. En päässyt ovimiehistä ohi, olin raittiina ja pukeutunut nätisti. He sanoivat, että se oli vain jäseniä, kaksi seuraavaa pääsivät sisään näyttämättä jäsenkorttia???? Kysyin, johtuuko siitä, etten näytä homolta? Ystäväni ilmestyi, joka tunsi yhden pomppijoista ja minut ohjattiin suoraan sisään. Pidin mieleni avoimena, mutta minun piti lähteä, mattojen haju ja töykeä baarihenkilöstö riittää, etten koskaan enää palaisi.
J
John

2-Jun-2015

Hieno paikka

Olin kahdessa mielessä, vaivautuako vai ei. Kävin GAY:ssä vuosia sitten, kun asuin Lontoossa. Minun on sanottava, että se täytti odotukseni ja ylitti ne jollain tapaa. Olin kuullut, että siellä ei ollut niin ystävällistä, mutta itse asiassa se oli mielestäni hienoa. Paljon hauskaa, hyvää musiikkia, sekalaista porukkaa tyttöjä, poikia, nuoria, ei niin nuoria, kaikki vain pitää hauskaa. Mukava integroitu baari/klubi tulee ehdottomasti uudestaan, vaikka se on yli 60 mailin päässä. Ehkä ei jokaiselle homomiehelle, ehkä ei joka viikonloppu. Vaivan arvoinen.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.