GREEN KOMM @ Nachtflug

GREEN KOMM @ Nachtflug

GREEN KOMM @ Nachtflug

Sijainti-kuvake

Hohenzollern Ring 89-93, Köln, Saksa, 50672

GREEN KOMM @ Nachtflug

Erittäin suosittu homotanssijuhla, joka järjestetään kuukausittain Nachtflug-klubilla, yleensä 1. sunnuntaina tai yleisenä vapaapäivänä.

Musiikkisetit maailmanluokan DJ:iltä. GREEN KOMM -juhla alkaa aikaisin aamulla ja jatkuu iltaan asti. Tarkista heidän verkkosivuiltaan lisätietoja tulevista tapahtumista.

Ma: Suljettu

Ti: Suljettu

Ke: Suljettu

Pe: Suljettu

La: Suljettu

aurinko:06:00 - 18:00

Lähin asema: U: Friesenplatz

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Musiikki
hinta GREEN KOMM @ Nachtflug
4
Yleisön ikäraja

Perustuu 13 ääntä

G
Gunther

7-Jun-2019

Huono

Erittäin huono klubi. Pitkät jonot sisään ja hyvin epäjärjestynyt. Pieni paikka, joka on täynnä. WC:t alas jyrkkiä kapeita portaita, jotka kastuvat ja ovat liukkaita, on erittäin vaarallista. Monet humalaiset suorat tytöt makaavat lattialla ja työntävät ihmisiä yli. Valokuvat ovat vanhentuneita. Erittäin huono klubi.
M
Mohammad

19-May-2019

Pieni kallis suora klubi

Olin erittäin pettynyt Greenkommiin. Sisäänpääsymaksu on erittäin korkea pienelle klubille. Vain yksi huone, pieni tanssilattia ja muutama istumapaikka.bSe ei ole homoseksuaali, se on 90% suora, enimmäkseen tyttöjä ryhmissä. Musiikki voi olla hyvää, mutta jotkut dj:t vain täyttävät ajan ja otsikkodj:t soittavat vain hyvin lyhyitä sarjoja. Kaiken kaikkiaan yliarvostettu ja ylihinnoiteltu.
N
Neil

2-Oct-2017

Ei mitään erityistä

Green Komm on kunnossa, mutta ei mitään erikoista. Paikka on hyvin pieni, vain yksi pyöreä tanssilattia, jossa on muutama istuin sivussa. Se on täynnä, kun kaikki työntävät ja koputtavat toisiaan. Yleisö on enimmäkseen naisellisia tyyppejä humalaisten heteroiden kanssa, jotka aiheuttavat ongelmia. Heillä on hyviä DJ:itä, mutta huomaa, että he soittavat vain hyvin lyhyitä tunnin settejä, loppuajan on vähän tylsää megamix-tyylisen trancen kanssa. Se on kallis, sisäänpääsy 30 euroa ja vesi 5 euroa. Ei mitään erityistä.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.