LMC Vienna - HARD ON

LMC Vienna - HARD ON

LMC Vienna - HARD ON

Sijainti-kuvake

Hamburgerstrasse 4, Wien, Itävalta, 1050

LMC Vienna - HARD ON
Täysin toimiva homo-risteilyklubi nahka-/fetissimiehille leikkipaikalla, joka tarjoaa esteettömän hauskanpitoa viikonloppuisin. Jäsenyys vaaditaan.

LMC Wieniin (nahka- ja moottoripyöräyhteisöön) kuuluva LMC isännöi säännöllisesti teemailtoja ja tapahtumia – katso yksityiskohdat ja pukukoodit LMC:n verkkosivuilta.

Viikonloppu: pe, la 23-00; Su 04-00

Lähin asema: U: Kettenbrückengasse

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
hinta LMC Vienna - HARD ON
3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 49 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

M
Mario Rossi

14-Apr-2024

Ei mene

Ehdottomasti välttääkseen he uskovat olevansa wieniläisen homoelämän mestareita, mutta ei, Wienissä on paljon tavaraa, ei tässä klubissa.

19-Feb-2024

Zu Teuer und kaum Gäste

Sisäänpääsy plus 2 pientä olutta lähes 20 eurolla. Se on melkoinen ilmoitus vapaaehtoisjohtamasta fetissiklubin kellarista Euroopan fetissipääkaupunkien, kuten Berliinin, ulkopuolella. Ei hätää, jos paikalla olisi ollut houkutteleva yleisö. Mutta niin ei käynyt, sillä "Fetish Night" -tapahtumasta huolimatta suurin osa vieraista oli toimistoasuissa ja kaikessa muussa kuin viehättävässä. Minulle pahin fetissiklubi saksankielisissä maissa.

D
David

8-Apr-2019

Hyvä ja huono

Kävin sunnuntai-iltana Naked XXL -juhlissa. Paikka oli täynnä. Kaikki leikkivät. Toimintaa kaikkialla. Ihmeellistä siinä mielessä. Baarialue on kuitenkin niin sumuinen tupakansavusta. Se oli niin paha jossain vaiheessa, että tukehtuin ja silmäni polttivat. Harmi, että muuten upea klubi pilataan, kun ei ole varattu ja tuuletettu tupakointihuone (heillä on mielestäni tupakointihuone, mutta kaikki vain tupakoivat kaikkialla). Valitettavasti en koskaan palaa takaisin tämän takia - mikä sääli!
E
Eddy

15-Oct-2018

Todella kuuma paikka

Kävin siellä sunnuntai-iltana ja se oli hienoa. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja vieraanvaraista. Hyvä sijainti, jossa on paljon mukavia miehiä. Se on upea paikka vierailla Wienissä, jos olet kiinnostunut toimimaan.
N
Number13

14-Jul-2018

Oli suuret toiveet

Kävi perjantaina. Se oli ok. Oli hauskaa, mutta se on klubi, jossa useimmat kaverit tuntevat toisensa, joten melko vaikea tavata joku. Henkilökunta todella mukavaa.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.