G-A-Y @ Taivas

G-A-Y @ Taivas

Yksi pisimpään toimineista homotanssipaikoista kaikkialla Euroopassa. Nykyään siellä järjestetään viikoittaisia ​​GAY-juhlia.

G-A-Y @ Heaven

Sijainti-kuvake

Kaarien alla, Villiers St, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

G-A-Y @ Taivas
Huomenna: Popcorn @ Heaven - Joka maanantai

Heaven tunnetaan yhtenä Euroopan pisimpään toimineista homotanssiklubeista. Perinteisesti Lontoon suositun koti G-A-Y juhliin, klubi on nyt muuttunut Lontoon suurimmaksi homobaariksi pidennetyillä aukioloajoilla, jotta siitä tulee Lontoon suurin sosiaalisesti eristäytynyt homobaari.

Lava klo G-A-Y at Heavenissa on esiintynyt musiikin suurimpia nimiä Lady Gagasta ja Kylie Minoguesta Miley Cyrukseen ja Little Mixiin. Kun nämä juhlat alkavat, odota paljon diskodiivoja, jotka esittelevät parhaita liikkeitään, sekä nuorempaa, hyvännäköistä, trendikästä ja muodikasta yleisöä.

Löydät seuran Charing Crossin rautatieaseman kaarien alta.

Arkisin: to: 10-4, pe: 9-4

Viikonloppu: la: klo 9-4

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Musiikki
hinta G-A-Y @ Taivas
2.8
Yleisön ikäraja

Perustuu 92 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

M
Marc Wilbers

10-Feb-2024

Törkeä turvallisuus. vain vakituiset

Älä vaivaudu menemään sinne vierailijana. Jos et ole tavallinen, et saa sisäänpääsyä. Käytä rahasi useissa paikoissa, joihin olet tervetullut. Hävetkööt!
P
Phil

13-Jun-2023

huonoin klubi koskaan

pomppijat olivat töykeitä ja epäkunnioittavia eivätkä antaneet mitään syytä olla päästämättä meitä sisään vaikka ostit liput etukäteen, älä tue tätä järjetöntä tekosyytä seuralle ja käytä rahasi muualle
O
Oliver

5-Jun-2023

Das letzte was mir in meinen 47 Jahren je wiederfahren ist

47-vuotiaana minua ei ole vielä määrätty mihinkään seuraon maailmassa. Täällä ensimmäistä kertaa - kommentilla "vain vakituiset". Joko olin luultavasti liian vanha, ystäväni liian eteläinen tai tuttavamme liian intialainen - ei väliä miksi se oli viimeinen asia ja klubi jätti hyvän tuhlauksen - suosittelee kaikkia välttämään tätä
D
Daniel

26-Mar-2023

Rasistinen ja epäkunnioittava!

En ole koskaan ollut näin nöyryytettynä koko elämäni aikana! En olisi koskaan uskonut, että tämä tapahtuu Lontoossa! Järjestin tapaavani ystäviä taivasklubilla, mutta he kieltäytyivät sisään. Odotin jonossa Yli tunnin ja kun saavuin sisäänkäynnille, minua lähestyi erittäin töykeä nainen ja vartija. He kysyivät, kenen kanssa olin, ja sanoin, että ystäväni odottivat sisällä, joten he vetivät minut pois jonosta ja sanoivat, että minua evättiin. Kysyin miksi, ja he sanoivat, että heillä on oikeus evätä keneltä tahansa ilman perusteluja. Tällä hetkellä en voinut uskoa mitä tapahtui, joten päätin ottaa puhelimeni taskustani ja kuvata mitä tapahtui, koska tunsin oloni erittäin noloiksi kaikkien jonossa olevien ihmisten edessä. Syytä ymmärtämättä kuulustelin ovella olevaa vartijaa, joka vastasi erittäin aggressiivisesti, ettei hänen tarvitse antaa minulle selityksiä. Joten päätin ilmoittaa ystävilleni, että pääsyni oli evätty, joten he kaikki päättivät lähteä paikalta. Puhuimme ovella olevan "johtajan" kanssa, joka halusi sivuuttaa kaiken tapahtuneen ja sanoi, että rangaistuksena teon kuvaamisesta hän ei sallinut meidän pääsyä klubille. Tunsin itseni erittäin nöyryytetyksi.
C
Chantel

12-Mar-2023

syrjintä

Odotin tunnin jonossa, jotta minulle kerrottiin "vain tavallisille". Meidät lähetettiin jonosta heti, kun he kuulivat kanadalaisen aksenttimme. Jos sinulla on "vain tavallisille", ehkä postaa niin.
T
Tommy

15-Feb-2022

Adelen taikuutta!

Olin siellä iltana, jolloin Adele yllätti esiintymisen Porn Idolissa! Se oli uskomatonta ja oli niin onnekas nähdä hänet!
K
Kenneth

14-Aug-2020

Kenneth

ABSOLUUTTI TAIVAS!
Q
Qammer

28-Apr-2020

Mahtava

Tämä on mahtava klubi
J
Jay C

18-May-2014

Miley Cyrus

Se vain osoittaa, kuinka kansainvälinen instituutio GAY:stä on tullut, kun se voi ohjata livenä Miley Cyrusin esityksiä lavalla (9. toukokuuta). Hän järjesti hämmästyttävän esityksen esittäen "Wrecking Ballin" jne. Jatka samaan malliin Jeremy.
J
James

13-Dec-2013

Paras homoklubi - kädet alas!

Kuumia miehiä, kekseliäitä kappaleita ja niin monia tanssilattiat, joista valita, että löydät varmasti itsellesi sopivan. Pidän siitä, että One Directionissa ja Rihannassa on sekoitus opiskelijoita, heteroita naisia ​​ja vanhempia miehiä tanssimassa. Juomat ovat melko kalliita, mutta verrattavissa muihin Lontoon kohteisiin. Paljon tummia kulmia myös vähän yksityisyyttä varten, jos se on sinun juttusi!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.