Ikoninen Manchester Gay Bar

Ikoninen baari

Icon Bar, suosittu yökerho, jossa järjestetään erilaisia ​​tapahtumia ja klubiiltoja koko viikon ajan. Richmond Streetillä, Manchesterissa.

Iconic Bar

Sijainti-kuvake

29 Richmond St, Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta, M1 3LZ

Ikoninen Manchester Gay Bar
Tänään: Tietokilpailuilta - Joka maanantai
Ystävällinen LGBT-suosittu baari Manchesterin Gay Villagen sydämessä. Iconic Bar isännöi säännöllisesti teemailtoja DJ:n kanssa ja on vilkkain viikonloppuisin.

Katso heidän Facebook-sivuiltaan lisätietoja tulevista tapahtumista. Suljettu tiistaisin.

Arkipäivä: ma, ke, to 17:00 - 00:00 / 01:00

Viikonloppu: pe-su 17 - 00 / 02

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Musiikki
hinta Ikoninen baari
2.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 11 ääntä

T
Tony

18-Apr-2019

Varo holhoamasta WA G:tä

No, jos TÄMÄ on Manchesterin tervetullut muukalainen, haluaisin tietää, kuinka he kohtelevat tuntemiaan ihmisiä. Kävelin juuri Iconic-baariin (joka sijaitsee melko ruuhkaisella Richmond Streetillä, vastapäätä tasokkaampaa Molly Housea) ja odotellessani tarjoilua joku chav-nainen tuli taakseni seisoen selkä vastakkain ja tarttui vaatteisiini ja laittoi minun. huppu hänen päässään (silloin kun mainittu huppu oli edelleen kiinni MINUA, mikä johti siihen, että sain persettä täynnä HÄNEN persettä)! Hän ja hänen ystävänsä pitivät tätä toimintaa hauskana. Minusta se oli kiusallista tunkeutumista henkilööni ja minun piti lähteä nopeasti.
P
Paul

5-Nov-2017

Lauantai-iltana

Ei paras!! Itse asiassa ei ollenkaan hyvä, baarin henkilökunta oli takana, jonkun piti saada heidät ulos palvelemaan minua, ja sitten kun he tekivät, se oli kuin he eivät voisi häiritä. Olin isossa ryhmässä, eikä se ole halpaa siellä. Ei palaisi sinne enää koskaan. Omistaja oli poissa, siksi minulle kerrottiin, että tämä oli syy, miksi henkilökunta leikitteli!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.