IDM Sauna

IDM Sauna

IDM Sauna

Sijainti-kuvake

4 rue du Faubourg, Montmartre, Pariisi, Ranska, 75009

IDM Sauna
Tänään: Naturalist Night - ilmaisia ​​välipaloja - Joka lauantai
Huomenna: Naturalist Night - ilmaisia ​​välipaloja - Joka sunnuntai

Suuri homosauna neljässä kerroksessa. Alakerrassa on kuntosali ja baari, kuivasauna, poreallas ja höyrysauna. Ylemmissä kerroksissa on omat mökit, videohuone, leikkialue jne.

IDM on avoinna päivittäin klo 1-XNUMX.

Arkisin: 12-00

Viikonloppu: 12-00

Lähin asema: Grands Boulevards

Ominaisuudet:
bar
Kunto
Poreallas / kuuma allas
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
hinta IDM Sauna
3.4
Yleisön ikäraja

Perustuu 115 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

A
Asian Guy

16-May-2022

Vau, paras sauna Euroopassa

En ollut varma, missä saunassa käydä Pariisissa, IDM:ssä vai Sun Cityssä, mutta tavoitteenani oli nähdä paikalliset, joten päätin IDM:n, oi, onnekas! Paikka oli täynnä koko päivän varhaisesta, kuten klo 1-6, kun ihmiset olivat vielä jonossa päästäkseen sisään ja toimiakseen kaikkialla! kaverit olivat erittäin hyväkuntoisia amerikkalaisiin verrattuna, lol. Minulla kävi onni turkkilaisten ja arabien kanssa, jotka näyttävät olevan pääosin huippuja… ja erittäin intohimoisia ja seksikkäitä… mikä mukava muisto ja lahjoja heistä sisälläni (kirjaimellisesti).
A
Al

5-Oct-2021

Hauska paikka!

Vieraillut monta kertaa. Ystävällinen henkilökunta. Valtava paikka. Avoin pukuhuone ja suihkut. Suuri poreallas. Paljon toimintaa todennäköisesti höyrysaunassa ja saunassa. Paljon leikkipaikkoja, yksityisiä mökkejä, videonäyttöjä. Tummat alueet. Pieni juomabaari. Erillinen sisäänkäynti lähellä metroa. Nauttia!
A
Al

23-Oct-2021

Vieraile lokakuussa 2021

Oli kiva olla siellä taas! Minulla oli erittäin hauskaa. Paikalla oli hyvä joukko kavereita - kaiken ikäisiä - erittäin hyvännäköisiä! Nautin itsestäni suuresti, kaverit ovat aina kohteliaita, monet "pelaavat" mielellään! Iso kiitos tavasta, jolla IDM:ää hoidetaan, erityisesti tämän Covid-pandemian aikana, ja ystävällisestä tavasta vastata sähköpostitse ja henkilökohtaisesti. Liikematkani Pariisiin ovat nyt päättyneet, mutta minulla on hyviä muistoja IDM:stä vielä pitkään!
R
R

17-Dec-2019

Paras sauna Pariisissa

Suuri, kiireinen, kohtuullisen puhdas, ei asennetta henkilökunnalta tai asiakkailta. Mitä muuta voit pyytää? Olen käynyt kaikissa Pariisin saunoissa ja tämä on paras - myös paljon parempi kuin mikään Lontoon kauheista paikoista.
C
Chris

14-Dec-2019

Pakollinen Pariisissa

Minulla on parasta toimintaa joka kerta kun menen sinne!
A
Alessandro

11-Nov-2019

Hyvä paikka Pariisissa

Vierailin eräänä sunnuntai-iltapäivänä noin klo 15 marraskuussa 30. Jouduin odottamaan 2019 minuuttia jonossa päästäkseni sisään, koska se oli jo täynnä, mutta kun pääsin sisään, olin iloinen voidessani olla paikalla, koska se oli täynnä eri-ikäisiä miehiä, väri, tyyli, sekä turistit että paikalliset. Mukava ilmapiiri, paikka on iso ja voit kävellä ja löytää hauskaa melkein kaikkialla. Jonkinlainen asenne, mutta yleensä ihmiset ovat siellä pitämään hauskaa, eivät vain poseeraamaan. Tossut saa sisäänkäynniltä (minä tein) lisämaksusta, pyyhkeiden vaihto on ilmaista. Pidän tätä ehdottomasti hyvänä saunana ja itse asiassa suosikkini Pariisissa.
C
C

11-Sep-2019

Melko hyvä

Ehkä paras sauna, jossa olen käynyt. Puhdas, ilmainen liukaste/kondomi. Kaikki toimii ja ei asennetta. Kävin kahdesti ollessani Pariisissa. Ensimmäinen kerta oli sunnuntai ja minun piti jonottaa päästäkseni sisään. Olin järkyttynyt, mutta se oli hienoa. En tiennyt, että voisin ottaa enemmän pyyhkeitä ja huomasin vasta toisella kerralla. No kai se johtui siitä, että en puhu ranskaa, joten se on ymmärrettävää. Kaiken kaikkiaan todella hyvä sauna.
P
Pepe

17-Aug-2019

Hyvin

Puhdas, hyvä asennus ja ihmisiä jokaiseen makuun. Vierailun jälkeen toisessa saunassa Pariisissa, jolle oli ominaista puhtauden puute, pidin siitä todella.
V
Visitor

31-Jul-2019

OK! Vieraile siellä!

Kävin ensimmäisen kerran 30. Kävelin Garu du Nordilta Mapsin avulla ja saavuin saunaan noin 2019-20 minuutin kävelymatkan (kävelen hitaasti). Kadulta astuin sisäpihalle ja näin oven ja portaita. Vastaanoton henkilö puhuu englantia ja on erittäin mukava ja ystävällinen henkilö. Hän vastasi kaikkiin kysymyksiini aina, kun minulla oli jotain kysyttävää. Kysyn jopa kuinka monta ihmistä on saunassa jo kello 30 iltapäivällä. Paikalla oli jo 2 henkilöä. Sain pukuhuoneen avaimen ja pyyhkeen ja hän antoi minulle ohjeita pukuhuoneen suunnasta ja suihkuista. En kysynyt, eikä hän kertonut, että kondomit ja liukuvoide ovat ilmaisia ​​ja niitä löytyy saunasta mistä tahansa huoneesta ja paikasta, mutta olin iloinen nähdessäni sen. Ainoa asia, joka sai minut ajattelemaan, oli se, että kondomisäiliö on molemmilta puolilta avoin ja kaikki voivat sujauttaa sinne muita kondomeja, enkä tarkoita käytettyjä. Minulle kerrottiin, että voin ottaa niin monta pyyhettä kuin tarvitsen ilmaiseksi, ja niin tekivät kaikki, ja minusta se on loistava idea! Käytin myös tossujani ja unohdin kysyä, tarjosivatko he ilmaisia ​​tossuja vai eivät, joten en voi vastata sinulle. Monet miehet kävelivät paljain jaloin, mutta se ei ole minulle hygieenistä, koska voit helposti saada sienen. Toisin kuin muissa saunoissa, joissa näin henkilökunnan siivoavan 40-1 tunnin välein, en ole nähnyt täällä kenenkään tulevan siivoamassa lattioita. Vastaanoton läheisyydessä on siis pukuhuone, baari ja kuntosali, sieltä pääsee alakertaan porealtaaseen ja suihkuihin, wc-tiloihin ja saunamökkeihin, tai sitten yläkertaan, missä on risteilyalue, yksityismökit, kantohihnat, tupakointitila, ja voit myös mennä vielä pidemmälle yläkertaan toiselle alueelle, jossa on mutkaisia ​​huoneita. Minusta heidän musiikkinsa oli erittäin viihdyttävää ja kaikkien alueiden salama erittäin mukavaa, ei liian kirkasta, ei tummaa. Omat mökit olivat mielestäni pieniä, pienillä vuoteilla, joissa 2 henkilöä ei voi majoittua vierekkäin. Harvassa huoneessa oli isommat vuoteet. T Pimeä huone oli vain suorakaiteen muotoinen huone, puolipimeä, koska kaikki näki helposti, penkit ja taso.
M
Mike

13-Jun-2019

Paras saunakokemus Pariisissa

Kokeilin Pariisissa muutamaa erilaista saunaa ja IDM oli joukon paras niin väkimäärän kuin mukavuuksienkin suhteen. Viikonloppuisin melko kiireinen (noin klo 3-8 sekä lauantaisin että sunnuntaisin) ja melko aktiivinen arkisin töiden päätteeksi (noin klo 3-6). Perusjärjestelyt: sauna/poreallas kellarikerroksessa, kaapit/kivan kokoinen kuntosali/baari alakerrassa. Suurin osa toiminnasta tapahtuu yksi kerros ylöspäin. On paljon yksityisiä huoneita, joissa kaverit tapaavat, joissakin on loistoaukkoja. Tässä kerroksessa on myös pari avointa pimiöaluetta. Lempialueeni tässä kerroksessa oli "ohjaamo", jossa on kohotettuja loistoaukkoja (joskus kutsutaan "suckatoriumiksi"), jossa kaverit kävelevät muutaman askeleen ylös useisiin suuriin loistoaukoihin. Ylimmässä kerroksessa on pienempi risteilyalue, jossa on pimeyshuone sekä toinen joukko kohotettuja loistoaukkoja, vaikka tämä kerros on paljon vähemmän kiireinen kuin sen alapuolella oleva kerros. Niin kauan kuin odotuksesi ovat kohtuulliset (eli älä odota paikan olevan täynnä Bel Ami aikuisten tähtiä), tämä on todella hauska ja erittäin kiireinen sauna, jossa voit "saada täyteen". Erittäin suositeltavaa!
m
moscardini

11-Apr-2019

Tungosta

Sijainti: Kätevä. Kivenheiton päässä Grand Boulevardsin metroasemalta. Asiakastyyppi: Miehet 25-50-vuotiaat, mutta erityisesti noin 40-vuotiaat. Sauna on erittäin suosittu, mutta miesten keskitaso ei ole kovin korkea. Siinä mielessä, että käytävillä tavataan useimmin "keskimääräisen miehen" malli. Emme ole nähneet vanhoja miehiä ja myös tästä syystä tulemme varmasti takaisin. Rakenne: 4 kerrosta. Pohjakerroksessa on pukuhuoneet ja kuntosali (joku treenaa alasti, mutta työkaluja käytetään hyvin vähän, se ei ole oikea kuntosali). Ensimmäisessä kerroksessa (johon väkijoukko on keskittynyt) on kopit ja alue ryhmäharrastuksiin. Toisessa kerroksessa on wc:t tiettyjä pelejä varten ja pimeä (tyhjä) alue. Kellarissa on pieni sauna (kukaan ei koskaan mene sisään) ja hyvin pieni höyrysauna sekä erittäin mukava lämmitetty uima-allas. Puhdistus: Parannettava. Hinnat: Hyvä, myös siksi, että puhtaat pyyhkeet kasataan baariin ja jätetään asiakkaille ilmaiseksi. Neuvoja asiakkaille: Ota tossut mukaan. Jos tunnet olosi mukavammaksi, voit käyttää uimapukua. Parempi mennä iltapäivällä, varsinkin lauantaisin ja sunnuntaisin. Monien asiakkaiden ansiosta sinun on helppo löytää joku, joka vastaa makuasi, ellet etsi lihaksikkaita miehiä; tässä tapauksessa saatat olla pettynyt. Vinkkejä esimiehille: Jos sisäänkäyntiä olisi niin paljon iltapäivällä, olisi parempi siivota ennen illallisen jälkeisten vieraiden saapumista. Kaapit, joissa jätevaatteet ovat hieman liian pieniä, ne kannattaa vaihtaa. Ei ole hyväksyttävää sytyttää kaikkia valoja tuntia ja kaksikymmentä minuuttia ennen sulkemisaikaa (joka pakottaa ihmiset lähtemään).
C
Chaz

15-Nov-2018

Hyvää puhdasta viihdettä

Tila on hyvässä kunnossa, hyvä sekoitus miehiä, kun menin keskiviikkona iltapäivällä, kuoli huomattavasti klo 9 jälkeen. Menisi uudestaan
Y
Yvan

5-Oct-2018

Visito la sauna cada vez que visito Paris

Olin viime sunnuntaina mieheni kanssa. Saavuimme klo 3 iltapäivällä ja sauna oli jo täynnä ihmisiä. Paikka on erittäin suuri ja hyvin jakautunut, eri kerroksissa ja hyvällä valaistuksella, tarvittaviin paikkoihin. Kaikki on erittäin puhdasta ja kaikissa hyteissä on kondomit ja voiteluaineet sekä lamput säädettävällä valolla. Ihmisiä on eri-ikäisiä ja jokaiseen makuun; muutaman erittäin "kuuman" kaverin kanssa. Saunan henkilökunta on erittäin kohtelias ja avulias. Erityisen ystävällinen on baarimikko Eric, jonka kanssa minulla oli hyvä keskustelu. Tämä on kolmas vierailuni IDM:ssä, ja palaan ehdottomasti takaisin, kun palaan Pariisiin seuraavan kerran; täysin suositeltavaa
M
Marc

30-Sep-2018

Hidasta syyskuun perjantai-iltana

Laitos on mukava ja puhdas. Tulin noin klo 10 perjantai-iltana ja ajattelin, että se oli yllättävän hidasta. Enimmäkseen nuoremmat kaverit 25-40. Ei isoja karhuja tai vanhoja miehiä ollenkaan. He palvelevat vain olutta pienessä baarissa ja muut kuin vastaanottovirkailijat, he eivät puhu englantia, joten ole valmis. Tapasin hienon urheilullisen twinkin vierailemassa Meksikosta, mutta hän oli matkalla ulos. Luulin, että IDM oli auki myöhemmin viikonloppuisin, mutta se suljettiin nopeasti klo 1. Lähdin tyytymättömänä.
M
Markus

28-Sep-2018

ok

Oli siellä jo muutaman kerran. Aina löytyi joku, jonka kanssa pitää hauskaa.
C
Chris

26-Nov-2017

Paras sauna Pariisissa

Naturistipäivät ovat mahtavia. Käyn siellä joka kerta kun tulen Pariisiin, ja minulla on niin hauskaa!
S
Stephen

27-Jun-2017

Vanhempi matkustaja Floridasta.

Kävin IDM Saunassa 3 kertaa lomallani. Paikka oli kohtuullisen puhdas ottaen huomioon mitä tapahtuu. Miesten ikä vaihtelee, joten kaikilla on hauskaa. Miehet Pariisissa menevät pitämään hauskaa, eivät vain seisomaan ympäriinsä ikään kuin olisivat liian hyviä kaikille. Olen käynyt kylpylöissä monissa maissa ja tämä on yksi suosikeistani, koska siellä käyvät miehet tekevät siitä hauskaa. Kiitos Pariisin homomiehille, että he ovat niin seksikkäitä ja hauskoja.
I
Ian

20-Dec-2016

Tekee bisnestä

Tämä sauna tekee varmasti bisnestä ja toimii. Näkökohdat on suunniteltu harkiten, erityisesti The Cockpit, mutta saunan ja höyrysaunan ulkoasu on hieman hankala. En arvioisi sitä Pariisin parhaaksi saunaksi, kuitenkin loistava vaihtoehto.
A
Alex Pelchat

31-Aug-2016

Hämmästyttävä

Tämä paikka on hämmästyttävä. Olin Pariisissa huhtikuun aikana ja vierailin tässä paikassa 3 kertaa, rakastan ajatusta alasti olemisesta, koska saat vain käsipyyhkeen saapuessasi. Todella hyvännäköisiä miehiä! ja sen täytyi olla onnellisin päiväni, koska jokainen kaveri, jonka kanssa seurustelin, oli erittäin mukava ja suloinen! enkä ole kokenut minkäänlaista asennetta keneltäkään. Suosittelen tätä paikkaa, enkä voi odottaa marraskuuta palatakseni Pariisiin.
J
Jean marc

26-Jul-2016

Un cran en dessous du suncity

Même prix que le suncity alors que les prestations ne sont pas au même niveau : salle de gym minuscule et très mal équipée, pas de salle tele, pas de piscine, Sauna nettement moins bien. Même le dimanche après midi je trouve la clientèle peu mixte (pratiquement pas de blacks ni de beur), beaucoup de Bears et des des trolls. Jamais vu un seul beau mec. J'y suis allé trois quatre fois et toujours déçu.
M
Mario

18-Apr-2016

Ei puhdas

Varoitus: Ihmiset menevät suuriin porealtaisiin ilman suihkua ja paikka haisee kamalalta. Hammam hyvin pieni ja haisee likaisille ihmisille. Mökit ovat erittäin likaiset, haisevat pahalta, patjat märät, lattia liukas- ei puhdistusaineita hytissä - ei nähnyt henkilökunnan siivoamista, puhumattakaan siitä, että hintaan 21eu. (Pariisin kallein sauna) he voisivat pitää paikan puhtaana! ! ! Ehdottomasti alamäkeen mennyt. En voi puhua/en käyttänyt sen pienestä rajoitetusta varustelutasosta. kuntosali. En nähnyt ihmisten käyttävän muita kuin ihmisiä, jotka menivät sinne kaappeihin.
M
Merrick

7-Jan-2016

Mahtava paikka

New Yorker täällä Pariisissa. Vieraillut kahdesti viikon aikana. Voi vain kuvitella viikonloppuja. Aina tyytyväinen.
K
Kiki

17-Nov-2015

Paras ikinä

Olen ollut siellä kuin 5 kertaa ja jokainen kerta on todellinen ilo. Rakastan glory holea ja tähän on erityinen hytti, voin viettää noin 2 tuntia istuen pimeässä polvissani odottaen useita kauniita lahjoja!!!! Kokeilin monia muita saunoja ja vannon, että tämä on puhtaampi ja paras.
T
Tib

5-Nov-2015

Mahtavia aikoja!

Menin sunnuntai-iltapäivänä klo 4.30 (kun se on "vain alasti") ja se oli jo kiireinen. Tunti myöhemmin ja paikka kohosi. Laaja valikoima miehiä (ikä, vartalotyyppi, tyyli) ja joitain todellisia hottia. Kaikkialla oli puhdasta ja hyvässä kunnossa. Sauna, höyrysauna, poreallas ovat kaikki hyvän kokoisia ja risteilyalueet todella laajat. Jos pidät nuoremmista miehistä, sinä päivänä, jolloin menin, he saapuivat yleensä myöhemmin (klo 6.00 jälkeen), mutta en tiedä, onko tämä tyypillistä. 21 eurolla se on yksi kalliimmista paikoista - mutta ehdottomasti sen arvoinen.
A
Alfred

28-Jul-2015

Standardi

Tämä paikka on ollut olemassa ikuisesti ja se tarjoaa aina hyvää vastinetta. PALJON lihasmiehiä, joista osa on "asennetta", mutta täällä on jokaiselle joku ja useimmat Pariisin homot myöntävät käyneensä siellä useammin kuin kerran!
C
Craig

22-Dec-2014

Paras Pariisissa

Melko hyvät märkä / kuuma tilat, erittäin hyvät risteilyalueet ja suuri valikoima miehiä! Paras Pariisin saunoista!
J
Jim

7-Feb-2015

Laadukas sauna

Yksi Pariisin parhaista saunoista, tämä on paikka pulleille miehille ja niitä jahtaaville. Sunnuntait ovat KUUMIA, täynnä upeita kaiken ikäisiä miehiä. Kaunis paikka yhdellä Pariisin älykkäimmistä alueista, ja sisäänpääsy tapahtuu yhden kuuluisan 19-luvun ostoshallin kautta.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.