Kaiserbrundl

Kaiserbründl

Kaunein homosauna ravintolan sisäänkäynnillä.

Kaiserbründl

Sijainti-kuvake

Weihburggasse 18-20, Wien, Itävalta, 1010

Kaiserbrundl
Tänään: Ilmainen spagetti, klo 6-9 - Joka maanantai
Huomenna: Ilmainen sisäänpääsy ensi tiistaina - Joka tiistai

Kaiserbründl (entinen "Centralbad") tunnetaan yhtenä maailman kauneimmista homokylpylöistä (ja yhtenä pisimpään toimineista).

Tässä upeassa historiallisessa rakennuksessa sijaitsevassa 3-kerroksisessa homosaunassa on kuivasauna, biosauna, höyrysauna, kuntosali, baari, solarium, risteilyalue, hierontaa, XX-videoita ja suuri viherhuone.

Saunan sisäänkäynnissä on ravintola, joka on avoinna pukeutuneille vierailijoille.

Ma:14:00 - 00:00

Ti:14:00 - 00:00

Ke:14:00 - 00:00

To:14:00 - 00:00

Pe:14:00 - 00:00

La:14:00 - 00:00

aurinko:14:00 - 00:00

Lähin asema: U1, U3: Stephansdom

Ominaisuudet:
bar
Kunto
Viestikenttä
ravintola
Sauna
Höyrysauna
hinta Kaiserbründl
0.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 57 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

D
DK

31-Oct-2019

Aeryn Gillern kadonnut Kaiserbrundlista

Mitä tapahtui Aeryn Gillernille? Hänen äitinsä sai puhelun Halloweenina 2007, että hän oli kadonnut. Itävallan poliisi uskoi, että hänet nähtiin viimeksi juoksevan alasti Kaiserbründl-saunasta Weihburggassessa oletetun fyysisen riidan jälkeen, jossa 1 henkilö väitti joutuneen sairaalaan, vaikka hänen viimeinen vahvistettu sijaintinsa oli Stephansplatzin sauna töiden jälkeen.
C
C

12-May-2019

Paras ja PAKOSTA vierailla

Jos olet Wienissä ja etsit saunaa, tämä on paikka mennä. Todennäköisesti yksi puhtaimmista saunoista Euroopassa. Kyllä, se on melko suuri tila ja otat vähän aikaa asioiden selvittämiseen. Mutta heillä on kaikki hyvin suunniteltu. Siellä on myös kaunis levähdysalue, joka on hiljainen ja kaukana kiireestä. Siellä on kaksi kahvilaa/ruokailu-/juomatilaa, yksi sisään astuessasi ja toinen sisällä. Heillä on pieni vaahtojuhlat torstaisin ja perjantaisin. Sekä vanhoja että nuoria. Hyvä sekoitus. Jos ylipäänsä ainoa negatiivinen asia on (luulen, että se on yleistä Wienissä), toisin kuin muissa saunoissa (kuten esimerkiksi Amsterdamissa), et saa ilmaisia ​​kondomeja ja liukuvoidetta. Ota siis omasi. Ihmisillä on yleensä mukanaan pieni pussi. Kaiken kaikkiaan se on ihana tila, puhdas, turvallinen, ystävällinen henkilökunta ja vaikka se ei ole aina kovin tungosta, siellä on tarpeeksi ihmisiä ja tarpeeksi toimintaa. Sisäänpääsy 20 euroa ja tossut 2 euroa. Voit myös ottaa oman pyyhkeesi, jotain värikästä, joten kukaan ei ota sitä vahingossa, kun olet höyrysaunassa tai vaahtokylvyssä.
D
Dmitry

27-Dec-2018

Yksi parhaista saunoista missään

Rakastan ehdottomasti tätä saunaa... tarjoaa erilaisia ​​tiloja ja heidän vaahtoyönsä jo yksinään ovat syy vierailulle. Pojat vaahtojuhlien sisäänkäynnillä - yksinkertaisesti mahtavia! Seksikäs ja hauska! Joka kerta kun vierailen Wienissä, tämä paikka on listallani :)
R
Royax

15-Sep-2018

Se on okei

Se on erittäin tilava paikka ja se on ok. Ja vähän kallis myös. Henkilökohtaisesti pidän parempana pienestä paikasta, jotta ihmiset eivät ole hajallaan kaikkialla.
S
Skyler

19-Jun-2018

Ehdoton meno

Olen vierailemassa Kanadasta. Tämä ei ole vain upea paikka, mutta minulla oli kuumin kokemus täällä. Paljon mahdollisuuksia hauskanpitoon ja paljon huoneita/alueita tutkittavaksi. Sekalainen valikoima miehiä, mutta useimmat näyttivät yli 30-vuotiailta, minkä kanssa olin hyvä. Rakastan sisällä olevaa arkkitehtuuria, se juontaa juurensa uskoakseni kuninkaalliselta perheeltä. Pidin uima-altaasta. Tapasin mahtavia miehiä. Vastaanoton kaveri oli erittäin ystävällinen ja avulias, koska se oli vasta toinen kerta saunassa. Ehdoton nähtävyys Wienissä!
M
Mark

13-Apr-2018

suuri paikka; loistava

arkkitehtuuri ja layout? vau vanhukset? kyllä ​​nuoremmat ihmiset? kyllä ​​liian likainen? ei torakoita? noooo asenne? ei nähnyt vihamielisyyttä ulkomaalaisia ​​kohtaan? ei nähnyt yhtään (todellakin... siellä oli englantia puhuvia valkoisia kavereita, oli aasialaisia, mustia ja arabeja jne... kiva!) pointti: palaan huomenna :-)
T
Tomislav

1-Aug-2017

ei houkuttelevia ihmisiä kuumana kesän sunnuntai-iltana

Olin siellä kuumana sunnuntai-iltana heinäkuussa 2017 ja sauna oli pettymykseksi melko tyhjä. Kaiken kaikkiaan tyyppejä oli noin 20-30, enimmäkseen yli 50-vuotiaita miehiä, eikä kukaan ollut hyvässä kunnossa. Se oli vierailun arvoinen vain nauttiakseen arkkitehtuurista, ja siksi annan sille kaksi tähteä.
J
Julien

25-Feb-2017

Se olisi voinut nähdä parempia päiviä

Aina kun törmäät niin moniin raivoaviin arvosteluihin homosaunasta, se on yliarvostettua. Kuvissa saattaa näkyä aito palatsi, mutta todellinen asia on paljon vaatimattomampi. Tulimme kahdesti, kerran löytääksemme muutaman vanhan kaverin, jotka luultavasti pitävät tauon kovasta työpäivästä ja seuraavan kerran melkein tyhjinä. Valtava ajanhukkaa.
M
Mark

6-Nov-2016

Paikka oikeille miehille

Tämä paikka on täysin eroottinen. Oikean miehen miehuuden tuoksu on kaikkialla ja paikan joka kolkassa. Uima-allas sijaitsee vastapäätä ja avosuihkujen edessä. Eroottisin nurkkaus, jonka löysin, on istuminen penkillä, joka sijaitsee aivan toisen avoimen suihkukaapin sisäänkäynnin luona. Tämä kuutiomainen suihku on tehty pieneksi, mutta siihen mahtuu noin 10 suihkua, joissa toisen miehen kehon koskettaminen on väistämätöntä. Höyrysauna on pakko kokeilla. Pimeää ja aina tungosta. Monet miehet ovat rivissä huoneen sisäänkäynnin luona, kun kävelet huoneessa, ja sinulla on mahdollisuus tarkistaa ja tarkoituksella napata paikkasi tällä kostealla alueella. Paikka on aivan uskomaton, olitpa ekshibitionisti tai haluat katsella miehiä.
E
Efrain

1-Nov-2016

Sensuelli, seksikäs ja kuuma

En ole koskaan ollut tällaisessa paikassa. Se on aivan ihana, maaginen ja aistillinen, jokainen nurkka stimuloi aistejasi ja voit käydä läpi kaiken paikan ja nauttia erittäin hyvistä hetkistä jokaisessa salissa. Älä missaa aromaterapeuttisia istuntoja kuivassa saunassa, ja vielä enemmän, anna itsesi mennä nauttimaan hetkestä yksin tai muiden kanssa.
S
Sebastián

2-Sep-2016

Upea paikka

Tämä on Wienin paras sauna ja yksi parhaista, joita tiesin Keski-Euroopan matkallani. Tilat ovat niin suuria ja kauniita. Suuri uima-allas. Ihanat kaksi saunaa sekä herkullinen ja erittäin risteily höyrysauna. Heillä on kaveri, niin kaunis, joka tekee "pyyheshown" yhdessä kuivassa saunassa; rakasti sitä. Niin paljon tilaa risteilylle, upeita juomia, kauniita kavereita, mukava henkilökunta. Mene sinne!!!
R
Robert

29-Aug-2016

Jos luet joitain arvosteluja, et mene, mutta älä usko niitä

Kumppanini ja minä osallistuimme 28. elokuuta 2016. Luimme joitain arvosteluja, joiden mukaan se oli päivätty ja epäpuhdas ja täynnä vanhoja ihmisiä, mutta päätimme kuitenkin mennä, koska ajattelimme, että haluamme vain näyttää joka tapauksessa, koska olemme tirkistelijä. Pidämme tyypeistä, jotka katsovat meitä ja pysymme muutenkin yhdessä, joten asiakaskunta oli plussaa, jos kuuma, mutta olimme enemmän kuin iloisesti yllättyneitä. Ystävällinen avulias henkilökunta jopa hiumorilla, josta pidimme! Meillä oli lounas siellä, mikä oli ihanaa, mutta heidän tulisi välttää valkosipulikastiketta salaatissa! Varasin myös hieronnan 40 euroa 50 minuutiksi, mikä oli aivan erinomaista. Paikka oli siisti tehokas mielenkiintoinen runsailla mökkivideoilla ja 2 kuivalla ja yhdellä kostealla saunalla. Pulahdusallas on noin 10 metriä kaunis mutta jäätävä. Ei poreallasta, mikä oli sääli, mutta vietimme useita tunteja paikassa juomassa ja näkemässä monia kuumia kavereita. Ikähaarukka vaihteli suuresti, mutta pääosin yli 40-vuotiaat. Suosittelen sitä lämpimästi, jos vain saamaan tunteen homo-Wienistä.
C
Chris

16-Jul-2016

Erittäin suositeltavaa

Meillä oli pariskuntana hieno kokemus. Fantastinen ympäristö, ystävällinen rento ilmapiiri, kaiken ikäiset kaverit, puhdas, erinomaiset tilat ja erittäin ystävällinen henkilökunta. Söimme aterian heidän bistrossa ennen saunan käyttöä, mikä oli erittäin mukavaa, ja keskustelimme pitkään erittäin ystävällisen baarimikon kanssa, joka oli työskennellyt siellä vasta pari viikkoa. Suurin osa henkilökunnasta ja asiakkaista puhui myös englantia, mikä oli erittäin hyödyllistä! Haluaisin asua Wienissä vain, jotta voisimme olla jäseniä ja käydä säännöllisesti. Tietysti minkä tahansa saunan kohdalla se voi vaihdella sen suhteen, kuinka kiireisiä he ovat ja millaiset kaverit nauttivat tiloista, mutta emme olleet pettyneitä ja suosittelemme vierailua, jos olet alueella.
K
Kai

30-Mar-2016

PAKOLLINEN KÄYTTÖ!

Kaikki arvostelut, jotka luin eri sivustoilta tästä saunasta, lannistavat minua lähtemään, mutta olin niin innoissani päästäkseni katsomaan tätä saunaa. Tein sen ja menin pääsiäismaanantaina (28). Kun olet paikalla ja olet ensikertalainen, kaveri tuli kanssasi selittämään, mistä löydät höyrysaunan, suomalaisen saunan, leikkihuoneen ja missä ovat kaapit ja opetella käyttämään niitä. Kun näet saunan, nautit siitä todella etkä kiinnitä enää huomiota siellä oleviin tyyppeihin :P mutta siellä oli paljon kuumia komeita tyyppejä - sisäaltaassa on kylmää, mutta siihen on niin mukava mennä kun u Poissa saunasta tai höyrysaunasta - erittäin virkistävää - istumiseen ja rentoutumiseen varattu tila oli niin mukava ja vintage. Menisin uudestaan ​​tähän saunaan - iso KYLLÄ.
E
Eric

31-May-2015

Rakastan tätä paikkaa

Rakastan vain tätä paikkaa...Voisin mennä vain nauttimaan arkkitehtuurista, mutta myös näyttäisi aina nauttivan. Maanantaina iltapäivällä oli hyvin kiireistä, mutta en ollut varma, oliko se EuroVisionin ylijäämää vai normaalia. Jos olet Wienissä, sinun täytyy todella tarkistaa tämä paikka. Kuulin, että se oli romahtamassa, mikä saattaa olla, mutta se ei näyttänyt pahemmalta kuin silloin, kun olin siellä useita vuosia sitten.
E
Ekachai chieochalakom

27-Feb-2015

Upea

Mikä kaunis paikka upeilla mukavuuksilla. En odottanut, että sellainen paikka olisi homosauna. Kävin siellä pari kertaa ja mielestäni sunnuntai-ilta on paras aika mennä. Odotettavissa hieman vanhempaa porukkaa.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.