Kouros Sauna (SULJETTU)

Kouros Sauna (SULJETTU)

Kouros Sauna (CLOSED)

Sijainti-kuvake

Botermelkbaan 50, Schoten, antwerp, Belgia, 2900

Lokakuu 2021: Tämä sauna on suljettu pysyvästi. 

Belgian ensimmäinen homosauna ja yksi parhaista. Antwerpenistä koilliseen Schotenissa, esikaupunkialueella sijaitseva Kouren Sauna tarjoaa suuren ulkoterassin, jossa on uima-allas ja aurinkotuoleja.

2,000 m²:n alueella Kouroksessa on kaksi suomalaista saunaa, höyrysauna, kaksi poreallasta, rentoutumismökit, videohuone, pimeä huone, baari ja ravintola. Ilmainen WiFi.

Hierontapalvelu saatavilla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Arkisin: klo 12-12

Viikonloppu: klo 12-12

Ominaisuudet:
bar
Pimeä huone
Ilmainen Wi-Fi
Poreallas / kuuma allas
Viestikenttä
Sokkelo
Rentouttavat mökit
ravintola
Sauna
Höyrysauna
Aurinkoterassi
Uima-allas
hinta Kouros Sauna (SULJETTU)
2.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 15 ääntä

P
Peter Willekens

24-Mar-2024

Leuke sauna

Olen ollut siellä muutaman kerran viikossa 1990-luvulta lähtien ja minulla on aina ollut hauskaa. Tunsi myös omistajat hyvin. Olosuhteista johtuen en päässyt lähtemään vuodesta 2000 lähtien. Se oli yleensä erittäin rankkaa siihen pisteeseen asti, että olin vastuuton. Mutta taas, paljon naurua! Harmi, että se on nyt kiinni.

f
flipper

8-Nov-2019

paras sauna ikinä

Jos vertaat tätä saunaa muihin 100 km säteellä oleviin saunaan, tämä on ehdottomasti paras.
D
David

31-Dec-2017

nick

Olen käynyt nyt kahdesti ja minulla on aina ollut hauskaa. Paljon mielenkiintoisia ihmisiä ja paikka on todella rentouttava. Siellä on ulkoporeallas todella kauniissa puutarhassa. Ja ulkoallas. On mahtavaa olla ulkona ja alasti. Se on helppo löytää satelliittinavigaattorilla, ja pysäköinti on saatavilla.
D
Darren

25-Aug-2016

Darren

Kouros ei ole Antwerpenissä vaan Schotenissa, Merksemin ja Schilden välisessä esikaupungissa, joten korjaa osoite. Sinne pääsee julkisilla kulkuvälineillä bussilinjalla 610 Oelegemin kylästä. Kouros on vanha maalaistalo erittäin suuressa puutarhassa, jossa on ulkosauna, poreallas ja uima-allas. Siinä on loistava ravintola, ja se on ihanteellinen paikka keskustella ystäviesi kanssa ja rentoutua. Älä kuitenkaan odota risteilyistä tunnelmaa! Omistajat ja henkilökunta ovat erittäin ystävällisiä, mutta useimmat asiakkaat ovat ystävällisiä kaikille, jotka eivät ole elinikäinen ystävä. Itse rakennus on nähnyt parempia päiviä ja on hieman vanhentunut, mutta höyrysauna kunnostettiin hiljattain ja on valmis toimintaan.
T
TGE

26-Aug-2016

Kouros Sauna (SULJETTU)

Kiitos paikkaa koskevasta kommentista. Olemme selventäneet osoitetta, mutta teknisen ongelman vuoksi meidän on näytettävä osoiterivillä Antwerpen.
F
Frank

7-Jul-2015

Vanha sauna ja tyhmät säännöt.

Sauna on ok, mutta moniin lapsellisiin sääntöihin. Jos et noudata sääntöjä, henkilökunta voi olla melko aggressiivista. Ja onko kamera pukuhuoneessa? todella asiakkaiden turvallisuuden vuoksi? Anna hieman yksityisyyttä. Hyvän saunan tulee tarjota asiakkailleen raikas vesi maksutta. Esimerkiksi NZ-saunassa on pieni suihkulähde, jossa on makeaa vettä. Ja uusi muoti on kaikki uima-sviitissä. Ajattelin, että sauna on alasti, pelkkä pyyhe. Tunsin itseni syrjäytyneeksi. Lisäksi kaikki on vanhaa, en toista tai suosittele sitä.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.