Crash

  Crash

  Krash

  Sijainti-kuvake

  12 rue Simon Le Franc, Pariisi, Ranska, 75004

  Crash

  Homofetisseihin suuntautunut risteilyklubi Le Marais'n alueella. Krashin teemabileitä ovat Suit & Sex, Naked Party lauantaisin ja Underwear Party sunnuntaisin.

  Vapaa pääsy. Tarkista esityslista verkkosivuilta.

  Arkisin: 15-00 / 05

  Viikonloppu: 14-00 / 07

  Lähin asema: Rambuteau, Hôtel de Ville

  Ominaisuudet:
  Vain aikuisille
  bar
  Risteily / fetissi
  Pimeä huone
  Musiikki
  hinta Crash
  3.5
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 48 ääntä

  T
  Tony

  Su, 09. helmikuuta 2020

  hauska

  On sunnuntai, mitä vittua? baarimikko /isäntä puhuu englantia (kiitos) sanoo, että se on alasti ilta ok ojentaa minulle pussin vaatteita varten ok - laita käteistä sukkaani, join muutaman juoman 9 euroa kpl. Ystävällinen asiakaskunta Seurustelen jonkun söpöläisen kanssa baarissa ja hän kaatuu minuun katsoessani jonkun kaverin pelaamista. Mene alakertaan tarkistamaan kuuma toiminta. En puhu ranskaa, mutta minulla ei ole ongelmia pitää hauskaa - ei kansia ja ilmainen vaatteiden tarkistus - Olen yli 50 ja asiakaskunta on 30-vuotias ilman asennetta - tulen takaisin.
  K
  Kevin

  Ke, 04. joulukuuta 2019

  Sunnuntai-illan hauskaa

  Olin siellä kumppanini kanssa sunnuntai-iltana noin klo 11. Noin 6 tai 7 muuta kaveria. Tyypillinen tuijottaminen toisiaan ei tapahdu. Kumppani ja minä tiedämme, kuinka saada asiat käyntiin, ja se toimi myös täällä. Oli hauskaa paljon toimintaa. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja kellarissa, jossa oli toimintaa, se oli melko puhdas. Ehdottomasti läpäissyt hajutestin.
  m
  mathias

  Pe, 02. elokuuta 2019

  kuuma paikka toimia

  mene sinne lauantai-iltapäivänä ja tapaa upeita kavereita, joiden kanssa pitää hauskaa. He ovat kuumia ja seksikkäitä, ja toimintaa on paljon. Sunnuntai-iltapäivä on samanlainen - myös hyvät kaverit. Jotkut vanhemmat kaverit myös, mutta on ihmisiä, jotka pitävät myös tästä...
  D
  David

  Ma 25. kesäkuuta 2018

  Great experience

  Minulla oli erittäin hyvä yö Krashissa. Paikka on mukava, tarjoilija ystävällinen ja kaverit ovat erittäin kuumia. Menen joka kerta kun menen Pariisiin.
  J
  Joe

  lauantaina 28

  Vaarallinen likainen luola

  Pieni, likainen luola. Melko kylmä palvelu, ansaitsemattoman kalliita juomia. Liian likainen kellari on pimeä. Tämä paikka on vaarallinen kansanterveydellinen vaara, josta on todella ilmoitettava viranomaisille. Se näyttää ja haisee siltä, ​​että se ei olisi nähnyt moppia vuosiin.

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.