KU Baari & Klubi

KU Baari & Klubi

KU Bar & Klub

Sijainti-kuvake

30 Lisle Street, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, WC2H 7BA

KU Baari & Klubi

Ku Bar & Klub on itsenäisesti omistama homobaari ja tanssiklubi, joka sijaitsee vain muutaman askeleen päässä Leicester Squarelta.

Suuri pohjakerroksen pääbaari houkuttelee kaikenlaisia ​​tyyppejä twinksistä ja lihasmaryista paikallisiin ja turisteja. Taulutelevisioiden seinillä toistetaan keskeytymättä listan kärkeen johtavia musiikkivideoita, kun taas baarin takana KU-pojat ovat visuaalinen herkku omalla kohdallaan.

KU Klub sijaitsee baarin kellarissa. Ilmainen sisäänpääsy, paitsi perjantaisin ja lauantaisin klo 11 jälkeen (5 €). Sekä baari että klubi ovat edelleen kaksi Lontoon suosituimpia gay-paikkoja.

Se tarjoaa loistavaa palvelua ja kohtuuhintaisia ​​juomia - voittoisa yhdistelmä, joka on näkynyt useissa tämän baarin viime vuosina voittamissa palkinnoissa.

Arkisin: 12 - 3

Viikonloppu: klo 12-3. lauantai. Sunnuntaina klo 12-12

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Musiikki
hinta KU Baari & Klubi
3.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 133 ääntä

А
Алан

20-Apr-2021

Hyvä paikka

Olen tšetšeeni, nimeni on Alan. Vierailin tässä paikassa ollessani Lontoossa poikaystäväni Stefanon (seksikäs poika) kanssa. Vietimme unohtumattoman illan tällä klubilla.
S
Sanjay

11-Jul-2020

Erinomainen palvelu

Saavuin sinne myöhään, ja häntä palveli Stephano-niminen henkilökunnan jäsen, joka oli loistava, sai meidät istumaan nopeasti, ja hän oli erittäin vieraanvarainen ja ystävällinen.
C
Charles

31-May-2019

Kauhea paikka... EI tervetuloa amerikkalaisille

Ellet ole Lontoosta, ÄLÄ käy Ku Barissa. Tunnelma oli erittäin ankara amerikkalaiselle turistille. Seurueeni ja minä tunsimme itsemme erittäin epätoivotuiksi. Ostimme yhden juoman ja menimme nopeasti kutsuvampaan laitokseen. Jos olet amerikkalainen..... ÄLÄ käy Ku Barissa!
m
muhammad

19-Jun-2016

yhdistää

ku-baari on tähän mennessä paras vierailla uudelleen
S
Simon

18-Apr-2014

Ku

Ku on Lontoon baari, jossa aasialaiset kaverit tuntevat olonsa kotoisaksi.. aina kiireisenä hauskan ja seksikkään yleisön kanssa.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.