La Muralla - suljettu

  La Muralla - suljettu

  Ibizan ainoa homoristeilyklubi.

  La Muralla - closed

  Sijainti-kuvake

  Sa Carrossa 3, Dalt Vila, Ibiza, Espanja, 7800

  La Muralla - suljettu
  Vuoden 2017 alussa johto ilmoitti, että La Muralla ei ole SULJETTU vakinaisesti 

  La Muralla on Ibizan kaupungin ainoa homoristeilyklubi, jossa on pukukoodeja ja erilaisia ​​teemajuhlia. Baari on avoinna joka yö kesällä (touko-syyskuu) ja viikonloppuisin lokakuussa.

  Tämä "ei asenne" vain miehille tarkoitettu baari veloittaa kohtuulliset juomahinnat ja tiukat pukeutumissäännöt ovat tervetulleita kaikkiin ikään, koosta tai ulkonäöstä riippumatta. Pääsymaksu 12 € sisältää yhden juoman.

  Sijaitsee Dalt Vilan valleilla (ironista kyllä, vain muutaman askeleen päässä paikallisesta luostarista). Helppo löytää - kävele pääramppia pitkin kaupungista Dalt Vilaan. Kun olet sisällä, käänny 180° ja kävele mäkeä ylös valleilla vasemmalla. La Muralla on oikealla tämän kadun päässä.
  Ominaisuudet:
  Vain aikuisille
  bar
  Risteily / fetissi
  Musiikki
  hinta La Muralla - suljettu
  3.6
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 38 ääntä

  J
  Josh

  su 09

  Tämä paikka on hieno

  Kävin lokakuussa torstai-iltana ja vaikka se ei ollut kovin kiireinen, pidin hauskaa parin kuuman kaverin kanssa (erityisesti pidin hauskaa lingossa) ja nautin ilmaisesta juomastani, joka sisältyi kohtuulliseen 12 euron pääsyhintaan. Omistaja / baarimikko oli erittäin ystävällinen ja juttelimme paljon. Puhdas, asenteeton paikka, jossa vierailen ehdottomasti uudelleen.
  E
  Eric

  Pe 30. syyskuuta 2016

  Nauti!!!

  Olen todella pihalla tämän tyylin kommenteista. Tyhmät ihmiset, jotka lähettävät huonoja arvosteluja vain siksi, että he eivät menestyneet. La Muralla on Ibizan ainoa risteilyklubi. Meidän on nautittava siitä. La Muralla tarjoaa erilaisia ​​alueita, joissa on enemmän tai vähemmän valoa. Jokainen voi löytää itselleen parhaan. Jotkut kaverit joutuvat katsomaan niitä peilistä, ehkä ongelma tulee kuvasta, jota siellä tarjotaan toiselle.
  V
  Visitor

  Pe 23. syyskuuta 2016

  Se ei ole risteilyklubi

  Vierailin siellä viime kuussa, itse asiassa se ei ole kiroava klubi, se on vain "toiminta" paikka, ei mitään muuta... liian pimeä ja epämukava ympäristö. Ainoa hyvä puoli oli ystävällinen henkilökunta. Ei palaa sinne uudestaan!

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.