Jalat 800 Club

Legs 800 Club

Sijainti-kuvake

800 Lea Bridge Road, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, E17 9DN

Tämä kahden roolin sauna- ja TV-klubipaikka (homo- ja bisauna 7 päivää viikossa - paitsi torstai- ja lauantai-iltaisin, jolloin siitä tulee "Legs 800" TV ja ihailijaklubi).

Palveluihin kuuluu sauna, höyrysauna, baari & kahvila, oleskelutila, pimeät huoneet, videolounge, yksityiset wc:t. Rakennuksessa ei ole kylttiä, mutta numero 800 on helppo havaita, samoin kuin pimennetyt näyteikkunat.

Ominaisuudet:
bar
Pimeä huone
Rentouttavat mökit
Sauna
hinta Jalat 800 Club
3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 106 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

A
Aaron Afran

19-Sep-2023

Ensimmäinen vierailu

Ensimmäinen vierailu legs 800 clubiin ja olin hyvin yllättynyt, sain heti ystäviä. Olen ujo kaveri, mutta pian meidät otettiin käsiin. Joimme juomia pohjakerroksessa, sitten menimme ensimmäiseen kerrokseen juttelemaan ja tutustumaan toisiimme. päätyimme ylimpään kerrokseen löysimme itsemme pyörremyrskykokemuksesta, jota en koskaan unohda ja kului pian kaikki sisäiset kehoni nesteet, tutustumisen arvoinen kaikki tulijat ovat aina tervetulleita
B
Brian

17-Apr-2022

Brian Phillips

Olen käynyt siellä jo vuosia, ja mielestäni henkilökunta on todella miellyttävää kupillinen hyvää kahvia, joskus hyvä hetki voi olla hieman kylmä talvella, mutta henkilökunta tekee parhaansa, koska se on iso paikka ja he yrittävät pitää sen lämpimänä me he tekevät parhaansa ja pidän siellä niin paljon valittamista
z
zoltan

11-Mar-2022

mr

Hei olen uusi olen kiinnostunut, mutta hieman ujo. Onko mahdollista, että joku saa minut ensimmäistä kertaa katsomaan torstaina tai istui-iltana pukeutumaan myös kiitos tytöt?
D
Dave

22-Aug-2019

Stu

Yksi parhaista paikoista, joissa olen ollut loistava henkilökunta erittäin rentouttavassa ympäristössä, vastinetta rahalle vierailee pian uudelleen
P
Philip

7-Mar-2022

Tiedot

Milloin on paras aika ja päivä vierailla?
D
Dave

18-Jan-2019

Dave

Upea paikka, joka kannattaa käydä
P
Philip

7-Mar-2022

Tiedot

Milloin on parhaat päivät ja ajat vierailla? Paitsi torstaina ja lauantaina.
S
Shawn

23-Oct-2018

Ei ole sen arvoinen

Olen 20-vuotias ja löysin itseni Lontoosta muutamaksi päiväksi ja ajattelin tarkistaa sen. Sisäänpääsy hintaan 10 puntaa oli houkutteleva, joten menin. Mies sisäänkäynnissä pilkkasi minua, kun en ollut tarpeeksi äänekäs, erittäin epäammattimainen eikä kertonut minulle mitään paikasta, paitsi kääntyä vasemmalle kaappeihin. Super pieni ja inhottava sauna. Tonnia vanhoja tyyppejä, nuorin kaveri minun lisäksi oli luultavasti 40-vuotias. Useimmat miehet vain juttelivat ja se oli erittäin tylsää. Lähdin kymmenen minuutin sisällä, en suosittele.
N
Norma

20-Jan-2018

Norma bi TV

Olen käynyt täällä torstaisin tai lauantaisin yli 10 vuoden ajan ja suurimman osan ajasta pidän hauskaa. Tykkään rentoutua baarissa ja ensimmäisessä kerroksessa ensin jutellen muiden kanssa. Toisessa kerroksessa, jossa toimintaa on, minulla on yleensä hauskaa, eikä minulla ole puutetta ihailijoista. Tule takaisin Cambsista.
T
Tony

18-Nov-2016

Tonylta

Olen käynyt tässä paikassa viimeiset 15 vuotta ja pois... Mutta nyt he tekivät sitten tien autotallin lupien haltijoiden taakse, vain minä löydän pysäköinnin minne tahansa paikan läheltä, joten en ole käynyt nyt yli 2 vuoteen! :-(
S
Sx

11-Oct-2017

Ota putki

Mene metrolla Walthamstowiin ja kävele sitten noin 20 minuuttia. Erittäin helppoa ja se pitää sinut kunnossa!
f
fred

6-Mar-2016

ensimmäistä kertaa

Tämä oli ensimmäinen kertani siellä. Voin sanoa, että se oli ihana kokemus ja menen ehdottomasti uudelleen. Se oli puhdas (menin noin klo 13) henkilökunta oli todella avulias, koska he ymmärsivät, että olin hermostunut, yksi heistä tutustutti minut tiloihin. Myös tunnelma oli liian eroottinen ja siellä oli myös söpöjä tyyppejä.
h
hitesh

28-Feb-2016

tuhka

Kävin siellä ensimmäistä kertaa ystävän kanssa. Oli todella gd aikaa siellä menee uudelleen.
R
Richard

30-Nov-2015

Todella hyvä ja parempi kuin Liverpool Street yksi

Kävin viime torstaina TV- ja CD-illassa. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja paikassa oli hyvä ilmapiiri, menisin uudelleen ja se oli paljon halvempaa kuin muissa paikoissa. Tapaa siellä todella slutteja tyttöjä, joten peukku ylös!
P
Patrick

18-Aug-2015

Ensimmäinen saunakäynti

Ensimmäinen saunakäyntini oli 800:ssa. Hieman nuhjuinen, mutta henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Keskipäivällä, joten en odottanut paljon eikä se ollut kiireinen (minulle kerrottiin), mutta useat kiimainen kaverit pitivät hauskaa teki vierailusta mahtavan hyvän. Ehdottomasti vierailun arvoinen tai useampi. Kokeilen pian TV/TS-iltaa.
D
Dan

12-Jul-2015

Perus ja halpa

Tämä on perussauna, joka palvelee tv/ts-yhteisöä to- ja lauantai-iltaisin ja on avoinna kaikille muina aikoina. Sisäänpääsy on kymmenkertainen ja iltaisin vain viisi. Mistä muualta tuolla hinnalla pääsisi? Ei paikka länsipään homoille, joilla on asenne, mutta saatat olla onnekas paikallisen bipojan kanssa.
j
john

9-Mar-2015

Likainen paikka / töykeä henkilökunta

Paikka oli likainen ja henkilökunta oli töykeää, eikä omistaja voinut välittää.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.