LOLA Mykonos

  LOLA Mykonos

  Cabaret-musiikkibaari upealla cocktailmenulla.

  LOLA Mykonos

  Sijainti-kuvake

  Mykonosin kaupunki, mykonos, Kreikka, 84600

  Mykonoksen kaupungin sydämessä sijaitseva Lola Bar on erottuva kabareebaari, joka tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen jazz-kabaree-sävelmiä ja ranskalaisia ​​chansoneja.

  Sen tyylikkäät korkeat katot ja tyylikäs sisustus erottavat sen muista saaren paikoista luoden ylellisen ilmapiirin, jossa sekä homo- että heterovieraat tuntevat olonsa tervetulleiksi. Baari tunnetaan erityisistä cocktaileistaan, erinomaisesta palvelustaan ​​ja rennosta lounge-tunnelmasta, joka vangitsee Mykonoksen yöelämän olemuksen.

  Ma:20:00 - 03:00

  Ti:20:00 - 03:00

  Ke:20:00 - 03:00

  To:20:00 - 03:00

  Pe:20:00 - 03:00

  La:20:00 - 03:00

  aurinko:20:00 - 03:00

  Ominaisuudet:
  bar
  Kabaree-esitys
  Musiikki
  hinta LOLA Mykonos
  3.9
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 21 ääntä

  Suuri ystävällinen baari

  Omistaja Dimitri ja koko henkilökunta toivottivat meidät lämpimästi tervetulleiksi alusta alkaen ja kohtelivat meitä ihanasti jokaisella neljällä vierailullamme. Upeita juomia ja upeaa musiikkia soitettiin tasolla, joka mahdollisti keskustelun todella ystävällisen joukon kanssa. Eklektinen ja värikäs sisustus, jossa on lumoava dekadenssin tunnelma.
  G
  Givi

  ma 09. syyskuuta 2019

  Lola baari

  Lola Bar on upea paikka, joka saa sinut tuntemaan olosi perheeksi, erittäin herkullisia juomia mukava ja ystävällinen henkilökunta, meillä oli hauskaa siellä ja palaamme pian
  J
  Joe

  Ti, 04

  Hyvin leiri

  Mukava baari, erittäin kiireinen. Häpeä paskiainen, jolla oli parta baarin takana, yritti repiä minut pois. Olut meille 6€ se nousi 7€:ksi kun hän palveli minua. Kysyin kuinka paljon, anteeksi hän sanoo. Ihmettelen kuinka monella muulla hän yrittää sitä, häpeä, se on kunnollinen suosittu baari
  K
  KAZ

  La 20. huhtikuuta 2019

  Loistava sijainti. Huono kokemus

  Sijainti oli todella kiva! Sesonkibaarimikko oli kuitenkin erittäin sopimaton meitä kohtaan; ei ollut iloinen tästä. Älä yleensä näe tätä käytöstä muissa homobaareissa ympäri maailmaa.
  A
  Alan

  Su 29. huhtikuuta 2018

  Niin mahtava paikka!

  Olen ollut täällä monta kertaa, ja tämä oli ensimmäinen vierailuni yksin. Joukkue / henkilökunta ovat niin ystävällisiä ja aitoja ja luovat tunnelmaa. Omistajat Dimitri ja Gilles ovat niin intohimoisia liiketoiminnassaan, että jokainen yksityiskohta on huomioitu. Upea musiikki ja upeat cocktailit. Kannattaa käydä!
  M
  Mark from NYC

  ma 04. syyskuuta 2017

  Hyvä, tavallinen, hauska baari

  Tämä on hyvä paikka yli 40-vuotiaille, jotka voivat tuntea olonsa mukavaksi, eikä vain eksynyt 20-vuotiaiden humpujen joukkoon, joka nauttii viimeisimmästä design-huumeesta. Leirin tunnelma ja sisustus. Upeita ja monipuolisia musiikkitallenteita vuosien varrelta, jotka eivät ole vain tmpp-thumpa tietokoneella luotuja diskoja – oikeita ääniä laulamassa oikeita kappaleita oikeilla instrumenteilla. Jos ymmärrät mitä Lolan arkkityyppi tarkoittaa, tämä paikka on sinua varten.

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.