MIEHET MIESTEN

MIEHET MIESTEN

Suuri homoristeilybaari, jossa tanssilattia ja pimeä huone.

MEN TO MEN

Sijainti-kuvake

Calle de Trajano 38, Sevilla, Espanja, 41002

MIEHET MIESTEN
Suuri homoristeilyklubi ja diskobaari kahdessa kerroksessa. MEN TO MEN tarjoaa maskuliinisen ja ystävällisen ympäristön, jossa käyvät usein karhut, pulleat miehet, kypsät kaverit ja heidän ihailijansa.

Alakerrassa on tanssilattia DJ:n kanssa. Voimakkaampaa risteilyä ja toimintaa tapahtuu yläkerrassa, jossa on XXX videoita, hyttejä ja suosittu pimeä huone.

Arkisin: 22-30

Viikonloppu: 22-30

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily / fetissi
tanssi
Pimeä huone
Sokkelo
Musiikki
Rentouttavat mökit
hinta MIEHET MIESTEN
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 50 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

S
Steven

4-Oct-2019

EI

Tämä on melkein epäystävällisin baari, jossa olen koskaan ollut. Tule ystävien kanssa tai kuole yksin nurkkaan. Heillä on pimeä huone, jossa lämpötila on joko HOTHOTHOT ja minä olen tehnyt 7 tai 8 miestä tai kylmä, jossa kaikki ovat nähtävillä, mutta niihin ei kosketeta. Yli muutaman käynnin jälkeen sanoisin, että se on nettonolla. Ei koskaan uudestaan. Alla ei ole luokitusta miehille, joille antaisin yhden tähden ylimielisyydestä. Ystävällisyys, yksi tähti. Johdonmukaisuus, yksi tähti. Turvallisuus pimeässä huoneessa, joka on tehty puusta, jossa on yksi uloskäynti ja nimensä mukaisesti täysin pimeä, mutta silti miehet sytyttävät sytyttimet nähdäkseen, että se saa punaisen lipun äärimmäisestä palovaarasta. Ei hätäkylttejä tai vaihtoehtoisia uloskäyntiä. Katastrofi odottaa tapahtumaansa.
M
Matt

17-Aug-2019

Ei paljon valintoja Sevillassa. Olosuhteissa hyväksyttävä.

Sopii karhuille ja vanhemmalle asiakaskunnalle. Kohtuuhintaisia ​​juomia. Pimeä huone on yläkerrassa (portaat ylös ovat baarin toisessa päässä sisäänkäynnistä). Se oli melko täynnä perjantai-iltana kello 1 yöllä. Paljon varoituksia omaisuudestasi huolehtimisesta. Baarissa on säilytystilat.
J
John

4-Aug-2019

Rakasti sitä

Helppoa hauskaa hyvää tunnelmaa älä jaa negatiivisia kommentteja täällä ollenkaan...
J
John

29-Jul-2019

Välttää

Toivon, että voisin sanoa, että tämä oli hauska baari, koska Sevilla tarvitsee kipeästi sellaisen miesturistilleen ja monille komeille miehille, jotka näyttävät uteliaisilta muista vierailevista komeista miehistä. Mutta sillä on erittäin epäystävällinen tunnelma, eikä oikeastaan ​​mitään suositeltavaa. Harmi.
m
moscardini

14-Apr-2019

Älä odota mukavia miehiä

Sijainti: Sevillan keskusta. Asiakastyyppi: 25-75 vuotta vanha. Harvat ihmiset. Rakenne: Baari, jossa on alue esityksiin. Pieni, mutta söpö. Pieni risteilyalue ensimmäisessä kerroksessa. Siisteys: Hyvä. Hinnat: Vakiohinnat. Neuvoja asiakkaille: Erittäin rauhallinen paikka, ainakin torstaina klo 12 aikoihin, kun tulimme sisään. Se on hyvä pariskunnille, jotka etsivät juomaa. Jos olet nuori sinkku, sinua voivat lähestyä vanhukset, jotka etsivät seuraa (he ovat hyvin itsepintaisia). Jos haluat rikkomuksen, se ei ole oikea paikka. Jos pidät lihasmiehistä, et löydä sitä Sevillasta, joten älä odota sitä. Neuvoja esimiehille: Sinun tulee pitää silmällä vanhuksia yksin; nuoret eivät juuri koskaan pidä isoisän edistymisestä.
J
Javier

10-Mar-2018

Paljon parempi nyt

Después de la reforma todo está mucho mejor, el público es más variado y el local ha quedado bastante bien. Los fines de semana hacen Shows.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.