Unohda koko juttu

Never Mind

Sijainti-kuvake

Nørre Voldgade 2, Kööpenhamina, Tanska, 1358

Myöhäisillan homobaari ja yökerho Kööpenhaminan homoelämän keskustassa. Never Mind tarjoaa laajan valikoiman alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia. Tupakointi on sallittua ja kaikki vaatteet ovat tervetulleita.

Ystävällinen, monikielinen henkilökunta.

Arkisin: klo 10-6

Viikonloppu: klo 10-6

hinta Unohda koko juttu
2.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 18 ääntä

T
Tiago Cortinhal

30-Dec-2023

Rasistinen henkilökunta

Kun mieheni ja minä suunnittelimme juhlivamme uutta vuotta Kööpenhaminassa, törmäsimme viehättävään baariin, joka vaikutti täydelliseltä juhlaamme. Jännitystämme kuitenkin hämärsi masentava tapaus. Pitkien jonojen välttämiseksi päätimme hakea baarin VIP-korttia. Vaikka hakemukseni hyväksyttiin nopeasti, mieheni arabialainen nimi hylättiin selittämättömällä tavalla. Epäilessään epäoikeudenmukaista ennakkoluulottomuutta hän haki uudelleen käyttämällä selvästi ranskalaista nimeä, ja hänet hyväksyttiin välittömästi. Tämä jyrkkä vastakohta vastauksessa ei ollut vain järkyttävä, vaan syvästi huolestuttava. Tämä kokemus varjostaa käsitystämme baarista. On masentavaa kohdata tällaista ilmeistä syrjintää, varsinkin paikassa, jonka on tarkoitus olla osallistava ja vieraanvarainen. Vaikka baarin tunnelma ja tarjonta saattavat olla houkuttelevia, tällaiset tapaukset herättävät vakavia kysymyksiä baarin sitoutumisesta tasa-arvoon ja kaikkien asiakkaiden kunnioittamiseen. Tällaiset baarit ansaitsevat epäonnistua.
T
Thor

6-Dec-2019

Ei tupakoimattomille

Olin siellä 2 viikkoa sitten. Musiikki on hienoa, hinnat ovat kohtuulliset. Super täynnä lauantai-iltaisin (et kirjaimellisesti pysty tanssimaan, edes liikkumaan) ja jos olet tupakoimaton, olet kuollut! Tupakointi sallittu sisällä.
B
Bryan

4-Mar-2017

Älä välitä tästä baarista.

Ei väliä, todellakin!! Ensimmäinen kerta, kun olen koskaan kääntynyt pois baarista tai klubista. Ilmoitin poikaystäväni kanssa, näytin Yhdysvaltain passini vartijalle ovella, ja minulle sanottiin "Ei tänä iltana" ja häntä pyydettiin lähtemään. Emme olleet humalassa, töykeitä tai vastenmielisiä. Ilmeisesti täällä syrjitään amerikkalaisia, koska takanamme olleet suojelijat, joilla oli Yhdistyneen kuningaskunnan passi, päästettiin sisään ajattelematta. En koskaan suosittelisi sellaista paikkaa. Älä välitä tästä baarista... mene G-A-Y tai Cozy Bar sijaan.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.