Nightbarcelona

Nightbarcelona

Suosittu homoristeilybaari, jossa on pimeä huone ja omat hyttejä.

Nightbarcelona

Sijainti-kuvake

Carrer de la Diputació 161, Barcelona, Espanja, 8011

Nightbarcelona

Suosittu homoristeilybaari, jossa on videonäytöillä elokuvia, jotka saavat sinut tunnelmaan. Pimeä huone ja yksityiset hytit takana. Tarjolla on ilmaisia ​​kondomeja.

Nightbarcelona houkuttelee kaiken ikäisiä miehiä, ja siellä on hyvännäköinen paitaton baarihenkilökunta. Säännölliset erikoistapahtumat ja edulliset juomat torstaisin. Paras aika lähteä on puolenyön jälkeen, mutta vilkastuu aikaisemmin viikonloppuisin.

Arkisin: klo 6-2.30

Viikonloppu: klo 6-3

Lähin asema: Urgell, Universitat

Ominaisuudet:
bar
Risteily
Pimeä huone
Ilmainen Wi-Fi
Musiikki
Rentouttavat mökit
hinta Nightbarcelona
3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 69 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

A
ALEXANDER S

20-Nov-2023

Erittäin hyvä paikka mutkattomaan seksiin

Hei, kävin täällä perjantai-iltana. Yleisöä oli mukavasti, monet miehet lähestyivät minua. Halusin yhden niistä, vetäydyimme yhteen takamökistä. Pyysin häneltä kondomia, hän suostui välittömästi ja ojensi minulle yhden kondomin. Joku katseli meitä hetken, mutta kun ilmoitin, että emme halua yleisöä, sitä kunnioitettiin erittäin hyvin. Mutta jos pidät siitä, sinulla voi olla helposti yleisö tai useampi kuin yksi kumppani. Tuntui erittäin mukavalta siellä. Muuten, en ota koskaan paljon rahaa mukaan ja pidän arvoesineitä sukissani tai jossain sisätaskussa, jotta en joudu helposti ryöstetyksi.

D
David

4-Jan-2023

Mukava baari

Mukava paikka vierailla. Saimme ystäväni kanssa ilmaisia ​​rypäleitä ja kuohuviiniä uudenvuoden juhliin, joten tunnelma oli mukava. Ainoa negatiivinen puoli ovat tarjoilijat, jotka (vaikkakin kuumat) eivät vaikuta kovin ystävällisiltä, ​​etenkään ulkomaalaisia ​​kohtaan.
N
Nelson Battista

31-Dec-2023

Epäystävällinen henkilökunta

Sama kokemus henkilökunnan on huomioitava, kuinka he kohtelevat asiakkaitaan
M
Makcsim

27-Sep-2021

Ei suositella

En neuvo. Ovimies, tajuamalla, että puhut englantia, sanoo, että baari on täynnä ja sinun on odotettava. Vaikka baari ei ole täynnä, paikalliset pääsevät sisään, sisällä ei ole mitään mielenkiintoista, vain vanhoja miehiä. Risteilyalue on suljettu, nyt toiminta tapahtuu vain 2. kerroksen wc:ssä. Minulla oli fani täällä keskiviikkona. Torstaista lauantaihin täällä on vain jonoja, joissa en seiso (tulin normaalista maasta, jossa baarissa ei tarvitse seistä jonossa ja kieltäydyn tekemästä sitä). Sunnuntaina ovimies käski odottaa, mutta kun poltin, päästi minut sisään ja kävi ilmi, että sisällä oli hyvin vähän ihmisiä ja vain vanhoja.
B
Brian

18-Oct-2018

Taskutaskut

Täällä puhutaan paljon taskuvarkaista. Mihin tahansa klubiin tai baariin menetkin katsomaan lompakkoasi ja puhelintasi. Vuonna 1998 lompakostani tyhjennettiin kaikki rahani suuressa pimeässä huoneessa Torremolinosissa. Sen jälkeen en ole koskaan ottanut lompakkoa mukaani ja levittänyt rahojani henkilölleni. Olen myös tietoinen siitä, että monet taskuvarkaat työskentelevät pareittain, kun taas toinen "pitää sinut huvittelemaan" toinen käy taskuissasi. En syytä baarien/klubien omistajia, se houkuttelee vain tämäntyyppisiä ihmisiä. En ole vielä käynyt Nightbarcelonassa, mutta tulen pian!
d
david

18-Feb-2018

mieluummin!

Cada día animado, ambiente sin postureo.
b
brian

13-Jan-2018

taivas!

Upea paikka, ihana ystävällinen henkilökunta ja paljon porukkaa. Ilmainen vaatesäilytys (myös soluille ja lompakoille) ja halvat juomat.
J
Jason

23-Nov-2017

Varkaat ja kukaan ei välitä

Oli juomassa baarissa. Paikallinen keskusteli minulle, kun joku nosti lompakkoni ja puhelimeni taskuistani. Kun tajusin sen ja sanoin jotain henkilökunnalle, he vain kohautivat olkiaan. Ilmeisesti he eivät välitä siitä, että heidän suojelijansa ryöstetään säännöllisesti.
S
Seb

20-Sep-2017

Halpa baari

Juomat ovat halpoja. Kävin tiistaina ja yleisö oli enimmäkseen vanhaa, ja muutama suoran näköinen kaveri saapui klo 10-11 jälkeen. Risteilyalue ei ole suuri. Vain muutama hytti. Kaikissa mökeissä on loistoaukko ja siksi jos löydät herran juuri nyt, sinulla ei ole yksityisyyttä! Hyvin alaspäin kondomeja pitää kysyä baarissa. Häpeä!
J
Jared

29-Dec-2016

Epäystävällinen henkilökunta

Kuuluisa baari halvoilla halvoilla juomilla. Valitettavasti henkilökunta on erittäin epäystävällinen.
d
david

25-Oct-2016

jokapäiväinen baari

Paikalliset ja turistit käyvät täällä joka päivä! Takahuone kiireille ja hyville juomille.
W
Will

15-Oct-2016

Varoitus taskuvarkaille!

Paljon toimintaa, mutta negatiivinen puoli on taskuvarkaat. Kuka tahansa voi vain kävellä sisään ostamatta mitään tiskiltä. Lompakoni varastettiin, mikä aiheutti aika paljon vaivaa...
D
Dave

30-Jun-2016

Hieno baari

Upea pieni baari ja risteilyhuone. Ystävällinen henkilökunta. Katso vain arvoesineitäsi Barcelonan kaduilla. Minulta varastettiin puhelimeni risteilymieheltä, joka flirttaili kanssani ja tanssi kanssani salsaa kadulla. (Ei liity tapahtumapaikkaan, mutta vain varoituksen välittäminen - koskee mitä tahansa Barcelonan kantakaupungin katuja ja metroa).
d
dan

29-Jan-2014

suositeltu

Mukava risteilybaari, jossa pimeyshuone takana. Suosittelisin menemään sinne. Ikä on sekalainen, mutta nuorempi. Wi-fi ja kondomit ilmaiseksi.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.