Klubi NYX

Klubi NYX

Upouusi kolmikerroksinen homotanssiklubi Reguliersdwarstsraatin sydämessä.

Club NYX

Sijainti-kuvake

Reguliersdwarsstraat 42, Amsterdam, Alankomaat, 1017

Klubi NYX

NYX on 4-kerroksinen homotanssiklubi Reguliersdwarstsraatilla. Jos mietit, NYX on nimetty kreikkalaisen jumalattaren mukaan, joka oli Chaosin tytär. Hän lensi taivaan halki tuoden taakseen pimeyden - sopivasti yökerhoon.

Jokaisessa kerroksessa on erilainen musiikkityyli, ja pääpaino on hauskan illan viettämisessä mahdollisimman vähällä. Katso NYX:n verkkosivuilta lisätietoja tulevista juhlista. Avoinna keskiviikosta lauantaihin.

Ma: Suljettu

Ti: Suljettu

Ke:20:00 - 03:00

To:22:00 - 04:00

Pe:22:00 - 05:00

La:22:00 - 05:00

aurinko: Suljettu

Lähin asema: raitiovaunu: Koningsplein

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Musiikki
hinta Klubi NYX
3.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 31 ääntä

S
Samuel

9-Sep-2019

3x NYX

Rakasta heidän viikoittaisia ​​3x NYX-bileitä lauantaina! Siellä on mahtava tunnelma ja ystävälliset ja avoimet ihmiset! En ole koskaan tuntenut oloani niin tervetulleeksi ja poikkeukseksi klubissa! Tulen ehdottomasti takaisin, kun olen Amsterdamissa!
S
Samuel

9-Nov-2018

SaturGAY on pommi!

Lauantain 3x NYX -juhla on yksi hauskimmista ja hulluimmista bileistä, joita minulla on ollut pitkään aikaan! Eri huoneet (jos mukaan luet penis-DJ-koppi) eri musiikilla koko yön. Hauskoja ja avoimia ihmisiä, viihdettä ja henkilökuntaa. En malta odottaa paluuta :)
J
Joost

19-Mar-2018

Ehei

Kauhea musiikki ja teeskentelevä yleisö.
V
Vincent

31-Dec-2016

Suuri häpeä.

Minulta evättiin pääsy, kun kerrottiin, että se on vain "tutuille kasvoille" perjantai-iltana. Mistä hän tiesi, etten ole tuttu kasvo? Tietokonejärjestelmää ei tarkistettu. Tunsiiko hän kaikki asiakkaat sinä päivänä? Ilmeisesti Ei!
D
Dion

2-Nov-2015

yksinkertaisesti loistava ilta

Minulla oli parasta aikaa, kun muistan. Klubin edessä oli iso jono, mutta sisääntulo ei kestänyt kauaa. Rakastin toista ja kolmatta kerrosta, mahtava tunnelma! Tanssilattia oli täynnä innostunutta yleisöä ja paljon oudosti pukeutuneita ihmisiä, mielestäni se oli viihdettä, mutta ehkä he olivat vain vieraita pukeutuneita näin LOL Epäilemättä tulen takaisin pian! Toivon, että meillä olisi NYX:n kaltainen klubi tylsässä kaupungissamme!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Esitetyt hotellit