Paratiisi

Paratiisi

Kaupungin ainoa homosauna.

Paradise

Sijainti-kuvake

Allenby 75, Tel Aviv, Israel

Suosittu homosauna viihtyisässä ympäristössä kaikentyyppisille miehille. Hotellissa on poreallas, turkkilainen sauna, kuivasauna, rentoutumisalue, baari, oleskelutila, yksityiset huoneet TV:llä, internetyhteys.

Saunassa järjestetään säännöllisesti teematapahtumia, kuten Foam Party ja klubi-iltoja DJ:n ja tanssijoiden kanssa. Sijaitsee kaupungin keskustassa.
Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Pimeä huone
Internet-yhteys
Poreallas / kuuma allas
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
hinta Paratiisi
2.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 51 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

А
Александр Прилук

18-Mar-2024

Моё мнение о сауне

Suosittelen Paratiisin saunaa kaikille. Koska olen käynyt saunassa 15 vuotta. Kotoisa ilmapiiri, ystävälliset vierailijat, toistensa kunnioittaminen. Hienoja tyyppejä saunassa. Erinomainen kodikas miljöö.

K
Kaiser

9-Nov-2021

Tarpeeksi hyvä

Hieno pieni paikka. Hyvä ikäluokka. Yleensä löytää joku, jonka kanssa pitää hauskaa. Jos ketään viehättävää ei ole, mene pimeään. Ne kaikki näyttävät siellä hyvältä. Ei poseerin paikka, jossa suurin osa etsii seksiä. Pariskuntailta on vähän outoa. Jotkut sinkkutytöt. Monet kaverit seuraavat naisia ​​ympärillä, mikä on hieman noloa. Se vaikeuttaa läheisyyttä naisten kanssa. Jos verho on kiinni, ota vihje, ettemme halua sinun katsovan.
M
Maciej

28-Apr-2020

Maciej

Olin siellä lokakuussa 2019 kahdesti. Oli lievää kiirettä. Ensimmäistä kertaa vieraillessani minulla oli ihanaa aikaa juuri tapaamani lihaksikkaan kanssa, ja napsautettiin aika hyvin. Se osoittautui melkein treffeiksi. Harmi, kun olin siellä vain muutaman päivän :/ No, omistaja oli mukava ja hänen kanssaan oli mukava jutella. Koko paikka ei ole suurin. Poreallas oli melko viileä ja hyvällä vedellä, kuiva sauna voisi olla hieman lämpimämpi ja höyrysauna ei ollut tarpeeksi höyryä ja voisi olla vähän puhtaampi. Rakastin sänkyaluetta baarissa. Mitä tulee pimeisiin huoneisiin, jotka eivät ole suosikkini, yksi paikka oli patjat lattialla ja pornotelevisio. Hyvin pieni alue, toinen oli kuin kerrossängyt toisessa huoneessa, jossa oli vaikea tehdä toimintaa ja ilman kunnon loistoreikiä, joista pidän, joten en käyttänyt sitä niin paljon. Kaiken kaikkiaan antaisin paikalle 6/10 ystävälliselle yleisölle ja porealtaalle. Btw siellä enimmäkseen aikuisia miehiä.
M
Matthew

2-Jul-2019

Oli mukavaa

Tässä saunassa oli hauskaa. En koskaan ymmärrä, miksi ihmiset kommentoivat henkilökuntaa - paitsi päästään minut sisään, en ole heidän kanssaan juurikaan tekemisissä. Kuitenkin henkilökunta täällä oli kaikki tarkkaavainen ja ihastuttava, joten ei ongelmia tällä osastolla. Tilat olivat niin puhtaita kuin voi odottaa, enkä tuntenut niiden olevan vanhentuneita. Väkeä oli vaihtelevaa vuorokaudenajasta riippuen. Menimme eräänä iltapäivänä, jossa oli enemmän vanhempia paikallisia kavereita, mutta he olivat kaikki erittäin ystävällisiä ja hauskoja. Myöhemmin yöllä näytti olevan enemmän turisteja ja pariskuntia, jotka etsivät hauskaa. Kaiken kaikkiaan arvostelen tätä saunaa ja käyn uudelleen!
D
Daniel

27-Nov-2017

Enemmän kuin hyvä!

Ennen matkaa katsoin arvosteluja, ja ne eivät vaikuttaneet kovin hyviltä. Riippuu varmaan ihmisten fiiliksestä. Minulla oli erittäin hauskaa, Adi baarissa on loistava, tilat puhtaat ja hyväksyttävät, veden lämpötila on lämmin. Ei kallis. Tulee varmasti takaisin. Olen käynyt monessa saunassa ennenkin ja yksi ehkä ei ole paras, mutta se on enemmän kuin tarpeeksi. Toivottavasti olen voinut auttaa jotakuta. Muuten, menin kello 2:sta sulkemisviiteen. Siellä on myös tupakointialue, mikä oli minulle hienoa.
R
Robertson

11-Sep-2017

Herra Roberts

Sinulla on hauskaa, monet pariskunnat haluavat olla kolmiossa ja paljon villiä toimintaa, jossa on 2 tai useampia parempia erää voitettussa huoneessa keiden päivällisaikaan. He ovat pari, joka päästää paljon sisään, joten hänen vaimollaan on paljon valinnanvaraa.
R
Ralph

16-Mar-2017

Aikuiselle

Kävin molemmissa saunoissa ja tähän palasin. Se on pieni, mutta pidin tätä paikallista parempana, jos olet yli 30-vuotias etkä asu kuntosalilla. Se todella palvelee kypsää yleisöä, mutta on varmasti aktiivinen. Henkilökunta oli mukavaa ja piti varmasti paikan puhtaana. Tarkista ajat, alennukset ja erikoispäivät.
M
Marcel

21-Nov-2016

Paratiisi. .

Tämä sauna on todellakin paratiisi, mutta vain sen omistajalle. Se on tyhjä, ylihinnoiteltu, likainen ja laiminlyöty paikka, jossa ei juuri vieraita. Henkilökunta on erittäin epäystävällinen.
D
Dori

1-Mar-2017

Hieno sauna

Paratiisi on loistava sauna. Parempi kuin City. Paljon kuumaa toimintaa. Jos näet Skornickin, tuo hänet mukaan. Hän tulee hulluksi nuorten hörhöjen takia, emmekö me kaikki? Dori, Ramat Gan
M
Marcel

21-Nov-2016

häpeä

Mikä sääli Tel Aviville tämä likainen paikka. Erittäin epäystävällinen henkilökunta; tuskin vieraita. VÄLTÄ TÄTÄ PAIKKAA JA MENE äskettäin AVATTUUN SAUNAAN.
A
Aharon

19-Nov-2015

Voisi olla parempi, voisi olla huonompi

Tämä on Tel Avivin vanhin toimiva sauna nykyään. Parempia päiviä on varmasti nähty. Useita vuosia se oli lähes yksin homosaunakentällä koko maassa. Äskettäin uusi sauna on avattu toiseen paikkaan Tel Avivia ja monet ihmiset ovat hylänneet tämän uuden takia. Kuten useimmissa paikoissa, vaikutelmasi saunasta riippuu omasta maustasi ja siellä käydessäsi olevasta asiakaskunnasta. Jos etsit nuorempia miehiä, sinun pitäisi luultavasti jättää tämä huomiotta uudempaan, mutta jos pidät keski-iästä vanhemmista pojista, sinun pitäisi nauttia tästä. Sisäänpääsy on halvempaa eikä täällä ole aikarajaa aukioloaikojen lisäksi, kahvia ja pikkupurtavaa on tarjolla sekä täysi baari, mutta alkoholi voi olla kallista. Se on aidosti yritetty pitää puhtaana, mutta se riippuu jossain määrin siellä olevista ihmisistä. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta.
T
Tim

12-Jul-2014

Hyvä paikka, mutta pieni

Me (26-29-vuotias pariskunta) nautimme saunassa käymisestä Tel Avivissa ollessamme. Torstai oli alaston päivä, se oli super! :) Siellä oli paljon ystävällisiä nuorempia tyyppejä. :) ja toki flirttailevaa vanhaa myös.. :S Mutta siellä on tosi hyvä tunnelma.. :) voisimme tanssia alasti baarissa, istua porealtaassa, pitää hauskaa höyrysaunassa täydellisen vartalomiehen kanssa, ja musta mies myös. :)
i
ilan

30-Jan-2014

Pysy poissa

Likainen, pieni, haiseva, epäystävällinen... ja kallis!! mainitakseni vain muutamia tämän kiusallisen likaisen vankityrmän ominaisuuksia. Voisiko joku pelastaa biseksuaalisen ja homoyhteisön armon ja avata vaihtoehtoisen tapahtumapaikan, joka on samanlainen kuin muissa maailman suurissa kaupungeissa?!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.