Paragonya Wellness Club

Paragonya Wellness Club

Paragonya Wellness Club

Sijainti-kuvake

Mühlegasse 11, Zurich, Sveitsi, 8001

Paragonya Wellness Club

Brändätty Zürichin suurimmaksi homosaunaksi kahdessa kerroksessa. Paragonya Wellness Clubissa on poreallas, biosauna, höyrysauna, hyttejä, kaapit, solarium, baari.

Klubilla käy paikalliset vuokrapojat, joten varoitettu on forearmed, kuten he sanovat.

Ma:11:30 - 19:00

Ti:11:30 - 19:00

Ke:11:30 - 19:00

To:11:30 - 21:00

Pe:11:30 - 21:00

La:11:30 - 21:00

aurinko:11:30 - 19:00

Lähin asema: raitiovaunu: Rudolf-Brun-Brücke

Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi
Poreallas / kuuma allas
Viestikenttä
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
hinta Paragonya Wellness Club
3.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 53 ääntä

R
Robert

30-Jun-2019

parasta laatuaan

erittäin hyvä ja siisti sauna. Paljon mukavia miehiä kaikesta sanasta, hymyileviä ja ystävällisiä. Jokaisessa hytissä on liukastetta ja kondomeja.
T
Tom

15-May-2019

Huippupaikka Euroopassa

Ei juurikaan Euroopassa tällaisia ​​paikkoja, joissa voi ensin tutkia tavaroita ja sitten mennä valitsemasi saattajan kanssa mökille. Loistava paikka, jos tämä on mitä etsit
h
hammer

11-Mar-2019

paras sauna

Paras sauna hauskojen ihmisten kanssa. Hyvin nuoria ja vanhempia.
S
Stephan

15-Oct-2018

Schande von Zürich

Se oli suuri pettymys. Kahden minuutin oleskelun jälkeen hieman vanhempi arabikaveri kertoi minulle selvästi höyrysaunassa, että tässä saunassa ei ole ilmaista toimintaa. En välittänyt nuorista miehistä aluksi, mutta se kuulosti uhkaukselta. Näin ollen en voinut hyvin, ja sitten menin pois hetken kuluttua. En koskaan mene tähän saunaan enää ja toivon, että tällaisen saunan nimi homo sauna vetäytyy. Tämä on häpeä Zürichille.
P
Paul

6-Apr-2016

Paragonya? Missä ?

Paragonya kuulostaa paratiisilta - oletanko Patagonyasta? - ja varmasti on. Se on JOS löydät sen! Kävin tänään Zürichissä vain maistaakseni tätä maailmalla tunnettua hyvinvointikeskusta. Valitettavasti menin lähellä Paragonyaa, hyvin lähelle: mutta nimi kellossa oli niin pieni, että risteilin takaisin keskusasemalle, takaisin Mulhouseen. Anteeksi, olen varmasti syyllinen, mutta on toinenkin rikollinen: tekemiesi mainosten ja keskustassa antamasi kuvan välinen ero. Päätin kirjoittaa tämän viestin vain auttaakseni ihmisiä löytämään paikan: samana päivänä Mulhousessa etsin wellness-keskusta, joka on ollut suljettuna 2 vuotta!!! Ensi viikolla palaan : Sisällä!!! Ole hyvä, älä pysy piilossa, homo tai ei, olemme ylpeitä saadessamme olla siellä, rakastamme olla!! Paul
D
Dan

20-Jan-2016

Aikuinen joukko

Tarpeeksi kiva. Enimmäkseen vanhempia miehiä 55+ ja erittäin repeytyneitä hyvännäköisiä prostituoituja. Ei mitään siltä väliltä. Siisti sauna. Kylpytynnyri ei ollut lämmin, mikä on mielestäni outoa. Viikset on parempia.
M
Miami

4-Oct-2015

Erinomainen sijainti

Rakastan tätä paikkaa erittäin siistinä, ainoa ongelma on, että siellä on enemmän miespuolisia prostutuja, jotka pyytävät rahaa kuin todelliset asiakkaat, jotka pitävät hauskaa! Hauska iso kyltti, jossa luki, että ei pyyntöä tai prostituutiota, lol. Ihmettelen, onko sillä yhteyttä hallintoon mmmmm.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.