Piccolo Café

Piccolo Café

Viihtyisä homobaari, jossa on sekalainen joukko kaupungin keskustassa.

Piccolo Café

Sijainti-kuvake

Borgo Santa Croce 23R, Firenze, Italia, 50122

Piccolo Café
Pieni, intiimi baari, jossa on hieman vanhanaikainen tunnelma Firenzen historiallisessa keskustassa. Piccolo Caféssa on tarjolla valikoima juomia ja olutta.

Viikonloppuisin resident DJ soittaa valtavirran kansainvälisiä ja italialaisia ​​kappaleita. Hyvä paikka tavata ystäviäsi (homo tai hetero) ja seurustella.

Arkisin: 20-00

Viikonloppu: 20-00

Ominaisuudet:
bar
Musiikki
hinta Piccolo Café
3.8
Yleisön ikäraja

Perustuu 17 ääntä

E
Evan

27-Jul-2023

Söpö ja ystävällinen baari

Toisin kuin monet täällä esitetyt arvostelut, huomasimme, että asiakaskunta ja henkilökunta olivat ehdottoman ystävällisiä ja viehättäviä. Älä ole töykeä, ole avoin ja vieraanvarainen, niin ihmiset vastaavat vastineeksi. Meillä oli niin monia hienoja keskusteluja ja yhteyksiä, että palasimme ilta toisensa jälkeen nauramaan ja jakamaan kulttuuria KAIKKIEN tyyppien kanssa, ei vain "meidän" tyyppisten ihmisten kanssa. Hyvä fiilis, terveelliset kaatopaikat ja ystävälliset ihmiset. Suositeltava.
g
giuseppe

18-Apr-2018

pikkolohuilu

piccolo e' giusto nome buona musica ma un po noioso dopo 10 minuti e finito il drink te ne vai
J
Jessy

5-Jan-2018

Oli suljettu

Olen kotoisin Amsterdamista. Olen syntynyt 1. tammikuuta 2001. Halusin 2 juhlia 17-vuotissyntymäpäivääni tässä Firenzen kahvilassa kuin päätin 2 mennä 2 sinne. Oli 4. tammikuuta 2018, mutta kahvila oli kiinni. ehkä italialaisilla on loma tänä yönä :(
J
JC

11-Sep-2017

Mukava vilkas baari

Olimme siellä viikonloppuna. Perjantai- ja lauantai-ilta olivat kiireisiä kapealla kadulla olevien kavereiden kanssa. Mahtava vilkas surina. Baarin henkilökunta on hieman outoa, ja juoman saaminen voi kestää hetken. Ei tavallinen ystävällinen vastaanotto ulkomaisille homovieraille, mutta muuten todella mukava keskeinen paikka. Se ei todennäköisesti ole niin kiireinen ennen klo 12.
M
Michael

5-Jun-2017

Florencen homot tarvitsevat apua!

Tämä on söpö pieni baari, ja huomasin henkilökunnan olevan vilkas ja erittäin ystävällinen kaksi yötä äskettäin. Valitettavasti samaa ei voi sanoa asiakkaista. Florencen homot eivät osaa olla sosiaalisesti vuorovaikutuksessa siihen pisteeseen, että ovat töykeitä useimpien maiden standardien mukaan. He puhuvat vain ystävilleen, mutta he kääntävät tuolit poispäin sinusta, eivät sano hei, jos istut heidän vieressään baarissa (useimmissa paikoissa ehdoton ei-ei), ja kääntyvät pois sanomatta hei, kun he kiinnitä huomiotasi. Lopulta olin niin kyllästynyt, että kiinnitin kymmenen ihmisen katseen ja sanoin hei. Olen pelannut tätä peliä kaupungeissa ympäri maailmaa, enkä ole koskaan päässyt kymmenenteen hei, koska olin jo mukana ilahduttavissa keskusteluissa. Sain tunnin sisällä tässä paikassa vain viisi ihmistä tervehtimään. Mene ystävien kanssa tai ohita Firenzen homokohtaus.
E
Elias

16-Jul-2016

2 vierailut

Baari on hyvä, jos tulet ystävien kanssa. Siellä oli monia (miehiä ja naisia), jotka tulivat juhlimaan tapahtumaa, ja se oli mukava todistaa. Jos olet yksittäinen suojelija, kukaan henkilökunnasta ei puhu sinulle, ellet ole heidän "tyyppinsä". Henkilökunta istui baarin nurkassa ja puhui usein vain keskenään.
S
Sean

2-Jul-2016

OK paikka

OK baari, tarpeeksi mukavaa musiikkia, sekoitettu joukko eri ikäisiä. Henkilökunta ei kuitenkaan kovin röyhkeää.
A
Anthon

16-Jun-2015

Piccolo baari

:) Haluaisin kommentoida yllä olevaa väitettä "on paljon italialaisia, jotka tekevät parhaansa kommunikoidakseen kanssasi ja opettaakseen sinulle vähän italiaa." Olen ollut siellä monta kertaa kuukauden lomalleni Firenzessä. Ei yksi tai ei koskaan puhu kenellekään siellä paitsi omistajalle, joka palvelee olutta. Omistaja on ystävällinen. He tupakoivat baarissa, mikä ei ole hyvä, vaikka siellä on kyltti, joka kieltää tupakoinnin.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.