Playa del Bajo Negro

Playa del Bajo Negro

Playa del Bajo Negro

Sijainti-kuvake

FV-1A Road, Corralejo, Fuerteventura, Espanja

Playa del Bajo Negro
Tämä Corralejon kansallispuistossa sijaitseva nudistiranta on upeaa, vaikuttavaa valkoista hiekkaa (nimestä huolimatta) ja on noin puoli kilometriä pitkä.

Vaikka sijainti on hieman maalaismainen ja syrjäinen, Playa del Bajo Negro on vierailun arvoinen, jos nautit auringonotosta alasti tai jos olet seikkailunhaluisella lomalla Fuerteventuralla.
Ominaisuudet:
Ranta
kahvila
hinta Playa del Bajo Negro
3.6
Yleisön ikäraja

Perustuu 15 ääntä

M
Ma

24-Oct-2021

Fantastica se cerchi vanha mies

Olin ensimmäistä kertaa muutama päivä sitten. Olen 30-vuotias ja pidän kypsistä ihmisistä ja löysin täältä paljon työtä. Päivässä 3 kokousta ja niitä olisi voinut olla paljon enemmän. Isät ovat kaikki tyytyväisiä ;-)
R
Ron

3-Feb-2018

Pieni mutta villi

Sijaitsee Km13 tiellä FV104, dyynit tie, homo paikka on helppo löytää, tarkista alasti kaverit. Kansainvälistä ja paikallista joukkoa eri-ikäisiä 25-65. Paikalliset saapuivat myöhemmin. Jotkut pensaat viettämään hiljaista aikaa ;-) . Ole hyvä, kaverit, pidä paikka puhtaana ja nauti. Ole varovainen uinnin aikana, tämä on valtameri, jossa virrat ja laavakivet satuttaa.
Y
Yo

2-Aug-2017

Uusi kohtauspaikka

Tämän tien nimi on muutettu. FV01 Km22 on nyt FV104 Km13 ... näet hiekkadyynejä ja kivialtaita, sinne haluat mennä. Voit myös löytää rantakioski, jossa on homolippu varmistaaksesi, että olet oikeassa paikassa
H
Hans

14-Jun-2015

Hyvin kaukana, tarvitset vuokra-auton

Gay-ranta on hyvin kaukana Corralejosta, tarvitset todella vuokra-auton tai pitkän kävelymatkan päässä bussipysäkiltä. Erittäin hiljaista, kun meillä on vain noin 10 miestä rannalla. Ei paljon "toimintaa", jos pidät vanhemmista miehistä, se on OK. Meille se ei ole oikea paikka! Ensimmäinen ja viimeinen kerta Fuerteventuralla. Ensi kerralla Playa del Inglesissä paljon parempi.
J
Javier

23-May-2015

Sekahakkuut

Ensinnäkin ranta ei ole oikeassa paikassa kartalla. Oikea osoite on Corralejoon johtavan FV-22-tien km 1. Kun pysäköit auton tien toiselle puolelle, sinun täytyy kävellä dyynejä pitkin rannalle ja löydät oikean paikan. Tämän sanottuani minun on varoitettava, että paikka on tuulinen ja hiekkainen, joten varaudu siihen, että kaikkialla on aavikon hiekkaa. Vaikka tulin kello kaksitoista illalla ja löysin sieltä mielenkiintoisia miehiä, dyynillä kävelee paljon turisteja, joten yksityisyys on melko epätodennäköistä.
M
Michael

4-Dec-2013

Kaunis paikka olla.

Hyvä paikka hengailla ja risteilyllä. Miehet ovat hieman vanhempia, mutta jotkut heistä ovat kuumia.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.