Playa de l'Arbre del Gos

Playa de l'Arbre del Gos

Vaatteet - vapaaehtoinen homoranta.

Playa de l'Arbre del Gos

Sijainti-kuvake

Pinedon ja El Salerin välillä, Valencia, Espanja

Playa de l'Arbre del Gos

Rauhallinen ranta-alue Valencian eteläosassa, Pinedon kylän ja El Salerin välillä, jonka varrella on kävelykatuja, ravintoloita ja kylpyhuonetilat

Valinnainen homoosuus rannalla sijaitsee noin puolivälissä, dyynien takana olevan hylätyn tehtaan vieressä.

Nyt reitit 24 ja 25, molemmat alkavat Puerte Del Marista, vievät sinut Camping Col Vertiin. Matka kestää noin 25 minuuttia. Pinedon osalta molemmat reitit 14 ja 15 päättyvät rannalle. Molemmat reitit kestävät noin 40 minuuttia päästäkseen rannalle Estación Del Nordin lähellä sijaitsevalta pysäkiltä

Jää pois Camping Vertestä ja kävele takaisin 100 metriä liikennesaarelle. Ota lyhyt tie alas merelle. Homoranta on suoraan vasemmalla.

Muuten voit mennä bussilla nro 14 Estación del Norteton keskusasemalta Pinedoon, mikä kestää noin 45 minuuttia. (Bussilla 14 on kaksi eri määränpäätä, joten varmista, että nouset oikeaan).

Ominaisuudet:
Ranta
kahvila
ravintola
Kauppa
hinta Playa de l'Arbre del Gos
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 22 ääntä

B
Bingo

1-Jul-2020

Plage naturiste et action à Valence

Ota bussi numero 25 Porta de la Marista. Noin 30 minuuttia. Carrera de Riu (impar) coll vert pysäkillä. (tämä on leirintäalueen pysäkki) seuraa komeita tyyppejä :-) Muuten liity mereen menemällä vanhan tehtaan savupiippua kohti. Noin 100 metrin kuluttua rannalla, olet siellä. Suihku takanasi osoittaa sisäänkäynnin pensaikkoihin (se ei ole valtava), jossa voit mennä pitämään hauskaa. Ei myyjä nurkassa, kun olin siellä, sitten tarjonnut vettä eikä varjoa myöskään (paitsi lehdoissa :-)). Erittäin kiva. Todella miellyttävä meri.
J
Jeff

16-Mar-2017

Nudistiranta helpon matkan päässä Valencian keskustasta

Homonudistiranta, runsaasti paikkoja auringonottoon, ei tiloja, joten ota oma vesi jne. ja ota huomioon, että varjoa ei ole paljon, jos aiot viettää siellä päivän. Myös sekalaista porukkaa. Bussi 25 Valencian keskustasta, noin 15 minuuttia Coll Vertin leirintäalueelle ja suuntaa sitten takaisin kohti suurta savupiippua rannalla/vierellä. Tarkista myös paluumatkan bussiajat säästääksesi mahdollisen 40 minuutin odotuksen.
A
Andy

4-Oct-2016

Mukava ranta mukavien kavereiden kanssa ja hauskaa metsässä

Rannalle pääsee helposti 15 minuutissa bussilla nro. 25. Linja-autoasemalta sinun täytyy kävellä noin 10 minuuttia Valencian suuntaan. Tunnistat helposti, että se on rannan homoalue. Paljon alastomia poikia ja miehiä. Olin siellä lokakuussa, joten luulen, että siellä on paljon enemmän homoja ympärillä sesonkiaikana. Dyynien takana on pieni metsä, jossa toiminta tapahtuu. Oli tosi hauskaa poikaystäväni kanssa! Menisin ehdottomasti uudestaan! Suihkuja on saatavilla, mutta ei wc:tä. Ota mukaasi juotavaa, sillä kauppoja tai baareja ei ole...
D
Dany

16-Feb-2016

Upea päivä Pinedo / El Saler Valencia Gay Beachillä

Pinedon ranta-alue on loistava kesäisin viikonloppuisin. Se on vaatteet valinnainen ranta, ja rannan sisäänkäynnistä löydät paljon perheitä (mukaan lukien mummot, joilla on grilli, ja jos kävelet vasemmalle noin kymmenen minuuttia, se on enemmän 'miesten enimmäkseen' rantaa. ei ole liian turistipaikka, mikä tekee siitä varsin paikallisen ja hauskan paikan viettää aikaa.. Kesäisin siellä on pieni rantamökki myymässä juomia, mutta suurin yllätys on FANTASTINEN 5 tähden ravintola LESTIBADOR, juuri kun astut sisään ranta. Pehmeää jazzia taustalla, tarjoilijat pukeutuneena ja hummeria samppanjalla edulliseen hintaan, joten tämä paikka on loistava paikka rentoutua, ja sieltä on epätavalliset näkymät!
M
M

21-Sep-2015

Upea ranta, upea risteily ja helppo päästä

Ulkomaalaisille vierailijoille Playa de l'Arbre del Gosiin on paljon vaikeampi päästä kuin kaupungin Malvarrosan rannoille. Mutta itse asiassa tänne on helpompi ja nopeampi päästä. Menimme vain yhdellä bussilla nro 25 (joka on uusi kesällä 2015) suoraan vanhasta kaupungista 30 minuuttia ja kävelimme noin 10 minuuttia. (Malvarrosaan kuluu muutama vaihto ja pitkä kävelymatka, eikä se ole niin homoa.) Nousimme bussista Coll Vert Campin pysäkillä. Sieltä kävellen suoraan kohti merta, El Salarin ranta on melkein siellä, ja Playa de l'Arbre del Gos on vain lyhyen kävelymatkan päässä sieltä pohjoiseen. "Hylätystä tehtaasta" ei ole paljon jäljellä, vain savupiippu, ja homoosasto on vain noin 50 metriä pohjoiseen sieltä. Se on melko selvää miesten keskittyessä, monet heistä ovat melko kuumia. (Vaikka on myös naisia/suojia.) Ranta on melko puhdas ja rauhallinen. Se on melko laaja, joten kaikki saavat melko vähän tilaa. Siellä on myös hieman rinnettä niille, jotka haluavat tutkia maisemia. Jotkut ihmiset ovat alasti, ehkä kolmasosa tai puoli. Rannalla tai meressä oli melkoisen raskasta puuhailua, ja näyttää siltä, ​​​​että siellä ei kukaan koe sitä olevan mitään epätavallista. Risteily tapahtuu pensaissa "hylätyn tehtaan" takana. Menimme sunnuntaina ja se oli melko kiireinen, kaiken ikäiset/kokoiset kaverit kävelivät ympäriinsä etsimässä toimintaa. Ja toimintaa oli reilusti. Jos aiot tehdä sen siellä, sinun täytyy olla mukava, että sinua tarkkaillaan. Se voi olla kuuma oikeissa olosuhteissa. On huomioitava, että rannalla ei ole ravintoloita tai kauppoja ympärillä, joten sinun on otettava mukaan kaikki mitä tarvitset rantapäivään (ruoat/juomat/kondomit/voiteluaineet käyttötarkoituksestasi riippuen).

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.