Prinzknecht

  Prinzknecht

  Prinzknecht

  Sijainti-kuvake

  Fuggerstrasse 33, Berlin, Saksa, 10777

  Prinzknecht

  "Tule vieraana, lähde ystävinä" on Prinzknechtin motto.

  Suuri, tiiliseinämäinen baari on suosittu hieman kypsempien miesten keskuudessa - mielenkiintoinen sekoitus sinikaulus-, showbis- ja nahkaystävällistä yleisöä.

  Aina kiireinen viikonloppu. Sijaitsee vieressä Yhteys klubiin ja  Mutschmannin.

  Arkipäivä: ma-to: 15-00; pe: 02-00

  Viikonloppu: la: 15-00; Su: 03-00

  Lähin asema: U: Wittenbergplatz, Nollendorfplatz

  Ominaisuudet:
  bar
  Risteily / fetissi
  Pimeä huone
  Internet-yhteys
  Musiikki
  hinta Prinzknecht
  3.9
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 49 ääntä

  R
  Robert

  Ma, toukokuu 15, 2023

  Prinzknect on hauska paikka

  OMG mikä hauska ja ystävällinen paikka viettää aikaa veljen kanssa ja nauttia hyvästä saksalaisesta oluesta. Meillä oli iltapäiväcocktaileja täällä joka päivä Berliinin viikon oleskelun aikana. Baarin henkilökunta on ihanaa ja hauskaa. Etsi Michele, Owe ja Vladimir... he ovat PARHAITA. Sen suuri sekalainen joukko, joka ei ole omistautunut millekään fetissille, mutta kaikki ovat tervetulleita. Tämä paikka ei petä... Lupaan
  A
  Augusto

  ma 02. joulukuuta 2019

  Tavallinen baari.

  Mukava baari, hyvä musiikki, mutta tavallinen. Siinä oli alue risteilyille, mutta ihmiset ovat kiinnostuneita vain keskusteluistasi ja juomistasi. Hinnat ok, mutta korkeammat kuin Saksan Reininmaan kaupungeissa.

  Das Unbehagen in der Kultur

  Mies, jolla on oikosulku meneillään, valmistaisi minulle gin-sitruunan sitruunamehulla, oikean puolueen homot hukkasivat hengitykseensä, en voinut kuvitella kuinka mielenkiintoista oli se meditoitu rukous, jota he matkivat suullaan. Karhuposeeraajat vartioivat pimiön sisäänkäyntiä, jotta kaikki koirat eivät pääsisi sisään... 7.20 euroa gin-tonicista tämän surullisen Euroopan rakennekriisin kahdentenatoista vuonna. Metsästät liekinheittimellä kaikkia IV:n alaisia ​​tai valtiontuilla eläviä... TUTU on huono sana, jos ajatellaan, että Freudin äitisuhde perusti psykoanalyysin.
  M
  Matcus

  ti, 03. syyskuuta 2019

  Love it

  Berliini on uskomaton, niin on myös Prinzekneckt. Ystävällinen porukka, tervetuloa. Oli mukavaa. Palaa hyvin pian.
  F
  Fred

  Ti, 25

  Erittäin ystävällinen Saksalle

  Ystävällinen baari, jossa on paljon yleisöä useimpina iltoina.

  Ystävällinen?

  Ensimmäistä kertaa Berliinissä. Kävitkö tässä "ystävällisessä baarissa" niin kauan kuin olet paikallinen, kaikki tunsivat toisensa, chat-chat, ulkopuoliset? Pysy poissa, et ole tervetullut.
  M
  Michael

  Ti, 25. huhtikuuta 2023

  Nix für nich stammgäste

  Täällä olet tervetullut vain vakituisena vieraana. Muuten kukaan ei ole kiinnostunut sinusta. Voit pudota tänne ilman, että kukaan huomaa.
  M
  Mauricio

  lauantaina 17

  Epäystävällisin homokokemus

  Jos olet tullut Berliiniin nauttimaan monimuotoisuudesta ja ystävällisyydestä, tämä ei todellakaan ole oikea paikka mennä. Homomiehenä, joka tuli sisään kumppanini ja heteroparin kanssa, ei koskaan tuntenut oloaan niin epätoivotuksi yhteisössä. Henkilökunta oli erittäin töykeää ja he käyttäytyivät kuin tekisivät meille palveluksen. Heidän on ehkä alettava miettiä moton vaihtamista, koska se on SUURI LIHVA VALI.
  y
  y

  Ti 13

  Aperol Spritz -kokemus

  Ensimmäistä kertaa Berliinissä, ensimmäistä kertaa Prinzknecht, istuu baarissa, de vanhempi baarimikko kysyä mitä juomme, mieheni kysyä Aperol Spritz, de face mies oli kuin, todella harja tämä? hänen kasvonsa näyttävät niin pahalta, että kysyn, onko Aperol Sprizissä ongelma? Hänen vastauksensa oli "kyllä ​​tehdä työtä sen vuoksi, mitä ansaitsen siitä". Olimme kolme meistä hieman shokissa. Ihmettelemme, lähdemmekö tästä paikasta tai annamme sille mahdollisuuden, joten kun tilaan gin Tonicin ja toisen Whiskey Colan, mieheni pyytää myös Gin Tonicin, mutta baarimikko sanoo ei, teen sinulle Aperol Sprizin, ei hätää. Loppujen lopuksi hän muuttuu ystävällisemmäksi ja kysyy, oliko maku hyvä miehelleni. Se on hyvännäköinen baari, mutta huomioi, että kaikki homot eivät juo 3 litraa olutta sunnuntai-iltana!
  D
  Don

  Tiistaina 20. maaliskuuta 2018

  Minulla oli hauskaa

  Olen 58-vuotias valkoinen amerikkalainen mies, joka puhuu hyvin vähän saksaa (riittävän juoman tilaamiseen - huonosti). Löysin jokaisen tarjoilijan olevan ystävällinen ja nopea ja halukas sietämään kauheaa saksalaistani. Itse paikka oli puhdas ja hyvin varusteltu jopa uskomattoman ruuhkaisen happy hourin aikana, jossa juomat tarjoiltiin nopeasti ja luottokortit pyyhkäisivät kannettavalla koneella. Löysin muita kaltaisiani matkailijoita, jotka olivat innokkaita juttelemaan ja jakamaan seikkailujaan. Pidin siitä erittäin paljon ja palaan takaisin huhtikuussa (kun käyn kielikurssini!)

  Todella kiva paikka

  Paikka on erittäin mukava, ihmiset erittäin viileitä ja ystävällisiä, monet ovat erittäin kuumia; ja se oli erittäin hyvä vaihtoehto aloittaa ihana homoilta.
  D
  David

  ma 19. syyskuuta 2016

  Todella kiireinen

  Kävin täällä perjantai-iltana ja se oli täynnä! Paljon tyyppejä. Loistava palvelu. Jos pidät vanhemmista miehistä, tämä baari on ehdottomasti sinua varten. Suuntaa tänne ja vieraile sitten vieressä olevassa Connection Clubissa!
  C
  CJ

  To, toukokuu 28, 2015

  Outo paikka. Ruma henkilökunta

  Suuri, ilmava, tiilivuorattu baari, jossa on pöydät edessä. Baarin henkilökunta käyttäytyi tasaisesti ikään kuin he tekisivät sinulle suuren palveluksen tarjoamalla sinulle olutta. Se ei ollut edes kiireinen ja tein tilauksen saksaksi. Paljon paikkoja istua, mutta se rohkaisee ryhmiä sekoittumisen sijaan.
  D
  David

  pe, 28. maaliskuuta 2014

  Berliinin paras baari

  Tämän täytyy olla suosikkibaarini Berliinissä ja yksi suosikkibaareistani kaikkialla. Mikään ei voita tätä paikkaa lämpimänä kesäiltana kaikkien valuessa kadulle; se on homojen taivas. Hyvin vähän asennetta asiakkailta ja useimmat ovat todella ystävällisiä ja mielellään juttelemaan tuntemattomien kanssa. Henkilökunta on kaikki ystävällistä ja hauskaa, ja useimmat puhuvat erittäin hyvää englantia. Hinnat ovat ok ja he tekevät usein 2 yhdelle tai ostavat yhden, saat yhden ilmaisen yön jne. Pimiö on, mutta en koskaan löytänyt sieltä ketään - ehkä se ei ollut pimiö vaan kellari (vai onko se sama asia?). Loistava paikka drinkille ja ihmisten tapaamiseen. Ehdottomasti viiden parhaan baarini joukossa missä tahansa. Nauttia.

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.