RAIDD baari

RAIDD baari

Musiikkibaari, joka on kuuluisa upean kuumasta "suihkushowstaan".

RAIDD Bar

Sijainti-kuvake

23 rue du Temple, Pariisi, Ranska, 75004

RAIDD baari
Tänään: La Guinguette du Lundi - Joka maanantai

Yksi Pariisin suosituimmista homobaareista. Le RAIDD on kuuluisa Shower Showstaan ​​torstaisin, kun useat kuumat, jännät miestanssijat kastuvat ja villistuvat seinään upotettuun valtavaan akvaariomaiseen tankoon.

Ja jos se ei riitä silmänruokaa, nauti katseesi upeasta baarin henkilökunnasta. Juomat ovat kohtuuhintaisia, ja kellarissa on viihtyisä oleskelutila.

Arkisin: 18-00

Viikonloppu: 18-00

Lähin asema: Hôtel de Ville

Ominaisuudet:
bar
tanssi
GoGo Show
Musiikki
hinta RAIDD baari
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 42 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

N
Nelson Battista

21-Jun-2021

Romeo

Oli hauskaa vieraillessani Pariisin ystävällisissä seksikkäissä baarimikoissa... suihkutapahtuma oli ok, ei vaikuttunut, mutta yleisö oli hyvä ja seksikäs, melko sekalainen. Haluaisin palata erityisesti sen seksikkään afrikkalaisen baarimikon takia alemmalla tasolla - hän oli niin seksikäs lol.
P
Pete

27-Nov-2019

Tunnelma

Vieraillut RAIDD:ssä viimeksi kaksi kertaa Pariisissa ollessaan. Musiikki on hyvää. baarimikot näyttävät tylsiltä ja surullisilta. Johto ei ole muuttanut musiikkia, videoruutuja eikä henkilökuntaa. Tuntuu suurelta ikävältä. Toivottavasti ne muuttuvat parempaan.
M
Mike

19-Nov-2019

Kaikki hauskaa

Musiikki on hienoa. Pojat ovat kuumia. Ole varovainen. Silti aika hauskaa. Suihkut ovat kuumia.
P
Patrick

27-Jun-2019

Raidd Bar

Tämä on erittäin hyvä baari.
Z
Zack

10-Jun-2019

paras homopaikka Pariisissa

Baarimikko ja tanssijat ovat todella ystävällisiä ja seksikkäitä. Hyvä musiikki ja hyvä cocktail. Suihku näyttää meille todella kuumaa. Ja joka ilta yksi erilainen esitys. Asiakkaita tulee joka maasta ja komeaa on.
S
Steven

4-Nov-2018

RAIDD Huomio

Tästä baarista on tullut huono paikka, lento ja kaikenlainen saattaja, mutta varsinkin jos olet oikea uhri, paljon puhelinvarkauksia, korttia ja muuta vastaavaa - tämä ongelma on naapuripoliisin tiedossa, siellä on paljon valituksia.
J
Jackie

14-Aug-2017

Ei kiitos

Maksaako ylihinnoiteltuja juomia vain nähdäksesi jonkun go go go -tanssijan suihkussa hieroen haaraansa?! Ei thx, tarkoitan EI! Ei ole olemassa kaupunkia kuin New York x
T
Tom

1-Jan-2017

Rip off baari turisteille

Tämä on turistibaari - et näe siellä monia ranskalaisia. Se olisi kunnollinen paikka, ellei turisteja repivä baarihenkilökunta. He kertovat sinulle joka kerta eri hinnat. Ostin tuopin Heinekenia ja pullon desperadoa 3 kertaa ja joka kerta veloitettiin eri hinta: 10.20 €, 12 € ja 14.30 €. Kun kerroimme tästä ranskalaisille pelaajille, he hymyilivät ja kertoivat meille, etteivät koskaan maksa näin paljon. Parrakas arabibaarimikko oli rohkein. Hinnastoa ei ole, etkä koskaan saa kuittia. Jos puhut englantia, odota maksavasi paljon enemmän kuin paikalliset.
D
Dave

20-Dec-2016

Ylimielisiä tyyppejä

Erittäin ylimielisiä tyyppejä. Sen viidakkosääntö tarkoittaa, kuinka isommat lihaksesi ovat, kuinka todennäköisemmin joku puhuu sinulle. Jos olet kohtelias, baarimikko on todennäköisesti töykeä.
J
Jean marc

26-Jul-2016

Très bien pour prendre un verre dans une ambiance Gary friendly

De très beaux mecs (mais j'ai dû être hypnotisé par un des serverurs), toujours du beau monde même en semaine. Trop de touristes et de bonnes femmes à mon goût néanmoins.
J
James

3-Feb-2016

Suihku yllätys!

Minulla oli hauskaa täällä! Paljon kuumia tyyppejä, upeita baarimiehiä ja suihkushow oli mahtava - älä seiso liian lähellä, saat silmänräpäyksen! Juomat ovat halpoja happy hourin aikana, mutta kalliimpia myöhemmin. Yöllä se on hyvin pakattu ja osa asiakkaista voi olla melko töykeä, ole varovainen juomajonossa.
G
Guillaume

14-Jun-2014

Pariisilaisen mielipide

Olen pariisilainen, tässä on mitä paikalliset ajattelevat Raidd-baarista: - Pikemminkin hyvä paikka, vaikka se on aina turistimaisempi. Pojat pysyvät kuumina. - Hinnat ovat normaaleja pariisilaisia ​​hintoja, voivat tuntua kalliilta, mutta eivät ole. - Tämä paikka houkuttelee paljon köyhiä homoja lähiöistä, tietäen, että sinne tulee rikkaita turisteja. Joten varokaa. Mutta tämä suositus on koko Pariisin arvoinen. Älä näyttele. Lopuksi paikallisena käymme siellä harvoin, mutta se pysyy siistinä.
M
Mark

21-Apr-2014

OLE VAROVAINEN TÄSSÄ

VARO RAIDIA. Olin siellä tällä viikolla ja iPhoneni varastettiin. Kun kohtasin sanallisesti varkaat, minua hyökättiin fyysisesti. Huolimatta siitä, että olin ollut se, jonka kimppuun on hyökätty ja loukkaantunut, vartijat eivät tehneet muuta kuin päästivät varkaat menemään. He kieltäytyivät soittamasta poliisille. Vielä pahempaa - useita minuutteja myöhemmin varkaat palasivat skootterille nauraen ja antoivat samalle vartijalle suukon poskelle. Loukkauksen lisäämiseksi baarimikot olivat loukkaavia ja täysin yhteistyöhaluisia. BOTOM LINE – VARO TÄSSÄ BAARISSA. Ei katemaksua ja kaikenlaiset ihmiset tulevat sisään ainoana tarkoituksenaan varastaa. On varmasti rikollisia, jotka työskentelevät väkijoukkoon ja baarin johto ei välitä. Itse asiassa on todennäköistä, että he ovat osallisia tähän toimintaan.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.