Roses -baari

Roses -baari

Roses Bar

Sijainti-kuvake

Oranienstrasse 187, Berlin, Saksa, 10999

Roses -baari

Täällä ruusut eivät ole punaisia, ne ovat hyvin vaaleanpunaisia! Tämä on Kreuzbergin leiriläisin homobaari, jossa on paljon hauskaa ja jännitystä.

Vilkasta, sekalaista porukkaa 80-90-luvun musiikilla, joka ei toimisi missään muualla. Halpoja juomia, ystävälliset baarimikot, pakattu yöllä. Suosikkipysähdyspaikka ennen kerhoa tai sen jälkeen.

Sijaitsee lähellä Möbel-Olfe baari.

Arkisin: 21.30-06.00

Viikonloppu: 21.30-06.00

Lähin asema: U: Kottbusser Tor, Görlitzer Bahnhof; N29 Adalbertstraße, Oranienstraße

Ominaisuudet:
bar
Musiikki
hinta Roses -baari
3
Yleisön ikäraja

Perustuu 22 ääntä

B
Ben Doyle

24-Sep-2023

Langeweilerladen mit derben Henkilökohtainen ongelma

Paikka on helvetin tylsä, eikä sillä ole mitään tarjottavaa kuin hulluja baarimikoja, jotka käyttäytyvät kuin olisivat omassa olohuoneessaan. Maali on todellakin poissa täältä. Jokainen, joka jättää rahansa tänne, voi syyttää vain itseään.

G
Guy

30-Mar-2023

varoitus

Jos haluat tulla kohdelluksi huonosti ja sinulla on kauheita kokemuksia, tämä on oikea paikka. Olin siellä keskiviikkona ja kaveri baarissa oli töykeä minulle, koska en ollut kiinnostunut hänestä. Ovipolitiikka oli myös erittäin outoa mukavia ihmisiä edessäni juuri hylätty ilman syytä. Paikka on kaukana kattavasta, ei niin kuin ennen.
L
Lazlorrobot

28-Feb-2023

Ei todellakaan avoin yhteisötila

Outona BIPOC-henkilönä en todellakaan voi pitää sitä enää "yhteisötilana". Ehkä sitä ei koskaan ollut ja se oli väärä odotukseni. Baarihenkilökunnan joidenkin ihmisten asenne on vähintäänkin epäystävällinen, en uskoisi sen olevan yhteensopiva vähemmistöyhteisöjen ihmisten palvelemisen kanssa. Jotkut heistä toimivat yleensä niin, että sinun täytyy olla hyvin kiitollinen sellaisesta kuninkaallisesta etuoikeudesta, jonka olet saanut vieraana silloin, kun he palvelevat sinua, joskus kohtuuttoman pitkän odotuksen jälkeen. Kerran ystäväni ja minä emme saaneet pelata videopelejä, kun juttelimme ja nautimme heidän juomiaan. Mitään syytä ei kerrottu, vain ei ja siinä se. Hyväksy se vähemmistönä maassa, jolla on pitkä valkoisten ylivallan historia. Vaikka baarissa oli muita, jotka eivät vain jutelleet ja juoneet, vaan myös piirtäneet.
G
Guy

5-Feb-2023

Roses -baari

Keskiviikkona tapasin siellä baarimikon, joka osoitti erittäin saalistavaa asennetta tyttöjä kohtaan, en usko sen kuuluvan LGBTQ-kulttuuriin enkä suosittelisi paikkaa enää ystävilleni. Myös pomppija oli epäystävällinen kaveri, joka puhui koko ajan puhelimessa ja katsoi ihmisiä erittäin alentuvalla katseella. Paikan tunnelma muuttui täysin ennen mukavaa paikkaa, niin valitettavaa.
A
A

11-Sep-2019

Kamala kokemus!

***LUE TÄMÄ*** Saapui vanhan ystävän kanssa maanantaina 9. syyskuuta, istui baarissa ja söi kaksi Beckiä. Emme olleet humalassa, äänekkäitä tai sopimattomia. Halusimme tilata toisen juoman, mutta baarimikko (joka oli ilmeisen huumaava, humalassa tai molempia) ei halunnut myydä meille juomia, vaikka meillä oli rahaa. Syy: emme antaneet hänelle tippiä aikaisemmin. Mistä tiedän? Koska hän sanoi kirjaimellisesti: "Ei tippiä, ei juomia", olin järkyttynyt! Jopa kaksi vieressämme olevat kaverit olivat järkyttyneitä ja kysyivät häneltä, kuinka hän voi edes sanoa sellaista. En antanut hänelle tippiä, koska hänen palvelunsa oli järjetöntä. Hän oli koko yön erittäin ylimielinen meitä ja muita asiakkaita kohtaan. Voit nähdä muiden ihmisten kasvoilta, että he pelkäsivät hänen käytöksensä. Roses tunnetaan Berliinissä suvaitsevaisuuden paikkana, ja toivon, että johto tekee asialle jotain. Päivän päätteeksi maksoimme asiakkaille! Syvästi pettynyt.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.