Rupert Street

Rupert Street

Rupert Street

Sijainti-kuvake

50 Rupert Street, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, W1D 6DR

Rupert Street

Toinen erittäin suosittu homobaari, joka sijaitsee aivan Sohon keskellä.

Rupert Street tarjoilee ruokaa (esim. hampurilaisia) ja juomia päiväsaikaan, mutta illalla se on täynnä juhlaväkeä, ja kesäisin se valuu kadulle.

Runsaasti silmänruokaa sekä tangon edessä että takana. Rupert Street tuo mukanaan melko hyviä DJ:itä soittamaan livenä viikonloppuisin.

Arkipäivä: klo 3–11 maanantaista tiistaihin. 3–11.30 keskiviikosta torstaihin. 3-12 perjantaina

Viikonloppu: 12 - 12 lauantai. Sunnuntaina klo 12-10.30

Ominaisuudet:
bar
Musiikki
ravintola
hinta Rupert Street
4.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 21 ääntä

J
James

24-May-2015

pettymys

Ei tämän baarin suuri fani - meluisa, usein kiireinen ja vaikea saada juomaa. Täällä ei ole paljon istumapaikkoja, mikä tarkoittaa, että sinun on seisottava. Hyvä sekoitus kavereita kuitenkin, ja se on loistavalla paikalla.
J
John

18-Oct-2015

mitä muuta kaipaat?

Osallistuminen mihin tahansa baariin suoraan tai homoseksuaaliin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on yleisö, yleensä mitä enemmän, sitä hauskempi on tunnelma, katseltavaa ja todennäköisyys kumppaniksi myöhemmin. Siksi minulla on tapana ajatella, että edellinen arvostelija ei ole oikein ajatellut mieltymyksiään vaikka kunnolla: hän sanoo, että väkijoukko on hyvä, että se on vain seisomatilaa (ketä kiinnostaa, kun olet risteilyllä?), mutta juomaa on vaikea saada. Varmasti se on vain seuraus hienosta paikasta. Mitä järkeä on, että juoman saaminen on helppoa, jos ei ole porukkaa, joka tekisi vierailusta mielenkiintoisen?

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.