Sauna Casanova Gay Barcelona Pool

Casanova sauna

24h-sauna Eixamplen homoalueen sydämessä.

Sauna Casanova

Sijainti-kuvake

Carrer de Casanova 57, Barcelona, Espanja, 8011

Sauna Casanova Gay Barcelona Pool
Huomenna: Alennettu sisäänpääsy - Joka tiistai


Suosittu homosauna Eixamplen homoalueen sydämessä Barcelonassa. Casanovassa on avosuihkut, kuivasauna, höyrysauna ja 6 hengen poreallas.

Yleensä kiireinen ja houkuttelee hyvän yhdistelmän paikallisia ja turisteja.

Arkipäivä: 24 tuntia

Viikonloppu: 24 tuntia

Ominaisuudet:
Pimeä huone
Poreallas / kuuma allas
Sokkelo
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
hinta Casanova sauna
3
Yleisön ikäraja

Perustuu 137 ääntä

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

Visit Website
N
Neill

5-Feb-2023

Casanova sauna

Homokylässä voi välillä olla todella kiireistä. Ei kovin lämmin vastaanotto, koska tavallinen kaveri vastaanotossa näytti olevan töykeä kaikkien kanssa eikä ollut kiinnostunut puhumaan englantia. Menimme noin klo 2:100 perjantai-iltana / lauantaiaamuna, se oli todella kiireinen noin 35 kaverin kanssa, joista suurin osa oli hyvässä kunnossa ja alle. 4. Seuraavana iltana samaan aikaan se oli melkein liian kiireinen ja täynnä samanlaista väkeä, vaikka oli selvää, että jotkut kaverit olivat vähän hukassa huumeisiin. Sunnuntai-iltapäivät ovat kiireisiä, mutta menin hieman myöhään noin klo XNUMX, kun oli hiljaista. Sunnuntain yleisöllä oli isompi sekoitus ikä- ja kokoluokkaa.
t
tall

6-Jun-2022

Se on hyvä

Olin siellä perjantai-iltana puolenyön aikoihin, se hyppäsi. Mitä tulee puhtauteen, se on kiireinen risteilypaikka, jossa on kylpytynnyri, joten se ei ole leikkaussali. Mitä odotat. Kaikki ja kaikki tarpeeksi puhdasta. Menisin takaisin
A
Alain

15-Aug-2019

Propre mais très cher!

Paikat ovat moitteettomia. Kävimme mieheni kanssa tänään ensimmäistä kertaa. 30 € kpl: se on mielestäni Euroopan kallein sauna! Se oli ilmainen alle 25-vuotiaille kuten joka torstai. Tulos: tyttöystäväjoukkoja, jotka näyttävät olevan kiinnostuneita vain itsestään. Henkilökunta käy usein siivoamassa tiloja. Voimme silti pitää suhteita kuumiin miehiin! Pitää katsoa miten asiat ovat iltaisin ja viikonloppuisin.
m
moscardini

12-May-2019

Yhä vaikeampaa

Palattuamme Casanovaan vielä pari kertaa toukokuussa 2019, meidän on kerrottava edellinen arvostelumme. Sauna ei täytty vain sunnuntaiaamuisin klo 4.00 alkaen, vaan myös lauantaiaamuisin aina samaan aikaan. Olemme löytäneet kauniita tyyppejä, kuten aina, mutta viime aikoina olemme löytäneet myös kovaa toimintaa ja ryhmissä, kuten haluamme. Meidän on siksi nostettava tyytyväisyysluokitusta. Tiedämme nyt, että Open Mindin jälkeen meillä on säännöllinen tapaaminen Casanovassa.
V
Vincent

9-Jan-2019

Ranskalainen musta mies

Hyvä kokemus Pidän tästä saunasta paljon, henkilökunta on niin ystävällistä. Minulla oli hauskaa - kukaan ei välitä, sinä vain teet asiasi.
L
Luis

9-Aug-2018

Täydellinen sauna

Minulle oli ensisijainen tavoite käydä tässä saunassa. Kävin ainakin kerran kuukaudessa. Tunnelma on täydellinen. He panostivat saunan eri osiin. Se on puhdas, siellä on aina ihmisiä, eikä ole monimutkaista tavata ketään. Suosittelen sitä.
m
matthew

4-Oct-2017

Erittäin tyytyväinen

Kävin juuri tässä saunassa ja huomasin, että siellä on erittäin miellyttävä hyvännäköinen espanjalainen kaveri, puhdas ja miellyttävä henkilökunta, ei vuokraa poikia, mikä oli hyvä! Suosittele sitä perusteellisesti!
J
Joey

21-Aug-2017

Erittäin kuuma kokemus

Vieraillut täällä paikallisen kanssa. Minulla oli hämmästyttävä aika heidän ja joidenkin muiden kaverien kanssa ollessaan täällä. Upea opiskelukokemus minulle lol. Ehdottomasti suunnitelma vierailla uudelleen. Haisi savulta paljon joillakin alueilla, mutta se on Eurooppa, joten odota sitä. Siellä vieraili myös erittäin kuumia turisteja. Useimpien kanssa oli hauskaa uima-altaassa ja höyrysaunassa.
H
Harry

22-May-2017

Paljon toimintaa

Kävin siellä maanantaiaamuna klo 6, siellä oli paljon tyyppejä nuoria ja vanhoja. Kyllä, jotkut tupakoivat paikoin, mutta se oli hauskaa. Varmasti paljon valinnanvaraa pitää hauskaa erilaisten ihmisten kanssa. Olin lukenut, että se oli kamala ja likainen, eikä se melkein mennyt. Mutta itse asiassa siellä on aivan hienot tilat ja paljon miehiä. Olen varma, että se ei ole aina kiireinen, mutta sinun pitäisi ehdottomasti mennä. Mitä enemmän ihmisiä käy, sitä hauskaa meillä kaikilla on.
A
Alex

18-Jun-2016

Nautin siitä.

Minulla oli hieronta, joka oli erittäin mukavaa. Ensimmäinen kerta, mutta ei viimeinen
D
Doug

15-Oct-2015

SUPER SAUNA

Tämä on paikka mennä!! Hyvin puhdas. Monipuolinen ryhmä kaiken ikäisiä miehiä, jotka ovat erittäin ystävällisiä. Toisin kuin Yhdysvalloissa, siellä on baari cocktaileja varten (8 euroa). Ne tarjoavat varvastossut, joissa on turvalliset kaapit, liukuvoide ja kondomit. Kaikilla kuumilla tyypeillä, en tiedä mitä muuta voisit etsiä saunasta!
J
Jeff

16-Sep-2014

ensimmäinen kerta, mutta ei viimeinen

Henkilökunta oli tarpeeksi mukava, antoi minulle kaksi pyyhettä, tossut ja kondomin ja liukasteen. Se oli maanantai-ilta (varhainen) espanjalaisten standardien mukaan, mutta hyvä sekalainen yleisö. Porealtaassa oli kylmää vettä. Kaapit riittävät, lukittu tiukasti, olen kuullut aiemmista arvosteluista puuttuvista asioista. Risteili jonkin aikaa, katselin pornoa saadakseen mehut valumaan. Ei mennyt kauaa ennen kuin löysin itseni mökistä, jossa oli kuuma kaveri Andorrasta kaikista paikoista. Se on pieni maa, mutta se ei ole miehiä. Myöhemmin löysin itseni toisesta mökistä toisen suuren miehen kanssa. Erittäin kiimainen kaveri. Suihkut ovat mahtavia. Lisää risteilyjä yön edetessä. Lopulta lähti ja valmis palaamaan pian.
P
Peter

3-Apr-2014

Erittäin tervetullut

Olen käynyt monessa saunassa, mutta tämä oli ensimmäinen kerta Casanovassa. Lähdin omalle "tervetulomatkalleni". Labyrintti ja mökit olivat niin jännittäviä, että en voinut olla puhumatta kuumalle kaverille, joka käveli kohti poreallasta. Puhtaissa tiloissa ja kuumassa vedessä ylimääräisellä henkilökohtaisella lämmöllä... erittäin suositeltavaa.
L
Luis

22-Jan-2014

FANTASTINEN PAIKKA

Fantastinen paikka. Todella mukavia ja kauniita miehiä. Olin ensimmäistä kertaa Barcelonassa, ja nautimme paljon. On iso paikka, monet mökit ja asennukset ovat hyvälaatuisia. Olen Roomasta ja löysin 2 miestä saunaan. Vietimme melkein 6 tuntia höyryssä, porealtaassa ja hytissä. Erittäin kiva!!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.