Saunakeskus Madridin homopukuhuone

Saunakeskus

Sauna Center

Sijainti-kuvake

Calle de Valverde 32, Madrid, Espanja, 28004

Ympärivuorokautinen homosauna Madridin keskustassa, jossa tanssilattia, baari, kuivasauna ja pimeä huone.

Saunakeskuksessa on noin 100 mökkiä, mikä tekee siitä yhden Euroopan suurimmista homosaunoista. Hierontapalvelu saatavilla.

Arkisin: 24 tuntia

Viikonloppu: 24 tuntia

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Pimeä huone
Kunto
Viestikenttä
Musiikki
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
hinta Saunakeskus
2.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 145 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

H
Hugo Rober

30-Sep-2021

Kamalan likainen

Kamala, vanha ja likainen Ei suositella ollenkaan. Hyvin vanhoja ihmisiä ja erittäin huonot tilat. Yksi pahimmista saunoista Madridissa
H
Herve

24-Apr-2021

Très typique

Un sauna où il est mahdollinen de rencontrer de vrai espagnol et pas des touristes du nord de l'Europe . Par contre il faut se méfier des horaires car il peut-être bondé comme peu fréquenté ! Beaucoup de cabines, endroit très grand et espace pour Baiser nombreux. Bon la déco est un peu désuète mais on n'y va pas pour cela. Henkilökunta suosittelee.
R
Roy

10-Mar-2020

Vanha mutta siisti

Vanha sauna. Suurin osa kävijöistä on +60 ja paikallisia.
A
Al

22-Feb-2020

Ei ole sen arvoinen

Kävin perjantai-iltana noin klo 10, se oli melko kuollut. Löysin todella kuuman miehen ja huijaili hänen kanssaan. Tämän saunan kulttuuri on mökeissä huijaaminen. Meillä oli hauskaa ja päätimme olla lopettamatta, jotta voimme jatkaa iltaamme. Sieltä kaikki oli alamäkeä. Kaikki toiminta on alakerrassa, missä ovat yksityiset mökit. Käytävät ovat hämäriä ja sokkeloisia. Portaiden alareunassa on penkkejä, joilla joukko vanhempia miehiä puhuu äänekkäästi kaikesta (mielellään sukellusbaarin väkijoukko) ja catcall-tyyppejä. Ihmiset tupakoivat, vaikka se on kiellettyä. En löytänyt toista kaveria, joka olisi ollut kuuma kolmen tunnin aikana, kun olin siellä. Videoita soitettiin vain baarissa ja huoneessa, jossa oli penkkejä. Yksi painavimmista saunakokemuksista, joita minulla on koskaan ollut. Varsinkin Madridille.
F
Felipe de

12-Jan-2020

Se la chupe a un marroqui

El sauna huele muy muy mal por favor hagan algo. Al entrar huele a una mezcla de culo, sobacos, y humedad.
L
Lukas

24-Aug-2019

Hyvä paikka vierailla

Sauna ja turkkilainen sauna erittäin kuuma rentoutumiseen, en kokeillut poreallasta. Paljon ihmisiä, eri-ikäisiä. Pimeä huone todella jännittävä ja kaverit erittäin kuuma. Kokeile ja luo oma ideasi.
G
George

26-Jul-2019

Yrjö

Ehkä pahin sauna, jossa olen koskaan käynyt. Kaksi plus: varusteet (2 pyyhettä, tossut, kondomi, voiteluaine) ja jatkuva ohjaamon puhdistus. Sitten vain negatiivit: koko tila tarvitsee kiireellistä remonttia, juomien oston maksaminen etukäteen jossain sisäänkäynnissä, ei ketään saunassa ja löylyssä, kaikki vanhemmat miehet (torstai ennen puoltayötä)...
и
иван

10-Apr-2019

hyvä sauna (rakkauspaikka)

Siellä on kaksi saunaa, kuivasauna ja höyrysauna. Siinä on poreallas, mutta se puhdistetaan aina, etkä pääse sisään milloin haluat.
A
Alessio

21-Dec-2018

MADRIDIN AINOA SAUNA, JOISSA IHMISET LÄHETÄÄN VITUKSEEN

No, sauna on vanha mutta erittäin iso ja päiväsaikaan henkilökunta siivoaa mökissä. Olen kokeillut kaikkia Madridin saunoja pitkään. Tämä on ainoa, josta voit löytää hyvän pohjan.
M
Marc

30-Sep-2018

Tämä on upea sauna!

Löysin tämän saunan yhdeksi uusista suosikeistani. Henkilökunta oli ystävällistä ja kyllä, jos haluat juoda, sinun täytyy ostaa liput edestä ja muistaa antaa ne baarimikolle, koska ensin baarimikko sanoi, etten antanut hänelle lippua. Etkö ole varma, onko se saalis varmistaaksesi, että olet tarpeeksi raittiina tilaamaan? Baari oli hyvin varustettu ja baarimikot olivat ystävällisiä. On olemassa lukuisia käyttämättömiä hyttejä. Voit osallistua kaikkiin, jotka ovat tyhjiä..ja heillä on paljon. Ne lukittuvat myös sisäpuolelta yksityisyyden vuoksi. Mökit ovat suurempia kuin useimmat kylpylät Yhdysvalloissa. Sinun on käytettävä tossuja, jotka he antavat sinulle, ja voit tupakoida baarissa. Näin miesten käyttävän neppareita. Näin vain yhden todella ison miehen, mutta hän näytti siltä, ​​ettei hänellä ollut hauskaa. Sanoisin, että suurin osa sunnuntai-illan väkijoukosta oli 1-25. Siellä oli myös hyvin hoidettuja vanhempia herroja. Kokemuksestani: Menin sunnuntai-iltana klo 45 ja se oli täynnä. Suihkupisteitä ei ole, joten toin tyhjän Fleet-pullon ja täytin sen vedellä. Olen 3-vuotias, mutta näytän 48-vuotiaalta ja koen komeaksi ja kunnossa. Opin 40 vuotta espanjaa lukiossa ja se riitti useiden keskustelujen jatkamiseen. Paikalliset ymmärsivät myös englantia. Seurustelin nuoren espanjalaisen/marrolaisen ja myös miehen kanssa Puolasta. Se oli niin hyvää, meillä oli useita istuntoja ja lepättiin baarissa välillä. En malta odottaa, että pääsen takaisin. He olivat vielä voimissaan keskipäivällä, kun lähdin maanantaina!
G
Graeme

4-Jun-2017

vanhentunut

Olen matkustanut paljon ja käynyt aika monessa saunassa, mutta tämä on TODELLA pahin, likainen, vanhentunut ja ei mukavia miehiä, unohda pääsymaksu, he voisivat tienata enemmän, jos veloitetut ihmiset pääsevät ulos! Pysyimme 7 minuuttia ja 23 sekuntia, juuri aikaa riisua yksi kierros ja pukeutua uudelleen.
L
Luis Angel

17-Mar-2017

Kokemuksia saunasta

Para mi Sauna Center, es una de las mejores saunas en las que he estado. Tiene sus días donde hay poca gente. Pero los fines de semana a tope. Si quiere ligar y pasar buenos ratos, este es el lugar ideal.
S
Steve

28-May-2016

Välttää

Se voi olla yksi suurimmista Euroopassa, mutta se on yksi pahimmista. Jos haluat kävellä 20 mailia toimintaan, tämä on paikka - täynnä asennetta ja kaikki kivitetty. Henkilökunta on epäkohteliasta. Ottaen huomioon muut Madridin saunat, tämä on paikka välttää.
P
Pip

9-Oct-2015

Painajainen!

Ensimmäinen ja viimeinen vierailuni Sauna Center Madridiin, ja haluan varoittaa matkustajia. Olen käynyt monissa eri saunoissa ympäri maailmaa ja Sauna Center Madrid on surkein. Puolet wc:stä epäkunnossa, kylpylä oli epäkunnossa, likaiset pienet huoneet olivat hirveitä, ylimielisen baarimikon asenne oli aivan kamala. Hän katsoi matkustajia alaspäin ja teki selväksi, ettemme olleet tervetulleita. Ilmanlaatu oli vain sietämätön. Kestimme 2 tuntia ja jouduimme lähtemään, koska emme voineet hengittää paksun tupakansavun vuoksi. Sauna Center Madrid oli epäystävällisin, kauhein kokemus koskaan. Katsomme matkustajien saapuvan, juomme drinkin ja kävelemme ulos kahden tunnin aikana, kun olimme siellä. Älä tuhlaa aikaasi tai rahojasi, sillä Sauna Center Madrid eivät ansaitse sinua tai rahojasi.
D
Den

3-Oct-2015

Keskinkertainen ikääntyvä sauna

Minä ja ystäväni menimme tänne perjantai-iltana. Vastaanotossa kaveri on melko kärsimätön, koska puhuimme englantia ja hieman espanjaa. Menimme sisään, ja se ei ole nyt hyvässä kunnossa. Suihku ei toimi hyvin. Jotkut yksityiset huoneet eivät olleet kovin puhtaita. Baarissa halusimme ostaa juomia, mutta emme tienneet, että meidän täytyy maksaa ensin vastaanotossa. Päädyimme odottamaan ja odottamaan, mutta päivä ei tullut hänen postistaan, joten päätimme mennä kotiin. Baari näyttää kuitenkin mukavalta ja baaritarjoukset olivat mukavia ja mukavia.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.