Sauna Lavapies Gay Madrid -höyryhuone

Sauna Lavapiés

Sauna Lavapiés

Sijainti-kuvake

Calle de Zurita 3, Madrid, Espanja

Homosauna Lavapiés-korttelissa, jossa hyvin hoidetut tilat - kuivasauna, höyrysauna, poreallas, baari, pimeä huone ja omat mökit.

Viikoittaiset teemat ja tarjoukset.

Arkisin: klo 2-6

Viikonloppu: klo 2-6

Lähin asema: Antón Martín, Lavapiés

Ominaisuudet:
bar
Pimeä huone
Poreallas / kuuma allas
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
hinta Sauna Lavapiés
2.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 77 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

J
John

27-Sep-2019

Ei hyvä

Kävin keskiviikkona ja oli pimeää, likaista ja tyhjää - sisällä oli vain vanhoja ja lihavia tyyppejä. Seuraavana päivänä kokeilin toista saunaa ja se oli paljon parempi. Säästä rahasi ja mene muihin paikkoihin.
N
Nicholas

7-Sep-2019

Mielenkiintoinen paikka

Tulet sisään pohjakerroksessa. Menet alas pukuhuoneeseen ja sitten taas alas pääpelialueelle. Se on sarja vanhoja tiilitunneleita. Paljon erillisiä huoneita ja useita ryhmätiloja. Mukava suihkutila (Ei suihkua lähellä) Tässä kerroksessa on pieni suihkutila sekä enemmän ylhäällä höyryn, saunan ja pienen porealtaan vieressä. Hotellissa on baari virvoitusjuomia tai juomia varten. Henkilökunta on ystävällistä ja siivoaa hyvin huoneet ja lattiat. Olin siellä myöhemmin kuin google näyttää kurkistaa (useimmiten päivinä klo 6). Mutta minulla oli hauskaa.
N
Nicholas

7-Sep-2019

Pidän paikasta

Pääleikkialue on kellarissa. Koko kerros on tiilipiippuholvikäytäviä ja sivuhuoneita ja sivukäytäviä. Paljon yksityisiä tiloja muutama pimeä huone, Premium suihkutilat ok suihkut. se on voittaja, jos saapuessasi on yleisöä.
J
Joseph

3-Mar-2019

Hieno sauna!

Kävin siellä iltapäivällä 2. maaliskuuta 2019. Mukava paikka, puhdas, erittäin tilava labyrintti kellarissa, jossa on paljon mökkejä ja joissakin nostoja (joita rakastan!). Ei montaa kaveria, mutta juuri kun olin lähdössä, otin koukkuun erittäin suuren topin kanssa ja meillä on hauskaa! Ilmeisesti sunnuntaisin on paljon vilkkaampaa...
M
Marc

17-May-2016

Onko tämä sauna vielä auki?

Odotti hyvää tiistai-iltaa, mutta käveli ympäriinsä yrittäen löytää sisäänpääsyä saunaan, mutta ei yhtään iloa, luovutti ja taksilla takaisin... Plus ei puhelinnumeroa mihin soittaa... Iso harmi.
L
Luca

1-Jan-2016

Erittäin siisti uusi sauna

Se on uusi sauna Lavapieksessä. Mutta erittäin siisti. Henkilökunta on erittäin ystävällistä kaikkien ihmisten kanssa. Tapaan erittäin mukavan miehen. Jotkut yläosat ja jotkut pohjat siellä. Paras aika lähteä on klo 16.00 jälkeen
T
Thomas

26-Apr-2015

loistava paikka

Tämä on loistava paikka pitää hauskaa. Internet-arvostelut kertovat, että paikka ei ole kovin suosittu ja yleisö on pääosin kypsää. Menin sinne arki-iltana klo 11 ja huomasin päinvastoin: vieraat olivat kaikki hyvännäköisiä ja eri-ikäisiä ja paikalla oli tarpeeksi hauskaa. Sauna on melko pieni, 12 hyttiä, pornovideonäyttö baarissa, höyrysauna ja kuiva sauna, joka ei ollut todella kuuma. Poreallas sijaitsee suihkuhuoneessa ja tämä yksin antaa monia mahdollisuuksia kontakteille. Ehdottomasti vierailun arvoinen...

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.