Sauna Octopus

Sauna Octopus

Suuri homosauna Madridissa, lämmitetty uima-allas ja yksityisiä mökkejä.

Sauna Octopus

Sijainti-kuvake

Calle de Churruca 10, Madrid, Espanja, 28004

Sauna Octopus

Suuri homosauna (1,000 m²), jossa aikuiset miehet ja heidän ihailijansa käyvät.

Octopuksen palveluihin kuuluu kuivasauna, kaksi pimeää huonetta, lämmitetty uima-allas, 20 omakotitaloa ja elokuvateatteri. Saatavilla on myös hierontapalvelu. 

Arkisin: klo 10-12

Viikonloppu: klo 10-12

Lähin asema: Tuomioistuin, Bilbao

Ominaisuudet:
bar
Pimeä huone
Internet-yhteys
Poreallas / kuuma allas
Viestikenttä
Sokkelo
Rentouttavat mökit
Sauna
hinta Sauna Octopus
2.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 108 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

R
Rob

11-Nov-2021

Puhdas mutta epämukava

Kävin siellä viime viikolla arkipäivänä. Yleisö oli noin 40-, 50-vuotiaita ja sitä vanhempia. Suurin osa heistä oli karhuja, pentuja tai pentuja. Näkymä nuoremmat miehet, jotka olivat siellä. En ollut kiinnostunut vanhemmista tai lihavammista miehistä, sikäli kuin näin. Kukaan asiakkaista ei ollut kiinnostunut keskustelusta. Erittäin ylimielisiä ihmisiä. Ei joka tapauksessa minun kuppi teetäni.
J
Joseph

2-Mar-2019

Kamala paikka

Kävin siellä 1. maaliskuuta 2019. Vastaanoton henkilökunta epäystävällinen. Koneen käytöstä pitää maksaa. Asiakaskunta oli epäkiinnostavaa, ylipainoista ja liian vanhaa (olen 47!). Vesi altaassa haisi todella pahalta. Yksi pahimmista saunoista, joissa olen koskaan käynyt (ja olen käynyt monissa niistä).
E
Emilio

2-Mar-2019

CARA PEQUEÑA GENTE DEJO DE IR

Ei kannata maksaa enemmän kuin mitä muut saunat maksavat, jopa kaksinkertaisena parhaasta asiakaskunnasta lähteneen veloituksen verran. Siivoushenkilöstö on erittäin sopimatonta, mikä saa ihmiset tuntemaan olonsa epämukavaksi. Se ei ole paras, se on pieni, muutama hytti.
C
Charles

31-Jan-2019

Hyvää iltapäivää yleisöä OCtopUS:ssa

Saavuin noin klo 1700 maanantaina ja paikka oli melko kiireinen. Se näytti olevan vanhempi väkijoukko, 30-vuotiaita ja sitä vanhempia, muutama isompi kaveri, mutta enimmäkseen sopivan kokoinen. Kun astut sisään, maksat sisäänpääsymaksun koneella ja annat reseptin virkailijalle, joka antaa sinulle pyyhkeet, avaimen ja varvastossut. Kaapit, mökit ja baari ovat ylimmässä kerroksessa, jossa on läpinäkyvä kerros baarista kylpytynnyrialueelle. Alakerrassa oli kylpytynnyri, sauna, videohuone ja pimeä huone sekä pari muuta hyttiä. Paikka on pieni, ei tavallisia, mutta yleisö oli hauskaa ja vaihtelevaa.
A
Andres

16-Jan-2019

Carapequeña-gente fumando-indecisos

Le hacen mucha publicidad, pero además del titulo incomoda, subir y bajar escaleras, pocas cabinas, personal inoportuno en todas las zonas, horario efectivo muy reducido
W
Wolfgang

28-Nov-2018

seka-ikäinen

Sauna on erittäin hyvässä kunnossa ja henkilökunta kohteliasta - et löydä parempaa paikkaa Madridista.
G
Globetrotter

11-Nov-2018

Se on karhuille ja joillekin saukkolle. Kun tiesin sen etukäteen, nautin.

Paikallinen neuvoi minua kokeilemaan Octopusta klo 4-8. Saavuin sinne noin kello 6 lauantaina; ja arvasin, että siellä oli 30 kaveria. Suurin osa tyypeistä oli lihavia karhuja, mikä ei ole minun makuuni, mutta siellä oli tarpeeksi saukkoja ja komeita, mielenkiintoisia ei-rasvaisia ​​tyyppejä (jota itseäni pitäisin) pitämään huomioni pari tuntia. Hauskaa oli paljon, ja tunsin olevani tervetullut. Kaikki näyttivät ystävällisiltä ja muutama kaveri oli jutteleva. Ikähaarukka oli 30+. Suuri uima-allas oli puhdas, valoisa ja ei liian kuuma. Kuiva (suomalainen) sauna oli miellyttävän lämpöinen, jotta pitkiäkin käyntejä pääsisi ilman liian nopeaa ylikuumenemista, ja löylyhuone oli höyryävä. Alemman tason yksityismökit lämpenivät liian nopeasti ovien ollessa kiinni, yläkerrassa tuntui viileämmältä. Tila oli erittäin puhdas, ja siellä oli jatkuvasti henkilökunnan jäsen, joka kierteli ja siivosi (mutta ei koskaan häiritsevä). Saapuminen on helppoa – maksat itsepalvelukoneelle ja annat kuittisi hoitajalle, joka tarjoaa pyyhkeen ja laadukkaat sandaalit sekä kaapin avaimen (kaapit olivat yksinkertaisia ​​ja toimivat hyvin). Ei hätää rekisteröinnin tai henkilöllisyystodistusten kanssa. 17 eurolla se oli mielestäni poikkeuksellisen hyvä arvo.
L
Leo

24-Oct-2017

Herra Leo Gardner

Madridin paras sauna höyrystävä kuuma huone raskaan paineen vesisuihkuilla ja puhtailla suihkuilla, joissa on paljon lepoalueita ja oleskelutila, jossa TV ja WiFi ja kohtelias henkilökunta halvalla klo 8 jälkeen hyvä hinta-laatusuhde.
K
Karlo

3-Sep-2017

Huono

Kävin siellä sunnuntaina....ei niin puhdasta ja väkeä oli 50+...kai karhu tarkoittaa tässä erittäin lihavaa. Huonompi käytetty 16 €
A
A

8-Jul-2017

ei paha - ei hienoa

Vieraillut siellä tammikuussa 2017. Se ei ole likainen, mutta se ei ole yhtä puhdas kuin muut saunat. Paljon toimintaa.
j
jmbo

30-May-2016

Jäi iloiseksi

Minusta se oli OK, paljon toimintaa oli hauskaa Höyrysaunassa ja outoa aikaa hihnassa.
C
Chaser

20-Oct-2015

Kuumia hetkiä

Todella mukava sauna, jossa on pulleampia kuumia tyyppejä. Puhdista isolla porealtaalla. Oli paljon kuumia hetkiä....
J
JJ B

5-Jul-2022

tyhmiä tyyppejä

mikä on paras aika ja päivä tavata chub-kavereita klubilla?
A
Anthony

15-Oct-2015

Siisti ja iso!

Kävin siellä viime viikolla ja nautin siitä! Tilat ovat suuria ja siistejä! Poreallas on erittäin mukava! Höyrysauna ja sauna ovat siistejä ja isoja! Monipuolista porukkaa kaiken ikäisiä! Oli hauskaa!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.