SPLASH Sauna - Liverpool - SULJETTU

SPLASH Sauna - Liverpool - SULJETTU

SPLASH Sauna - Liverpool - CLOSED

Sijainti-kuvake

5 Fazakerley Street, Liverpool, Yhdistynyt kuningaskunta, L3 9DL

SULJETTU.

Liverpoolin paras homosauna, jossa on huomaamaton sisäänkäynti. SPLASHissa on 16 hengen sauna, 20 hengen höyrysauna, kuntosali, poreallas, yhteiset suihkut, risteilyalue yksityisillä hyteillä, huvihuone yhteisellä vuoteella ja kahvila.

Pääsymaksu alkaa 10 puntaa. Säännölliset kuukausittaiset teemajuhlat – katso lisätietoja heidän verkkosivuiltaan. Sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Liverpoolin homoalueelta, Stanley Street Quarterista.

hinta SPLASH Sauna - Liverpool - SULJETTU
3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 99 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

G
G

28-Jul-2019

herra B

Minulla on ollut bin to splash monta kertaa aiemmin, mutta en voi uskoa, että Liverpooliin ei tule uutta homosaunaa. Kun Liverpoolin kaupunginvaltuusto esittää joka vuosi homoylpeyden, he toivottavat homomiehet tervetulleiksi kaupunkiin.
d
dave

6-Jul-2019

MR

Kaikkein hauskin ja loistava ryhmäharrastukseen
R
Rich

27-Jan-2019

Tue yhteisöäsi

Nyt on ollut poissa jo jonkin aikaa, eikä mikään muu näytä korvaavan sitä kaupungin keskustassa. Ymmärrän kyllä, mitä ihmiset sanoivat puhtaudesta, mutta ongelmana oli, että tänne tuli vain pieni tihku tyyppejä. Tämä tarkoitti, että summien yhteenlaskettu määrä sen henkilöstömäärä oli pidettävä erittäin alhaisena ja sen mukana siivousaika. Ennen kuin homoliverpudlilaiset lakkaavat ostamasta Manchesterin hype-konetta ja tukevat täysin tällaisia ​​tiloja avautuessaan, ei ole paljon toivoa huonon asiakastason kierteestä, joka johtaa huonolaatuisten ympäristöjen katkeamiseen.
S
Stephen

16-Aug-2018

Elämäni paras päivä

Saatiin ystäviä ja jäi vielä parempia muistoja
A
Andy

23-Sep-2017

Suljettiin

Lopulta suljettu. jokin lausunto annettu vuokrankorotuksista, mutta epäillään, että omistaja ei halunnut käyttää rahaa kipeästi tarvitsemiinsa peruskorjauksiin.
E
Edward

1-Jul-2017

Hyvä hauskanpitoon

Nautin ajastani tässä paikassa, kunnes käskettiin "poistumaan porealtaalta", se tarvitsee puhdistusta. Meidän täytyy puhdistaa poreallas ja kun olet valmis, se riittää. Tunsin olevani salamatkustaja, jonka ei olisi pitänyt olla siellä. 15 puntaa, jos sinulle puhutaan tuolla tavalla! Pidän suurimmasta osasta henkilökunnasta, mutta jotkut ovat vähemmän toivottavia. Päätä omat mielipiteesi. Sinua on varoitettu!
P
Peter

16-Jun-2017

Älä vaivaudu

Likainen, henkilökunta ei auta, poreallas ei toimi, ja paikka haisee siltä, ​​että viemärit tulisivat maan alla. En tiedä mistä he saivat kuvat sieltä verkkosivuilta, jos ne on otettu silloin noin 20 vuotta sitten.
K
Karl

14-Jun-2017

Likainen ja tumma

Pölyä on kaikkialla ja lattia saunalla, suihkuilla ja porealtaalla haisee. Sääli, koska talo itsessään on kaunis ja siellä on ihana vanha parkettipuulattia. Mutta koko ilmapiiri on niin huono, ja se, että kun pääset sinne, tulet likaisemmaksi kuin olit ennen sisäänpääsyä.
P
Paul

4-May-2017

Uskomaton

Tämän täytyy olla pahin sauna, jonka olen koskaan kokenut. Likainen, tarvitsee kipeästi TLC:tä. Höyryhuone haisee täysin. Vältä, ellet ole täysin epätoivoinen.
C
Callum

29-Apr-2017

Vaatii kattauksen

Matkusta työn kanssa ja tultiin eilen ja tänään Splash Saunaan. Se on niin likainen ja haisee pahalle, paikka tarvitsee kunnostusta! Poreallas ei toimi. Höyryhuoneen lattia haisee niin pahalle. Lattiat ovat likaiset. Halusin niin ottaa kuvia. Harmi, jos se tehtiin, se houkutteli lisää tyyppejä, mukana oli vain 2 kaveria.
M
Mike

30-Nov-2016

Pikemminkin laiminlyöty

Hyvä sijainti ja hyvän kokoinen rakennus. Harmi, ettei siihen ole koskettu sitten 1980-luvun. Erittäin huono, kun vertaat sitä muihin Britannian kaupunkien saunoihin! Oli myös erittäin hiljainen, mutta olin siellä tiistai-iltana, ehkä viikonloppuisin kiireisempi. Myös erittäin pieni kylpytynnyri. Sauna ja höyrysauna, mutta iso huone vanhentuneilla kuntosalivälineillä, jota kukaan ei käyttänyt?
T
Tom

26-Nov-2016

Tarpeeksi kiva

Ei sovi Manchesterin suurempiin paikkoihin, mutta se on puhdas ja ystävällinen
G
Gerry

22-Nov-2016

Gerry

Kävin juuri Splashissä - paras päivä koskaan.
L
Lukas

25-Jun-2016

Ihan vakiona

No, olen ollut täällä lauantai-iltana, se oli tyhjä. Mitä tulee muihin homosaunoihin Euroopassa, tämä on vain pettymys. En voi uskoa, että tähän porealtaaseen mahtuu yli 5 henkilöä? Se ei ole rahan arvoista!
J
Jay

29-Mar-2016

Sauna

Splash on aivan mahtava ja erittäin hyvä vastine rahalle.
J
Jack

28-Feb-2016

HIENOJA AIKOJA

OLI TODELLA POMO!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.