St Laurent - Eze

St Laurent - Eze

St Laurent - Eze

Sijainti-kuvake

St. Laurent-Eze, Kiva, Ranska

St Laurent - Eze
Yksi Cote d'Azurin suosituimmista homo-/nudistirannoista ja yksi vaikeimmin saavutettavissa olevista. Rannalla ei ole palveluita, joten ota omat juomat ja välipalat mukaan.

Rannalle pääsee bussilla # 100 Nizzasta Monacoon. Nouse "Parking St Laurent d'Ezen" kohdalla ja seuraa viitoitettua polkua "Castelleret Inferieur" rannalle.

Jos haluat vielä yksityiskohtaisemman kuvauksen, katso Paulin lähettämä arvostelu alla.


Rannalla käänny oikealle, nouse betoniportaita ylös ja seuraa polkua ympäri gay-ranta-alueelle. Tämä on kivinen polku, joten käytä asianmukaisia ​​jalkineita. Ranta (ja bussiliikenne) on erityisen vilkas kesäviikonloppuisin.
Ominaisuudet:
Ranta
hinta St Laurent - Eze
3.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 35 ääntä

M
Mark B

7-Nov-2023

VAARALLISTA NOUSUVALLE

Menimme 21. lokakuuta klo 4 ja aallot olivat aivan liian vaarallisia päästäkseen aiemmissa arvosteluissa kuvattuihin portaikkoihin. Palasimme seuraavana päivänä klo 30 ja aallot olivat rauhallisempia, mutta olimme vainoharhaisia, että jos ylitämme sitten nousuveden aikaan, paluu olisi mahdotonta ja jäämme jumiin. Ihmettelen, ettei kukaan muu ole kommentoinut tätä. Ilmeisesti on toinen tapa päästä rannalle, mutta kuvaus ei ole selkeä, emmekä löytäneet tukiasemaa. Kaksi turhaa matkaa.
P
Patrick Cardon

28-Nov-2023

marée?

Välimerellä ei ole vuorovesi

O
Oli Daniels

14-Sep-2023

Eze Beach

100-bussi ei enää mene sinne. Ota 607-bussi kirkon edessä Nizzan satamassa. Jää pois "Parking St Laurent d'Ezelle" Kävele mäkeä ylös oikealla puolella ja ota portaat alas rannalle. Ensimmäinen näkemäsi ranta ei ole se, käänny oikealle ja jatka kävelemistä rannan loppuun ja kulje hylätyltä näyttäviä portaita, jotka nousevat kukkulalle ja kävele aivan lopussa olevalle gay nude beachille
R
RomKo

11-Jun-2023

Viihtyisä ranta

Kaunis ja puhdas ranta Monacon ja Nizzan välillä. Kulje bussilla n. 607 Nizzasta 1.50 € tai Monacosta 2.50 €. Nizzan kaupunkiliput ovat voimassa. Ota St Laurent - Eze -bussipysäkki lähellä pientä parkkipaikkaa, nouse hieman isompaan 2 buffetilla. Etsi sisäänkäynti, jossa on "Vaara" -kyltti betoniportaisiin alas mäkeä. Rantaan on lyhyt tunneli. Tavallisella rannalla mene oikealle ja etsi pieni portti, jolla pääset taas ylös ja alas. Seuraa kiviä, sillä näet pienen pikkukivirannan betoniseinän alla. Jos menet hieman pidemmälle pienen kiven yli, löydät toisen pienemmän homorannan, jossa on vielä enemmän yksityisyyttä. Kahden rannan välissä voit uida kallion ympäri.
H
Hal

20-Oct-2021

Fantastinen

Kävimme tällä ihanalla rannalla 5x lokakuussa 2021 keskimäärin 20-50 alaston homomiehellä joka päivä riippuen arkipäivästä/viikonlopusta. Uinti on jumalallista. Ohjeet bussille 100 jne. ovat hienot. Kyllä, ranta on alasti. Kyllä bussi on helppo. Kyllä, maasto on melko helppoa, mukaan lukien köysi, joka laskeutuu kivistä rannalle. Emme kokeillut junaa, koska bussi oli niin helppo ja kauniit näkymät.
M
Miguel

22-Aug-2020

Ei enää nudisti tai homo

Portaikko on täysin uusi ja pääsy rannalle on uusittu hiljattain. Saattoi johtua siitä, että näimme perheitä ja monia heteropareja, eikä kukaan harrastanut nudismia.
I
Ivan

1-Aug-2017

Onko viimeaikaisia ​​kokemuksia?

Haluaisin mennä Nizzaan elokuun toisella puoliskolla. Onko portti nyt auki? Kiitti
N
Nick

12-Jul-2017

Avoinna taas!

Rakennustyöt on nyt saatu päätökseen ja pääsy on taas normaali :-)
P
Peter

11-Jul-2017

Portti suljettu

Viikonloppuna ja eilen portti oli auki. Tänään se kuitenkin suljettiin. Tietääkö kukaan aukeaako se taas?
R
Ryan

12-Jul-2017

Sulkeminen oli väliaikainen

Se suljettiin vain, jotta he voisivat puhdistaa rakennuksen. Kaikki, myös me, hyppäsivät aidan yli :)
R
Ryan

11-Jul-2017

Portit lukossa

Alkoi kävellä alas klo 15 ja musta portti oli lukossa. :(
R
Ryan

9-Jul-2017

Auton pysäköinti

Hei! Mieheni ja minä olemme menossa tänä iltana ja huomenna. Mietitään, onko rannan lähellä pysäköintitilaa.
G
Gregory

7-Jul-2017

Ranta "Parking St Laurent d'Ezen" vieressä

Oli ihanaa aikaa. Tämä on kaunein ranta, ja se on matkan ja vaelluksen arvoinen päästäksesi siihen. Se on hieman hankala saavuttaa. Paul ja muut ovat kuvanneet reittiä, ja lisään vain muutaman huomautuksen ja päivityksen. Bussi numero 100 lähtee Nizzan sataman kirkosta (lähellä kirkkoa ja pienen puiston tuolla puolella on 100N pysäkki kadun toisella puolella kirkkoa vastaan, eikä 100 nouta sinua, jos olet siellä. Jos tulet Nizzan keskustasta, voit mennä raitiovaunulla nro 1 pysäkille 13, Place Gerabaldille ja kävellä 3 korttelin päässä Rue Cassinilta satamaan. Bussimatka on upea ja pysäkki on selkeästi merkitty. jää pois pysäkillä "Parking St Laurent d'Eze", jatka kävelemistä samaan suuntaan, johon bussi kulki ja tulet pian (~200m) seinässä olevaan aukkoon ja pienelle päällystetylle polulle. Tänään ei ollut kylttejä, mutta julkinen polku on ilmeinen, hyvä ja siinä on monia käänteitä, mutta vie junaraiteiden alle ja suoraan yleiselle rannalle. Ota aikaa ja nauti vaelluksesta tältä rannalta homojen alastonpoukamiin. Vanha rautaportti, jonka keskusta on leikattu pois on aina yleisen uimarannan länsipäähän asti.. Polku alkaa hienosti, mutta muuttuu myöhemmin kiipeilyksi kalliopaljastusten yli. Kaikki hyvin toteutettavissa ja kauniita. Siellä on useita poukamia ja saatat kohdata joitain miehiä melko pian, mutta jatka matkaa ja menoa. Kaikki ihania. Paluussa on myös pieni käänne. Kun vaellat takaisin ulos ja tulet tielle, saatat huomata bussipysäkin ja suojan suoraan tien toisella puolella. Tämä on #83-bussille ja #100 ei pysähdy puolestasi. Kävele länteen, takaisin tänne, nousit pois 100:lta ja näet tien toisella puolella merkin, ei suojaa, bussille nro 100. ps Tapasin erittäin mukavan miehen Kööpenhaminasta, joka myös odotti väärällä bussipysäkillä. Kaiken kaikkiaan hieno seikkailu.
N
Nick

7-Jul-2017

St Laurent - Eze on taas auki - pääsy normaalisti.

St Laurent - Eze on taas auki - pääsy normaalisti.
F
Florian

4-Jul-2017

Onko se taas auki?

Tietääkö kukaan mitään? Olen Nizzassa 08.–10. heinäkuuta ja haluaisin käydä tuolla rannalla. Mutta onko se auki vai vielä rakenteilla? Jos on, onko muuta nudistihomorantaa mennä? Olisin iloinen kaikista neuvoista. Kiitos paljon!
A
Attila

8-Aug-2017

avoin

Portti on auki (luulen niin tuhoutunut...hihihi) Olen ollut siellä eilen
N
Nick

7-Jul-2017

Ranta St. Laurent Eze on avannut uudelleen - pääsy tavalliseen tapaan.

Katso edellä
A
Andy

24-May-2017

St Laurent d'Eze suljettu 7 asti

Tuolle rannalle ei nyt pääse millään. Erittäin pettynyt, koska siitä ei kerrottu ollenkaan.
Z
Zed

30-May-2017

Onko St Laurent d'Eze suljettu?

Voitko tarkentaa tätä tarkemmin? Onko ranta suljettu kokonaan ja ovatko nudistit muuttamassa jollekin toiselle rannalle?
C
Cristian

15-May-2016

criscris

Meillä on hieno kokemus. Alastomat ihmiset, useimmat heistä kuumia tyyppejä, ovat ystävällisiä. Toiminta tapahtuu 50-60 metrin päässä rannasta, viheralueella. Tulemme 5-6 hengen ryhmään, pidä hauskaa.
S
Scottie

11-May-2016

Hauska Pieni Seikkailu

Poikaystäväni ja minä kävimme rannalla eilen, ja nautimme matkasta. Meillä oli vaikeuksia löytää tietoja 100-bussille Google Mapsin avulla, koska näimme vain linja-autot 81/82/83 keinona saapua alueelle. Päätimme Uberiin molempiin suuntiin Nizzan vanhastakaupungista, mikä maksoi meille noin 30 euroa suuntaansa. Google ei myöskään listaa "Parking St Laurent d'Eze", joten aloitimme Cap Estelistä ja kävelimme hieman mäkeä alas, kunnes löysimme pienen parkkipaikan bussipysäkin. Jatkoimme sitten kävelyä muutaman minuutin ylöspäin seuraavalle mäelle Paulin arvostelun ohjeiden mukaisesti ja saavutimme portaat. Kaverit rannalla olivat alastomia ja kunnioittavia.
J
J

11-Jun-2017

100-väylä

Bussi 100 ei jostain syystä ole Google Mapsissa, mutta sinne pääsee Nizzan sataman kirkosta (1.50 €, lipun voi ostaa kuljettajalta). Se tulee melko säännöllisesti, joten aikataulua ei tarvitse tarkistaa. Se on paljon nopeampaa kuin paikallisbussilla matkustaminen, ja poistut suoraan Parking St-Laurent d'Èze -pysäkiltä. Noudata sitten Paavalin ohjeita alla.
P
Paul

3-May-2016

Kaksi eri rantaa!

Teette tästä hämmentävää... Ezen alueella on 2 gay-rantaa! Ensinnäkin sinun täytyy ottaa 100-bussi ja jäädä pois St. Laurentin pysäköintialueella. Toiselle rannalle pääsee junalla, josta jää pois Ezessa.
P
Paul

27-Jul-2015

Saint Laurent d'Eze

Vierailunani tällä rannalla eilen tällä sivustolla tarjottujen todella hyödyllisten tietojen perusteella tunnen velvollisuudekseni yrittää tarjota entistä enemmän tietoa mahdollisille vierailijoille. Ranta on loistava; mennä! Menin bussilla nro 100, mutta tarvitsin vähän apua selvittääkseni, mihin pysäkkiin jäädäkseen pois. Haluamasi pysäkki on nimeltään Parking St Laurent d'Eze. Bussit näyttävät pysäkkien nimet näytöillä. Bussimatka on loistava: upeat näkymät Côte d'Azurille ja lyhyt matka vuoresta kaiverretun tunnelin läpi. Kun nouset pois, jatka kävelemistä ylös mäkeä oikealla puolella (3 min) ja tulet kiviportaikkoon, joka johtaa alas kauniiseen laaksoon. Seuraa vain tätä Indiana-Jones-tyylistä laskeutumista, kunnes se päättyy rannalle. Et kuitenkaan halua tätä rantaa. Haluat riisua mukavat tennarit (ne kastuvat muuten) ja käänny oikealle kävellen rannan päähän, kunnes näet rikkinäisen portin ja ylöspäin johtavat portaat. Ota portaat! Katso näkymää! Älä pudota vuorenrinteeltä, jota pitkin nyt liikut. Useimmissa paikoissa portaita ei yksinkertaisesti ole; sinun on neuvoteltava polkua kivien yli ja pysyttelet mahdollisimman hyvin oikealla. Alat nähdä satunnaisesti alastomia miehiä. Hymy. Älä heiluta liian painokkaasti; polku kallioiden yli menee paikoin todella kapeaksi. Lopulta, 5–8 minuutin tämän jännittävimmän matkan jälkeen, vakoilet pientä rantaa, joka on täynnä enimmäkseen alastomia miehiä, jotka viettävät ihanaa aikaa. Liity heihin tarttumalla kallioon kiinnitettyyn erittäin hyödylliseen köyteen ja laskeudu sen avulla sulavasti alas varsinaiselle rannalle. Ta-dah! Onnistuit, Indie. Nyt sinun on vain löydettävä paikka pyyhkeen asettamiseen. Mahdollisimman lähellä kalliota olisi minun neuvoni (aallot voivat olla epävakaita). Tarkkaile myös makean veden levitysjärjestelmän neroutta: jonkin luonnon ihmeen takia makean veden allas sijaitsee rannan oikealla puolella (jos olet merelle päin). Jotkut fiksut ihmiset ovat laittaneet sinne muoviastioita, jotta voit huuhdella suolaveden iholtasi. Täytä säiliö seuraavaa henkilöä varten. Lopuksi, enkä itse kokenut tätä, rehellisesti sanottuna toimintaa tapahtuu, jos jatkat menoa suoraan seuraavan kivijoukon yli. Näet pienen polun, joka johtaa junaraiteille. Ihmiset kävelevät varovasti raiteiden viereen kohti pientä aukiota. Vieraat voivat asua mainitulla aukiolla. Koko kokemuksessa on ainutlaatuisuutta, joka saa vierailun tälle rannalle näyttämään erityiseltä. Ole varovainen sekä vedessä että ulkona, niin palaat seuraavana päivänä. Kuten tein. xxx
A
Alex

29-Jul-2015

Mukava pieni ranta

Kiitos Paul hyvästä kuvauksesta. Löytyi heti. Vaikka se on hyvin pieni ranta. Polku on todella kivinen ja ranta nousee välillä niin korkealle, että sinne on todella vaikea päästä tai takaisin. Valmistaudu sitten kastumaan. Siellä oli mukavia homomiehiä ja suurin osa heistä ui alasti.
g
g

7-Apr-2015

ei vaivan arvoista

Vierailin täällä tänään (07/04/15). Kaikki pukeutuivat. kaikki parit.
S
Sam

22-Jun-2014

mukava alasti ranta

Tämä on nudistiranta jokaiselle vartalolle, ei virallisesti homo-osaa, mutta kaveri on helppo löytää. Toiminta alkaa myöhemmin, kun se on vähemmän täynnä. Muuten en ymmärrä, kuinka monimutkaista on selittää tapa mennä tälle rannalle. Se on helpoin nudistiranta saada. Ota juna Nizzasta ja pysähdy Eze-asemalle ja saavu rannalle, käänny vasemmalle vain 5 minuutin kävelymatkan ajaksi ja olet alasti. Mitä pidemmälle menet, olet enemmän homoalueella ja pidä hauskaa. Ei mitään ympärillä, joten tuo vettä mukaasi.
T
Tom

20-May-2015

on kaksi rantaa

Sam, olet ollut Ezen nudistirannalla, mutta tämä on Ezen ja Cap d'Ailin välissä St. Laurent-Ezessa. Se ranta itsessään ei ole homo, sinun täytyy seurata polkua kivien yli muutaman minuutin ajan. On toinen pieni ranta, tämä on homo-ranta ja melkein kaikki ovat alasti.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.