Stammbar

  Stammbar

  Brysselin johtava homoristeilyklubi.

  Stammbar

  Sijainti-kuvake

  114 rue Marché au Charbon, Bryssel, Belgia, 1000

  Stammbar

  Brysselin johtava homoristeily- ja fetissiklubi (vuodesta 2013). Stammbar on teollinen tyyli pimeine huoneineen ja risteilyalueineen. Suosittu karhujen ja heidän ihailijoidensa keskuudessa.

  Avoinna 7 yötä viikossa, lisäksi päiväsaikaan sunnuntaisin klo 3 alkaen.

  Ma:21:00 - 03:00

  Ti:21:00 - 03:00

  Ke:21:00 - 03:00

  To:21:00 - 03:00

  Pe:21:00 - 03:00

  La:21:00 - 03:00

  aurinko:15:00 - 22:00

  Ominaisuudet:
  bar
  Risteily / fetissi
  Pimeä huone
  Musiikki
  hinta Stammbar
  3.1
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 74 ääntä

  2017 Yleisöpalkinnot
  2017 Yleisöpalkinnot

  3 Tähtien Voittaja

  2018 Yleisöpalkinnot
  2018 Yleisöpalkinnot

  4 Tähtien Voittaja

  2019 Yleisöpalkinnot
  2019 Yleisöpalkinnot

  3 Tähtien Voittaja

  2020 Yleisöpalkinnot
  2020 Yleisöpalkinnot

  3 Tähtien Voittaja

  M
  Mike

  Su, 22. toukokuuta 2022

  Fun Cruising Bar Brysselissä

  Kävin siellä sekä perjantai- että lauantai-iltana. Paikka on kiireinen klo 11 mennessä, pakattu keskiyöhön mennessä, pysyy kiireisenä noin klo 3 asti. Baarialue ja takahuone ovat suunnilleen samankokoisia. Takahuoneessa on 3 aluetta: (1) pari kohotettua loistoaukkoa, joissa nouset muutamaa portaita ylös saadaksesi alapuolella seisovan henkilön imemään; (2) noin 8-9 mökkiä, joihin voit liittyä jonkun muun kanssa; (3) avoin "pimiö", johon mahtuu max 10 henkilöä. Kaikki 3 aluetta olivat kiireisiä, kun olin siellä. Ja takahuone oli kaiken kaikkiaan melko kiireinen - joka hetki tuntui siltä, ​​että pimeässä oli 40-50 ihmistä ja etupalkissa paljon enemmän. Ikäjakauma (20-60-vuotiaat), joista kukaan ei ole toista näkyvämpi. Varmasti oli hauskaa ... menisin takaisin, kun olen seuraavana Brysselissä!
  M
  Mike

  Su, 22. toukokuuta 2022

  Parhaat päivät vierailla

  Minun on lisättävä, että perjantai ja lauantai ovat siellä kiireisiä päiviä, kun torstai ja sunnuntai (molemmat alasti yöt) ovat hieman vähemmän kiireisiä, ja mielestäni siellä on melko hiljaista maanantaista keskiviikkoon.
  G
  Gerry

  Su, 09. helmikuuta 2020

  Epärehellinen baarin henkilökunta

  Kun pyydät alkoholia (kuten vodkaa), et saa täyttä mittaa. Havaittiin, että ainakin 2 baarin henkilökuntaa täytti vain puolet mitoista ja lasin täytti jäällä, joten asiakkaat saavat vain puolet mittaa, mutta maksavat täyden hinnan. Baari oli ok, mutta olemme varovaisia, koska tässä paikassa toimii paljon taskuvarkaita. Se on myös erittäin likainen, enkä aio palata, se on varma. Henkilökunta ei ole ystävällistä ja on myös enemmän kiinnostunut saamaan vaaleanpunaisen punnan ja repimään asiakkaita prosessissa.
  m
  moscardini

  La 13. huhtikuuta 2019

  Ei seksiä varten

  Sijainti: Kaupungin keskustassa. Asiakaskuntatyyppi: 25-55 vuotta. Sisäänkäynnillä ei ole valikoimaa, mutta tervetulleita ovat karhut, nuoret naisettomat ja kypsät miehet, joilla on kaunis vartalo. Rakenne: Jaettu kahteen osaan. Baarialue ei ole kovin tilava ja siinä on vähän istuimia; ihmiset pysyvät pystyssä, ilmapiiri on erittäin iloinen ja halu ystävystyä on suuri. Pimeä alue on pieni, sopii vain nopeille pikkuasioille housut alaspäin, tarjoaa pari koppia, joissa voi sulkea, joitain loistoaukkoja ja eroottisia pelejä, joita kukaan ei näytä ajattelevan. Vähän toimintaa, ihmiset kävelevät ympäriinsä tai seisovat seinää vasten. Puhdistus: Riittävä. Hinnat: Sopivat. Neuvoja asiakkaille: Olimme paikalla lauantai-iltana ja onneksi pääsimme sisään melko aikaisin. Keskiyöstä lähtien paikka on täynnä. Ei sovellu pariskunnille, jotka etsivät hiljaista iltaa. Sopii niille, jotka etsivät hauskaa ja kokouksia. Pukeudu urheilullisesti, farkut ja t-paita, jotta et kärsi kuumuudesta. Neuvoja esimiehille: Koska risteilyalueesta ei ole hyötyä, olisi parempi vähentää se minimiin tai poistaa se, laajentaa baarialuetta. Muutama istuma lisää olisi kätevä.

  erittäin keskimääräinen

  ensivaikutelma on huono, en todellakaan huomannut vaatesäilytystä, koska se oli pakattu, kun lähestyin baaria, baarimikko veti minua takistani ja sanoi, että minun täytyy jättää se vastaanottoon. toistaiseksi hieman hienovaraisuutta varten. Lähestyin vaatehuonetta ja henkilö ei halunnut ottaa takkiani, koska en seisonut aivan sen nuolen alla, missä sinun pitäisi seisoa. wc:t olivat likaisia. Muilta osin se oli oikein mukavaa...
  m
  moscardini

  La 08. joulukuuta 2018

  Affollato

  Sijainti: Keskellä. - Asiakaskuntatyyppi: Ikä vaihtelee, enimmäkseen 30-55 vuotta. Ei muodin uhria. - Rakenne: Pieni huone, jossa hyvin vähän istumapaikkoja. Lauantai-ilta on täynnä. Risteilyalue on pieni ja siellä tapahtuu vähän. - Hinta: sopiva. -Tietoinen asiakkaille: Niille, jotka etsivät onnellista paikkaa, ehkä kohtaamista, joka sitten päättyy kotiin tai hotelliin. Se ei ole oikea paikka niille, jotka etsivät vain toimintaa. -Pohdintoja johtajille: Olisi parempi laittaa lisää paikkoja. Voit myös pienentää risteilyaluetta ja suurentaa baarialuetta.
  T
  Tim

  lauantaina 13. tammikuuta 2018

  Kuumat miehet, kuuma henkilökunta, kuuma baari!

  Kävin Stamm-baarissa 4 yötä peräkkäin ja jokainen yö oli parempi kuin edellinen. Tammikuussa ihmisillä on vähemmän rahaa käytettäväksi joulun ja uudenvuoden ylilyöntien jälkeen, mutta Stamm oli jatkuvasti kiireinen. Yleisö on ystävällistä, asenteetonta ja jos pidät karhuista ja nahkamiehistä, erittäin komeaa. Henkilökunta on upeaa: ystävällistä, hymyilevää, flirttailevaa, jos haluat heidän olevan. Juomat ovat erittäin kohtuuhintaisia ​​ja paikka on kauniisti ylläpidetty: likainen ja seksikäs, kyllä, mutta ei likainen. Yksi parhaista baareista, joissa olen koskaan käynyt. Je arvostelut!
  A
  Adam

  ke, 13 syyskuuta 2017

  Hyvät tilat. Ystävällinen henkilökunta

  Vaikka vierailimme maanantaina, ympärillä oli paljon ihmisiä. Mukava ilmapiiri ja ilmainen sisäänpääsy, joten vaikka haluat vain drinkin, on mukava paikka hengailla
  V
  Vashon

  lauantaina 26

  Erittäin hauska baari

  Erittäin puhdas ja paljon kondomeja ja liukastuspakkauksia baarissa. Paljon mix-tyyppisiä kavereita hauskanpitoon, erittäin suuria mökkejä pelaamiseen ja paljon ryhmäpeliä. Drive ja baarimikot ovat erittäin viileitä ja rentoja. Kävin 3 kertaa Brysselissä ollessani hauskaa muutaman kerran yössä. Todella arvokasta aikaa juoda ja pelata.
  K
  Kevin

  ma 13. helmikuuta 2017

  Erittäin likainen painajainen

  Auts. Ylivoimaisesti likaisin risteilyklubi maan päällä. Ei kondomia, ei paperia, ei roskakoria missään hytissä. Annan sinun kuvitella kuinka likainen maa ja seinät ovat klo 3.00. Ei henkilökuntaa siivoamassa kuten missään saunassa tai oikealla risteilyklubilla. Älä uskalla kertoa tästä "isolle" (kaikin tavoin) pomolle, tai selviät vakavista ongelmista. Eräs asiakas on kertonut minulle, että saatan löytää kondomeja baarista, ainoassa korissa ei ollut kondomia, vaan vain voiteluainepussit. Kakun tärkein asia on "vessa", joka pitäisi nimetä uudelleen "haisevaksi kaatopaikaksi"...ja nämä kaverit, jotka koskettavat sinua yhä uudelleen ja uudelleen ja joilla näyttää olevan sopimus henkilökunnan kanssa ahdistellakseen ketään nuorta kaveria pysähtyi. Jos haluat juoda: monet muut siistit ja vieraanvaraiset baarit samalla kadulla. Jos tarvitset toimintaa: 10 metrin päässä on melko puhdas sauna. Voin vain toivoa, että tämä häpeä loppuu tarkastuksen jälkeen, että kiva risteilyklubi avautuu vihdoin Brysseliin.
  M
  Marc

  Ke, 08. maaliskuuta 2017

  Todella typerä kommentti

  Hanki live, rakas. En ole mielestäni koskaan käynyt Bootsissa tai muissa risteilybaareissa....
  J
  James

  To 26. kesäkuuta 2014

  Suositella!

  Suosittelen todella Stambaria. Sisustus ja huomio yksityiskohtiin on upea, todella tumma ja tunnelmallinen luoden hauskan, jännittävän tunnelman. Upeita miehiä runsaasti ja juomat ovat myös melko halpoja.

  Seksikäs!

  Hienot juhlat, upeat kaverit, hyvä musiikki ja ystävällinen henkilökunta olivat myös erittäin seksikkäitä! Minulle paras paikka Brysselissä viettää lämpimiä kesäiltoja!

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.