Autotallin sauna

Autotallin sauna

Garage Sauna

Sijainti-kuvake

10 Bratovan Street, Sofia, Bulgaria

Autotallin sauna
Garage Sauna on Sofian ainoa homosauna. Aikaisemmin "Taragon Steam" kutsutussa suhteellisen pienessä paikassa on höyrysauna, suihkut ja pari yksityistä hyttiä.

Sijaitsee noin puolivälissä Sofian lentokentän ja kaupungin keskustan välillä Bus 72 -reitillä. Soita etuoven valkoista ovikelloa päästäksesi sisään. Avoinna torstaista sunnuntaihin.

Arkisin: to-pe 16-00

Viikonloppu: 16-00

Ominaisuudet:
Rentouttavat mökit
Höyrysauna
hinta Autotallin sauna
3.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 81 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

G
Gay

1-Jun-2022

Töykeä, epäystävällinen henkilökunta, pieni, ei tiloja

Henkilökunta rajoittaa veden käyttöä suihkussa. Erittäin töykeä ja epäystävällinen. Käytännössä ei tiloja. Lähes ei asiakkaita, tyhjä. Pikkuruinen. Todella huono, 0/5
a
ashley

28-Jun-2020

Ei enää Sofian ainoa homosauna

Tämä oli ehdottomasti ensimmäinen homosauna, mutta ei enää Sofian ainoa homosauna.
A
Andreas

3-Jan-2020

En ehdottomasti suosittelisi tätä paikkaa.

Huonoin sauna missä olen koskaan käynyt. Epäkohtelias ja epäkohtelias henkilökunta. Vain kaksi hyttiä, ei kuivaa saunaa, ei mahdollista kutsua taksia. Hyvin kaukana kaupungin keskustasta. Vanhaa ja töykeää porukkaa.
J
Jawn

31-Oct-2019

Intiimi... ja hiljainen

Saapui torstai-iltana klo 17 (verkkosivuston mukaan vilkkain noin klo 30). Kaksi amerikkalaista kaveria ja yksi paikallinen kaveri. Toiminta alkoi höyrysaunassa, jonka jälkeen vapaana oli kaksi yksityistä hyttiä. Amerikkalaiset vain juttelivat keskenään; oli vähän hauskaa paikallisen kaverin kanssa, joka oli erittäin seksikäs. Kaksi muuta paikallista saapui, mutta mikään muu ei lähtenyt liikkeelle. Jumissa klo 18 asti ja sitten kotimatka. Jos pidät höyryhuonehauskasta, se sopii sinulle. Omat kondomit ja liukaste mukaan. Niissä on pyyhkeet ja tossut. Suihkut olivat erittäin heikkoja ja vain vasemmassa oli kuumaa vettä. Palaanko takaisin? Joo, varmaan perjantaina tai lauantaina. Ei paljon muuta tarjolla, mitä tulee paikan päällä tapahtuviin tapahtumiin täällä Sofiassa.
E
Emil

21-Oct-2019

Mr

Erinomainen.
E
Emil

21-Oct-2019

Mr

Paras paikka toimintaan Sofiassa.
S
Slawi

18-Oct-2019

Mr

Minulla on aina hauskaa. Kauniit ihmiset. Erittäin kiireinen ja puhdas.
e
e

11-Aug-2019

pahin paikka ikinä

Heidän pitäisi sulkea tämä paikka, koska se on kuin reikä zombeille. Ihmettelen, kuinka ne edelleen toimivat sellaisissa olosuhteissa. sulje se mahdollisimman pian
E
Emil

5-Oct-2018

uusi nimi

Luulen, että he ovat vaihtaneet nimen Garage Saunaksi. Sofiassa on toinenkin homosauna, sen nimi oli ennen Boiler Sauna, mutta nyt sen nimi on Spa Sauna Versai. Sivustoa ei ole, vain facebook-sivu, joten tietoa on todella vähän.
I
Iasen

1-Oct-2018

Mr

Minulla oli elämäni parasta aikaa tässä söpössä pienessä paikassa. Se on pieni, mutta toiminta on niin helppoa. Sitä ei melkein pääse pakoon hahah
N
Nogo

7-Aug-2018

EI!

Tämä paikka ei todellakaan ole sen arvosanan arvoinen - on jopa outoa, että se voi selviytyä. Se on pieni - siinä on vain pieni höyrysauna - ja yksi "huone" - mutta älä huoli - sinun ei tarvitse jonottaa, koska paikka on tyhjä.
J
Jiří

21-Jul-2018

Huono sauna

Sofian pääkaupungin ainoa homosauna oli liian pieni... Ei siellä niin paljon ihmisiä eikä niin paljon tilaa toimeentulolle... Todella köyhä!
G
Günther

24-Jun-2018

pieni mutta mukava

Erittäin pieni sauna, mutta miehet olivat todella seksikkäitä ja ystävällisiä.
W
Will

17-Dec-2017

Odotettua parempi...

Oli siellä viileänä lauantaina klo 4-8. Mielenkiintoinen joukko, hyvä ikähaarukka, paljon laihoja tyyppejä, joista pidän, palaisi ehdottomasti. Johtaja pitää paikan erittäin siistinä.
D
Dan

16-Sep-2017

Ajanhukkaa

Kävelin miltei maileja ja saavuin sinne seitsemältä, ja hänet käännettiin pois ja hänelle kerrottiin, ettei kukaan ole sisällä. Ei ihme, että se on ilmeisesti pieni. Kukaan ei käy täällä. Ehkä liian kaukana muista paikoista, joita kaverit ovat usein
G
GY

21-Feb-2017

Pieni paikka

Se on todella pieni paikka, jota on vaikea löytää, mutta se on erittäin puhdas ja kaikki ovat todella ystävällisiä. Se ei myöskään ole avoinna joka päivä (mikä ei myöskään auta). On sääli, että Sofian kaltaisessa kaupungissa ei ole kunnon homosaunaa kuten muissa Euroopan pääkaupungeissa.
S
Simon

8-Dec-2016

Vierailun arvoinen!

Sauna on kompakti, mutta poikien laatu on loistava, ehdottomasti käymisen arvoinen. Omistaja on erittäin mukava ja ystävällinen ja puhuu täydellistä englantia. Tarkista se ja katso itse.
J
Jeff

10-Sep-2016

Herra Jeff Smith

Vierailin eilen. Todellakin mukava ja puhdas . Varattu.
I
Iasen

11-Jul-2016

Puhdas ja siisti

Erittäin mukava, suloinen pieni paikka. Siisti siisti, ystävällinen.
I
Iasen

7-Apr-2016

Puhdas ja viihtyisä

Sauna on pieni, mutta erittäin puhdas ja viihtyisä. Erittäin ystävällinen henkilökunta ja ystävällisiä ihmisiä. Vieraillessani oli erittäin vilkasta.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.