Tek Yön

Tek Yön

Istanbulin suurin homoklubi.

Tek Yön

Sijainti-kuvake

Sıraselviler Caddesi 63/1, Taksim, Beyoglu, Istanbul, Turkki, 34440

Tek Yön

Istanbulin suurin ja suosituin homotanssiklubi. Tek Yön on avoinna joka ilta ja houkuttelee sekä paikallista väkeä että vierailijoita. Odotettavissa on tungosta tanssilattia, etenkin lauantaisin.

Vedä esitykset ovat käytettävissä hiljaisempina arkipäivinä ja sunnuntai-iltaisin. Siellä on ulkoilmapuutarha tupakointia ja risteilyjä varten. Tek Yön aloitti toimintansa karhubaarina ja isännöi satunnaisia ​​BayBears Club -tapahtumia.

Arkisin: 20-30

Viikonloppu: 20-30

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Karaoke
Musiikki
hinta Tek Yön
3.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 65 ääntä

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

M
M

25-Nov-2021

HAUSKAA!

Viihtyisä paikka. Upea homotanssiklubi Istanbulissa, myös hyvällä paikalla. Oli siellä lokakuussa. Pakattu perjantai/lauantai-iltaisin. Sunnuntai Halloweenina toi myös väkijoukkoja. Kuumia turkkilaisia ​​tyyppejä. Söpöjä baarimikoja. Ystävällinen, vieraanvarainen tunnelma. Gogo-tanssijat..... aaaaaaaaahhhhhh! Hot as, täyteläiset nastat tanssivat alusvaatteissaan, toinen villimpi ja kuumempi kuin toinen! Tyhmää aikaa! Vatsatanssija oli myös upea. Rakasti paikkaa!
S
Samet

22-Jul-2021

Giriş personelleri sorunlu

Suoraan sisäänkäynnistä ei pääse sisään, siellä lukee, ettei tapaamista ole, mitä tulee tapahtumaan, ikäänkuin meillä olisi hauskaa sisällä.
A
Ames

18-Jan-2020

Ei suositeltu

Ei suositeltu. Henkilökunnan erittäin huono palvelu polttaa hinnat turisteille.
F
Fran

9-Jan-2018

Pakollinen vierailu

Olen kotoisin Madridista ja minulla oli siellä hauskaa. Siellä on hyvä sekoitus miehiä (ikä ja tyyppi). Maksoin 35 liiraa sisäänkäynnistä (juoma sisältyy) ja 5 vaatekaappiin. Suosittelen vierailemaan paikassa. Jotkut paikalliset, joiden kanssa puhuin Grindrissä, eivät suositelleet sitä, koska he pitivät muista upeista paikoista (minäkin kävin). Klubin kaverit olivat ystävällisiä ja monet heistä komeita (varsinkin jos pidät parrasta). Päästä eroon ennakkoluuloista ja mene Tekyoniin ;) Palaan seuraavalla matkallani.
b
brada

12-Jun-2016

tekyun

L'endroit incontournable et convivial. Les clients sont sympa et directs. Le prix d'une boisson son over 7€, dommage. Faire attention à Escort pojat, hieroja ja vuokrapojat, notamment si vous est un daddy qui viens d'occcident. C'est eux qui vous approchent en premier.
F
Frank

6-Jan-2016

Great experience

Olen juuri palannut Istanbulista, ja luulen, että ongelma, jonka olet voinut kokea, on se, että vakituiset tai paikalliset eivät saa sisäänpääsymaksua. Mielestäni tämä on tarpeeksi reilua, koska he pitävät seuran hengissä. Tällä sisäänpääsyhinnalla saat juoman. Henkilökunta on yhtä ystävällistä kuin minkä tahansa kansainvälisen baarin/klubin henkilökunta.
a
azo

14-Nov-2015

Epäystävällinen henkilökunta

Erittäin huono epäystävällinen henkilökunta, heidän pitäisi korjata Internetin rullat ennen kuin tulemme, emme todellakaan tiedä mikä on vialla
J
John

7-Aug-2015

Merhaba Tekyon

Tämä paikka oli MAHTAVA! Kävin ensimmäisen yöni Istanbulissa. Oli sunnuntai puolenyön aikoihin. He veloittivat 22 liiraa (8 dollaria). No sen arvoista. Paikka oli täynnä kauniita turkkilaisia, kurdeja, ulkomaalaisia, twinkkejä, isopartaisia ​​lihaspoikia, kuningattaria, he olivat siellä. Ja minä, iso musta karhu Haha! Otin kuvia niin monen kaverin kanssa, join kuin kala (baarimikot olivat erittäin anteliaita) ja tanssin kuin hullu. Hauskaa! Hauskaa! Hauskaa!
G
Gio

14-Mar-2015

Ei kiva asiakaspalvelu

Kuten yleensä lähes kaikkialla Turkissa, tapa, jolla he kohtelevat asiakkaita, ei ole kaikkein ystävällisintä. Menin perjantai-iltana, noin klo 11. Sisäänpääsymaksuja ei ollut. Koska klubi oli vielä tyhjä, päätin mennä kävelylle ja palata myöhemmin. Kun palasin tunnin kuluttua, ovimies halusi veloittaa minulta 30 liiraa. Näin muiden ihmisten saapuvan sisään maksamatta, joten kysyin, miksi minun piti maksaa. Hän oli todella töykeä ja sanoi, että jos et halua maksaa, mene pois. Ei todellakaan kiva kokemus. Koko gay-ilta Istanbulissa ei itse asiassa ole mukava kokemus, jos haluat juhlia, Istanbul EI ole oikea paikka.
G
George

13-Jun-2015

Kamala kokemus

Erittäin huono epäystävällinen henkilökunta. Kieltäytyi päästämästä minua sisään perjantaina, koska en näyttänyt homolta ulkopuolelta.
G
George

13-Jun-2015

Kamala kokemus

Sama täällä. Perjantai-iltana pyydettiin maksua. Ehkä siksi, että et näytä homolta ulkoisesti.
E
Eric

3-Jun-2014

Tungosta, äänekästä ja hauskaa. Pakollinen vierailu.

Paikallinen ystävä suositteli tätä paikkaa, joten ajattelin tarkistaa sen. Pakollinen vierailu, jos aiot juhlia Istanbulissa. Erittäin monipuolinen joukko - karhuja, twinkkejä, jokkeja, trannieja, naisia ​​- voit nimetä sen. Kova musiikki (eikä oikeastaan ​​minun kuppi teetäni), mutta nautin hauskasta ilmapiiristä, upeista tanssijoista ja ystävällisestä yleisöstä.
J
James

28-May-2014

Jaakob

Ole varovainen. Ei ole kovin turvallista hakea ketään.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.